Aya bewara légal - Wuhan Golden laser Co., Ltd
Laser motong Mesin, laser ukiran Mesin, Galvo laser Mesin - Golden laser

Aya bewara légal

ramatloka ieu dipiboga, dikokolakeun sarta dijaga ku WUHAN emas laser CO., LTD. (Abbr. Laser Golden). Anjeun diperlukeun maca istilah ieu ngeunaan pamakéan saméméh anjeun nganggo éta. Anjeun ngan bisa internetan web ieu dina kaayaan narima istilah ieu.

Dianggo web 

Sadaya kandungan dina ramatloka ieu téh saukur keur kaperluan pribadi moal keur dipake komérsial. Sagala hak cipta na pengumuman tina kontak kudu dimangfaatkeun ku anjeun. Anjeun teu diwenangkeun pikeun ngédit, nyalin jeung nyebarkeun, nembongkeun eusi ieu pikeun tujuan komérsial. The paripolah handap kudu dilarang: putting eusi web ieu webs sejen tur platform média; pamakéan diidinan pikeun ngalanggar hak cipta, logo na wates légal lianna. Anjeun kukituna hadé nungtungan sagala lampah lamun satuju jeung aturan luhur.

émbaran Nyebarkeun 

Inpo ramatloka ieu aya di niat pamakéan husus sarta teu dijamin ku bentuk naon. Urang teu kaci yakin akurasi mutlak tur integrality tina eusina nu keur ngarobah tanpa aya bewara matuh. Uninga langkung seueur ngeunaan produk urang, software jeung bubuka jasa, anjeun tiasa ngahubungan kalawan wawakil atawa agén designated by Golden laser di tempat lokal Anjeun.

kintunan informasi 

Sagala informasi anjeun ngalebetkeun atanapi email ka kami via ramatloka ieu henteu dianggap salaku rahasia sarta teu mibanda katuhu ekslusif. Golden laser baris nanggung euweuh kawajiban dina katerangan ieu. Mun tanpa deklarasi sateuacanna, anjeun bakal defaulted mun satuju jeung pernyataan di handap: Golden laser sarta jalma otorisasi dirina gaduh hak pikeun ngagunakeun informasi klien urang, kayaning data, gambar, téks na sora ku Niron, sarta disclosing, penerbitan sarta jadi on. Kami teu nanggungjawaban kanggo karasa fitnah, atawa jorang posting dijieun dina papan pesen atawa Fitur Interactive sejenna Loka éta. Urang cagar katuhu sepanjang waktos ka nyingkab informasi wae urang yakin perlu nyugemakeun hukum wae, angger, atawa pamenta wewenang, atawa nolak posting atanapi ngaleupaskeun sagala informasi atawa bahan, dina sadayana atawa sabagian, éta di kawijaksanaan budi kami téh pantes, objectionable atanapi di palanggaran Sarat ieu of Service.

Émbaran interaktif 

Urang wajib boga hak, tapi euweuh kawajiban, keur nangkep eusi tina papan pesen atawa fitur interaktif séjén pikeun nangtukeun patuh perjangjian ieu sareng sagala aturan operasi séjénna kami ngadegkeun. Urang wajib ngabogaan hak dina kawijaksanaan budi urang edit, nolak posting, atanapi nyabut bahan mana wae dikintunkeun atawa dipasang dina papan pesen atawa fitur interaktif séjén loka éta. Notwithstanding katuhu ieu, pamaké kudu tetep solely jawab eusi pesen maranéhanana.

software Dianggo 

Anjeun diperlukeun sasuai jeung perjangjian urang lamun anjeun ngundeur software ti ramatloka ieu. Anjeun teu diwenangkeun pikeun ngundeur éta saméméh anjeun nampi sagala istilah jeung kaayaan.

Loka Bagian katilu 

bagian nu tangtu Loka nu bisa nyadiakeun Tumbu ka loka pihak katilu, dimana anjeun tiasa mésér online loba tipena béda produk jeung jasa nu disadiakeun ku pihak katilu. Simkuring henteu jawab kualitas, akurasi, timeliness, reliabiliti, atawa naon baé aspék séjén sagala produk atawa jasa ditawarkeun atawa disadiakeun ku pihak katilu. Kabéh resiko dihasilkeun surfing situs pihak katilu kudu ditanggung ku sorangan.

liability watesan 

Anjeun satuju yen ngayakeun urang atawa affiliates kami atawa katilu panyadia situs pihak anu nanggungjawaban kanggo Karuksakan nu kudu mayar, jeung anjeun moal ngeceskeun sagala klaim ngalawan urang atanapi aranjeunna, timbul tina pameseran Anjeun atawa ngamangpaatkeun naon produk atawa jasa di situs urang.

Pamaké internasional 

ramatloka kami geus dioperasikeun ku Promosi Produk Departemen Golden laser. Golden laser teu ngajamin yén kandungan loka ieu ogé dilarapkeun ka jalma luar Cina. Anjeun teu kedah nganggo loka atawa ékspor koropakna ku disobeying Hukum Ékspor ti Chine. Anjeun kaiket ku hukum lokal Anjeun nalika surfing loka ieu. istilah jeung kaayaan ieu nu diatur ku undang Cina jajahan yurisdiksi.

saenggeus 

Urang bisa, iraha wae tanpa aya bewara, digantungkeun, ngabolaykeun, atawa nungtungan katuhu anjeun ngagunakeun loka. Dina acara gantung, pembatalan, atawa terminasi, anjeun moal deui otorisasi ngakses bagian Loka éta. Dina acara naon gantung, pembatalan, atawa terminasi, anu larangan ditumpukeun dina anjeun nu aya kaitannana ka bahan diundeur ti loka, sarta Disclaimers sarta keterbatasan Liabilities diatur dina Sarat ieu tina jasa, bakal salamet.

Mérek dagang

Golden laser teh dagang tina WUHAN emas laser CO., LTD. Ngaran produk tina Golden laser anu ogé dianggap minangka mérek dagang kadaptar atawa dina-ngagunakeun dagang. Ngaran produk jeung pausahaan diatur dina loka ieu milik sorangan. Anjeun teu diijinkeun ngagunakeun ngaran ieu. Kontroversi lumangsung salila ngagunakeun loka ieu bakal direngsekeun ku badami. Mun masih teu bisa direngsekeun, éta bakal dikintunkeun ka pangadilan Rahayat Wuhan handapeun Hukum Républik Rahayat Cina. Interprétasi pengumuman kieu jeung pamakéan loka wéb ieu attributed ka WUHAN emas laser CO., LTD.