Mesin Pemotongan Laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Laser Galvo - Laser Emas

Roll to Roll Label Laser Cutting Machine

Nomer Model: LC-350

Pambuka:

  • Produksi on-demand, respon cepet kanggo pesenan jangka pendek.
  • Ora ngenteni mati anyar.Ora ana panyimpenan alat mati.
  • Pemindaian kode bar / QR ndhukung owah-owahan otomatis kanthi cepet.
  • Desain modular cocog karo kabutuhan produksi individu pelanggan.
  • instalasi gampang.Dhukungan kanggo pandhuan instalasi remot.
  • Investasi siji-wektu, biaya pangopènan sing murah.

  • Tipe Laser:CO2 RF laser
  • Daya laser:150W / 300W / 600W
  • Maks.jembaré nglereni:350mm (13.7")
  • Maks.jembaré gulungan:370mm (14.5")

Digital Laser Die Cutting Machine

Laser Cutting Machine kanggo Label Ngonversi

IngSistem Pemotongan & Konversi Lasernawakake solusi inovatif lan biaya-efektif kanggo Processing geometri prasaja lan Komplek kanggo label finishing tanpa nggunakake alat mati tradisional - kualitas part unggul sing ora bisa replicated ing proses nglereni mati tradisional.Teknologi iki nambah fleksibilitas desain, efisien biaya kanthi kapasitas produksi sing berkualitas, nyuda sampah material kanthi pangopènan sing sithik.

Teknologi Laser minangka solusi pemotongan & konversi sing ora bisa diowahi kanggo manufaktur sing tepat ing wektu & jangka pendek lan cocog kanggo ngowahi komponen akurasi dhuwur saka bahan fleksibel kalebu label, adhesive sisi ganda, gasket, plastik, tekstil, bahan abrasif, lsp.

LC350 Laser Die Cutting Machinekaro desain sirah scan sumber dual meets paling label lan aplikasi printing digital.

Sawetara aplikasi umum kalebu:

Label

Pita Perekat

Film Reflektif

Decals

Abrasive

Pita Industri

Gasket

Stiker

Spesifikasi

Parameter Teknis Utama LC350 Laser Die Cutting Machine kanggo Label Finishing
jinis laser CO2 RF logam laser
daya laser 150W / 300W / 600W
Maks.jembaré nglereni 350mm / 13.7"
Maks.dawa nglereni Unlimited
Maks.jembaré dipakani 370mm / 14.5"
Maks.diameteripun web 750mm / 29.5"
Maks.kacepetan web 120m/min (Kacepetan beda-beda gumantung saka materi lan pola nglereni)
Akurasi ± 0,1 mm
sumber daya 380V 50/60Hz 3 fase

Fitur Mesin

LC350 Laser Die Cutting Machine Konfigurasi Standar:

Unwinding + Pandhuan Web + Laser Cutting + Mbusak Sampah + Dual Rewinding

Sistem laser dilengkapi150 watt, 300 watt utawa 600 watt CO2 RF laserlanScanLab galvanometer scannerkaro fokus dinamis panutup 350 × 350 mm lapangan Processing.

Nggunakake kacepetan dhuwur"laser galvanometer kabnglereniing fly, Standar LC350 kanthi unit unwinding, rewinding lan sampah, sistem laser bisa entuk pemotongan laser sing terus-terusan lan otomatis kanggo label.

Pandhuan Webdilengkapi kanggo nggawe unwinding luwih tepat, saéngga njamin akurasi nglereni laser.

Kacepetan nglereni maksimal nganti 80 m / min (kanggo sumber laser tunggal), ambane web maksimal 350 mm.

Sagednglereni label ultra-dawanganti 2 meter.

opsi kasedhiya karovarnishing, laminasi,slittinglandual mundurUnit.

Sistem diwenehake karo pengontrol paten Goldenlaser kalebu piranti lunak lan antarmuka pangguna.

Mesin nglereni mati laser kasedhiya karosumber laser tunggal, sumber laser pindho or sumber multi laser.

Goldenlaser uga nawakakeSistem Pemotongan Laser Die Kompak LC230kanthi ambane web 230 mm.

Pembaca Kode QRngidini pangowahan otomatis.Kanthi pilihan iki, mesin bisa ngolah pirang-pirang proyek ing siji langkah, ngganti konfigurasi potong (profil potong lan kacepetan) kanthi cepet.

Cutting terus-terusan

Nyilikake sampah materi

Mitra paling apik saka printer digital

Mesin Pemotongan Laser Die - Ganti otomatis kacepetan nglereni lan ngethok profil utawa pola kanthi cepet.

Apa keuntungan saka nglereni mati laser saka label?

Turnaround cepet

Ngirit wektu, biaya lan bahan

Ora ana watesan saka pola

Otomatis kabeh proses

Macem-macem bahan aplikasi

Desain modular kanggo multi-fungsi

Akurasi pemotongan nganti ± 0.1mm

Laser dual Expandable kanthi kacepetan nglereni nganti 120 m / min

Kiss cutting, full cutting, perforasi, engraving, marking...

SISTEM FINISHING

Sistem finishing modular kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan individu.

