Makinë prerëse me lazer tub / tub

Makina jonë për prerje lazer e tubave është projektuar për të prerë tuba metalikë me forma të ndryshme, duke përfshirë rrumbullakët, katror, ​​drejtkëndëshe, ovale, si dhe profile me seksione të ndryshme të ndryshme të hapura (p.sh. I-rreze, H, L, T, dhe U kryq- seksione). Zgjidhjet lazer të tubit synojnë të rrisin produktivitetin, fleksibilitetin dhe cilësinë e prerjes së tubave dhe profileve duke përfunduar me prerje më precize të lazerit me fibër.

Aplikimet e tubave dhe profileve të përpunuara me lazer janë të larmishme, nga industria e automobilave, inxhinieria mekanike, ndërtimi i arkitekturës, dizenjimi i mobiljeve deri në industrinë petrokimike, etj. Prerja lazer e tubave dhe profileve siguron një gamë më të gjerë prodhimi për pjesët metalike dhe ofron një dizajn fleksibël dhe unik mundësitë.