Tube / Mesin Nglereni Pipa Laser

Mesin pemotong laser tabung kita dirancang kanggo nglereni tabung logam kanthi macem-macem bentuk, kalebu bunder, persegi, persegi panjang, oval, uga profil sing ana macem-macem bagean terbuka (Eg I-beam, H, L, T, lan U cross) bagean). Solusi laser tabung target kanggo ningkatake produktivitas, keluwesan lan kualitas nglereni tabung lan profil finansial kanthi nglereni serat laser sing luwih tepat.

Aplikasi pipa lan profil laser sing diproses macem-macem, saka industri otomotif, teknik mekanik, konstruksi arsitektur, desain perabot kanggo industri petrokimia, lan liya-liyane nglereni tabung lan profil laser menehi macem-macem manufaktur kanggo bagean logam lan nawakake desain fleksibel lan unik kemungkinan.