Mesin nglereni laser nduweni keluwesan kanggo disesuaikan karo macem-macem opsi konversi kanggo nambah produk lan nyedhiyakake efisiensi kanggo garis produksi sampeyan.

Desain modular
panuntun web

Pandhuan Web

flexo printing lan varnishing

Unit Flexo Kab

laminasi

Laminasi

sensor tandha registrasi lan encoder

Sensor Tanda Registrasi lan Encoder

blades slitting

Blades Slitting

Sawetara SAMPEL

Karya sing apik banget sing disumbang dening Mesin Pemotongan Mati Laser.

Parameter TeknisLC350 Laser Die Cutting Machine

Model No. LC350
jinis laser CO2 RF logam laser
daya laser 150W / 300W / 600W
Maks.jembaré nglereni 350mm / 13.7"
Maks.dawa nglereni Unlimited
Maks.jembaré dipakani 370mm / 14.5"
Maks.diameteripun web 750mm / 29.5"
kacepetan web 0-120m/min (Kacepetan beda-beda gumantung saka materi lan pola nglereni)
Akurasi ± 0,1 mm
ukuran L 3700 x W 2000 x H 1820 (mm)
Bobot 3000Kg
sumber daya 380V 3 phase 50/60Hz
Daya chiller banyu 1.2KW-3KW
Daya sistem pembuangan 1.2KW-3KW

*** Cathetan: Minangka produk terus dianyari, hubungi kita kanggo spesifikasi paling anyar. ***

Model Khas Goldenlaser saka Mesin Pemotongan Mati Laser Digital

Model No.

LC350

LC230

Maks.jembaré nglereni

350mm / 13.7"

230mm / 9″

Maks.dawa nglereni

Unlimited

Maks.jembaré dipakani

370mm / 14.5"

240mm / 9.4"

Maks.diameteripun web

750mm / 29.5"

400mm / 15.7"

Maks.kacepetan web

120m / min

60m / min

Kacepetan beda-beda gumantung saka materi lan pola nglereni

jinis laser

CO2 RF logam laser

daya laser

150W / 300W / 600W

100W / 150W / 300W

Fungsi standar

Full cutting, kiss cutting (setengah nglereni), perforasi, engraving, menehi tandha, etc.

Fungsi opsional

Laminasi, varnish UV, slitting, etc.

Bahan pangolahan

Film plastik, kertas, kertas nggilap, kertas matt, poliester, polipropilena, BOPP, plastik, film, polimida, kaset reflektif, lsp.

Format dhukungan piranti lunak

AI, BMP, PLT, DXF, DST

sumber daya

380V 50HZ / 60HZ Telung phase

Aplikasi Ngonversi Laser

Bahan umum sing digunakake kanggo mesin pemotong laser die kalebu:

Kertas, film plastik, kertas glossy, kertas matt, kertas sintetik, karton, poliester, polipropilena (PP), PU, ​​PET, BOPP, plastik, film, film microfinishing, lsp.

Aplikasi umum kanggo mesin pemotong mati laser kalebu:

  • Label
  • Label Adhesive lan Tape
  • Tape Reflektif / Film Reflektif Retro
  • Pita Industri
  • Stiker/stiker
  • Abrasive
  • Gasket

kaset label

Kaluwihan Unik Laser kanggo Roll to Roll Label Stiker Cutting

- Stabilitas lan linuwih
Sumber laser Co2 RF sing disegel, kualitas potong tansah sampurna lan tetep kanthi wektu kanthi biaya pangopènan sing murah.
- Kacepetan dhuwur
Sistem Galvanometric ngidini kacang bisa mindhah kanthi cepet, kanthi fokus ing kabeh area kerja.
- Precision Dhuwur
Sistem Positioning Label sing inovatif ngontrol posisi web ing sumbu X lan Y.Piranti iki njamin tliti nglereni ing 20 micron malah nglereni label karo longkangan ora duwe aturan baku.
- Banget Versatile
Mesin kasebut dihargai banget dening produsen label amarga bisa nggawe macem-macem label, ing proses kacepetan dhuwur.
- Cocog kanggo nggarap macem-macem materi
Kertas glossy, kertas matt, karton, poliester, polipropilena, polimida, film polimer sintetik, lsp.
- Cocog kanggo macem-macem jinis karya
Die nglereni sembarang wangun - nglereni lan Kiss nglereni - perforating - mikro perforating - engraving
- Ora ana watesan desain nglereni
Sampeyan bisa motong desain beda karo mesin laser, ora ketompo wangun utawa ukuran
- Limbah Material Minimal
Pemotongan laser minangka proses panas non-kontak.tt karo sinar laser slim.Ora bakal nyebabake sampah babagan materi sampeyan.
- Ngirit biaya produksi & biaya pangopènan
Pemotongan laser ora perlu cetakan / piso, ora perlu nggawe cetakan kanggo desain sing beda.Motong laser bakal nylametake sampeyan akeh biaya produksi;lan mesin laser wis dawa nggunakake urip, tanpa biaya panggantos jamur.

nglereni mati mesin VS label nglereni laser

<<Waca liyane babagan Roll to Roll Label Laser Cutting Solution

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

Produk sing gegandhengan

WhatsApp
Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita