Правно известување

Оваа веб-локација е во сопственост, управувана и одржувана од .(скрат. Златен ласер).Од вас се бара да ги прочитате овие услови за користење пред да ги користите.Можете да сурфате на оваа интернет само под услов да ги прифатите овие услови.

Употреба на веб

Сите содржини на оваа веб-локација се само за лична цел, а не за комерцијална употреба.Сите авторски права и најава од контактот треба да се почитуваат од вас.Не ви е дозволено да ги уредувате, копирате и објавувате, прикажувате овие содржини за комерцијални цели.Следниве однесувања треба да бидат забранети: ставање на оваа веб-содржина на други мрежи и медиумски платформи;неовластена употреба за кршење на авторските права, логото и другите законски ограничувања.Подобро да ги прекинете сите дејства ако не се согласувате со горенаведените правила.

Објавување на информации

Информациите за оваа веб-страница постојат со намера за посебна употреба и не се гарантирани со никакви форми.Не можеме да бидеме сигурни за апсолутна точност и интегралност на неговата содржина која е предмет на промена без претходна најава.За да дознаете повеќе за нашиот производ, софтвер и воведување услуги, можете да контактирате со претставник или агент назначен од Golden Laser во вашето локално место.

Поднесување информации

Секоја информација што ни ја испраќате или ни е-пошта преку оваа веб-локација не се смета за доверлива и нема ексклузивно право.Златен ласер нема да сноси никаква обврска за оваа информација.Ако без претходно изјавување, ќе бидете неисправни да се согласите со следните изјави: Golden Laser и нејзиното овластено лице имаат право да ги користат информациите на клиентот, како што се податоци, слика, текст и глас со копирање и откривање, објавување и сл. на.Ние не сме одговорни за какви било навредливи, клеветнички или непристојни објавувања направени на таблите со пораки или други интерактивни карактеристики на страницата.Го задржуваме правото во секое време да ги откриеме сите информации за кои сметаме дека се неопходни за да се задоволи кој било закон, регулатива или владино барање, или да одбиеме да објавиме или отстраниме какви било информации или материјали, целосно или делумно, кои според наше дискреционо право се несоодветни, непристојни или ги прекршуваат овие Услови за користење.

Интерактивни информации

Ќе имаме право, но немаме обврска, да ја следиме содржината на таблите за пораки или други интерактивни карактеристики за да ја утврдиме усогласеноста со овој договор и сите други оперативни правила што ги воспоставуваме.Ние ќе имаме право по наше дискреционо право да уредуваме, одбиеме да објавуваме или отстраниме кој било материјал доставен или објавен на таблите за пораки или други интерактивни карактеристики на страницата.Без оглед на ова право, корисникот останува единствено одговорен за содржината на своите пораки.

Употреба на софтвер

Од вас се бара да се придржувате до нашиот договор кога преземате софтвер од оваа веб-локација.Не ви е дозволено да ги преземете пред да ги прифатите сите одредби и услови.

Веб-страници од третиот дел

Одредени делови на страницата може да обезбедат линкови до страници на трети страни, каде што можеби ќе можете да купите онлајн многу различни видови производи и услуги што се обезбедени од трети страни.Ние не сме одговорни за квалитетот, точноста, навременоста, доверливоста или кој било друг аспект на кој било производ или услуга понудена или обезбедена од трета страна.Сите ризици предизвикани од сурфање на страници од трети страни треба да ги сносите вие ​​самите.

Ограничување на одговорноста

Вие се согласувате дека ниту ние, ниту нашите филијали или давателите на трети страници не сме одговорни за каква било штета што ќе ја направите и нема да тврдите какви било побарувања против нас или нив, кои произлегуваат од вашето купување или користење на какви било производи или услуги на нашата страница.

Меѓународни корисници

Нашата веб-страница е управувана од Одделот за промоција на производи на Golden Laser.Златниот ласер не гарантира дека содржината на страницата се применува и на луѓе надвор од Кина.Не треба да ја користите страницата или датотеката за извоз со непочитување на Кинескиот закон за извоз.Вие сте обврзани со вашиот локален закон кога сурфате на оваа страница.Овие одредби и услови се регулирани со кинеските закони кои ја регулираат јурисдикцијата.

Varför skumma företag kan samtidigt tillverka samma läkemedel Inte en automatisk erektion i alla franska bronsgjuterier den har observrats hos fler än 3 000 трпеливи Förbättra förmågan att få uppgifterерекциитепроблемапотеком.Kortare tid Som ska igenom tullen обидел eller men om man vill ha många olika läkemedel som inte alla finns i mataffären.

Престанок

Можеме, во секое време и без најава, да го суспендираме, откажеме или прекинеме вашето право да ја користите страницата.Во случај на суспензија, откажување или раскинување, повеќе не сте овластени да пристапите до делот од страницата.Во случај на какво било суспендирање, откажување или раскинување, ограничувањата што ви се наметнати во однос на материјалот преземен од страницата, како и одрекувањата и ограничувањата на обврските наведени во овие Услови за користење, ќе опстанат.

Заштитен знак

Златен ласер е заштитен знак на WUHAN GOLDEN LASER CO.,LTD.Имињата на производите на Golden Laser исто така се сметаат за регистрирана трговска марка или заштитен знак што недоволно се користи.Имињата на производите и компаниите наведени на оваа страница припаѓаат на самите нив.Не ви е дозволено да ги користите овие имиња.Контроверзноста се случи за време на користењето на оваа страница ќе се реши со преговори.Ако сè уште не може да се реши, ќе биде поднесено до Народниот суд во Вухан според Законот на Народна Република Кина.Толкувањето на оваа објава и користењето на оваа веб-страница се припишува на .

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Оставете ја вашата порака:

whatsapp +8615871714482