Laser Mesin motong, Laser Engraving Mesin, Galvo Laser Mesin - Golden Laser

Roll ka Roll Label Mesin motong laser

Modél No.: LC-350

bubuka:

  • Produksi on-demand, réspon gancang kana pesenan pondok.
  • Taya ngantosan on maot anyar.Taya panyimpen alat paeh.
  • Barcode / QR code scanning ngarojong pergantian otomatis dina laleur.
  • Desain modular fits kabutuhan produksi individu konsumén '.
  • instalasi gampang.Rojongan pikeun hidayah instalasi jauh.
  • Investasi hiji-waktos, biaya pangropéa rendah.

  • Jenis laser:CO2 RF laser
  • kakuatan laser:150W / 300W / 600W
  • Max.lebar motong:350mm (13.7")
  • Max.lebar gulungan:370mm (14.5")

Digital Laser maot Mesin motong

Laser Mesin motong pikeun Label ngarobah

Themotong laser & Sistim ngarobahnawarkeun solusi inovatif tur ongkos-éféktif pikeun ngolah geometries basajan tur kompléks pikeun labél pagawean tanpa pamakéan parabot paeh tradisional - kualitas bagian unggul nu teu bisa replicated dina prosés motong paeh tradisional.Téknologi ieu ningkatkeun kalenturan desain, éfisién biaya kalayan kapasitas produksi kualitas luhur, ngaminimalkeun runtah bahan kalayan pangropéa anu rendah pisan.

Téknologi Laser mangrupikeun solusi motong sareng ngarobih anu teu aya gunana pikeun manufaktur pas-waktos & jalan pondok-sedeng sareng cocog pikeun ngarobih komponén akurasi tinggi tina bahan anu fleksibel kalebet labél, napel dua sisi, gasket, plastik, tékstil, bahan abrasive, jsb.

LC350 Laser maot Mesin motongkalawan desain sirah scan dual sumber meets paling labél jeung aplikasi percetakan digital.

Sababaraha aplikasi umum di antarana:

Labels

Pita napel

Pilem Reflektif

Decals

Abrasive

Pita Industri

Gaskets

Stiker

spésifikasi

Parameter Téknis Utama LC350 Laser Die Cutting Machine pikeun Label Finishing
Jenis laser CO2 RF logam laser
kakuatan laser 150W / 300W / 600W
Max.motong lebar 350mm / 13.7"
Max.motong panjang Unlimited
Max.lebar nyoco 370mm / 14.5"
Max.diaméterna web 750mm / 29.5"
Max.speed web 120m / mnt (Laju variasina gumantung kana bahan sareng pola motong)
Akurasi ± 0,1 mm
Sasayogian tanaga 380V 50/60Hz 3 fase

Fitur Mesin

LC350 Laser Die Cutting Machine Konfigurasi Standar:

Unwinding + Guide Web + motong laser + Lengser Runtah + Dual Rewinding

Sistim laser ieu dilengkepan150 watt, 300 watt atanapi 600 watt CO2 RF laserjeungScanLab galvanometer scannerkalawan fokus dinamis ngawengku 350 × 350 widang processing mm.

Ngagunakeun-speed tinggigalvanometer lasermotongandina laleur, LC350 baku kalawan unwinding, rewinding sarta panyabutan runtah Unit, sistem laser bisa ngahontal motong laser kontinyu sarta otomatis pikeun labél.

Panungtun wébdilengkepan sangkan unwinding nu leuwih tepat, sahingga mastikeun akurasi motong laser.

Laju motong maksimum nepi ka 80 m / mnt (pikeun sumber laser tunggal), lebar web maksimum 350 mm.

Mampuhmotong labél ultra-panjangnepi ka 2 méter.

pilihan sadia kalawanvarnishing, laminasi,slittingjeungdual mundurhijian.

Sistim ieu disadiakeun kalawan Goldenlaser patén controller kaasup software sarta panganteur pamaké.

Mesin motong laser paeh sayogi sarengsumber laser tunggal, sumber laser ganda or sumber multi laser.

Goldenlaser ogé nawarkeunKompak Laser maot Sistim motong LC230kalawan 230 mm rubak web.

QR Code Readerngamungkinkeun changeover otomatis.Kalawan pilihan ieu, mesin sanggup ngolah sababaraha jobs dina hiji hambalan, ngarobah konfigurasi cut (profil cut na speed) on laleur nu.

Motong terus-terusan

Ngaleutikan runtah bahan

Mitra pangalusna printer digital

Laser Die Cutting Machine - Pergantian otomatis laju motong sareng motong profil atanapi pola dina laleur.

Naon mangpaat motong laser paeh tina labél?

Pamulihan gancang

Ngahemat waktos, biaya sareng bahan

Taya watesan pola

Automation tina sakabeh proses

Rupa-rupa bahan aplikasi

Desain modular pikeun multi-fungsi

Akurasi motong dugi ka ± 0.1mm

lasers dual Expandable kalawan speed motong nepi ka 120 m / mnt

Ciuman motong, motong pinuh, perforasi, ukiran, nyirian ...

SISTEM FINISHING

Sistim pagawean modular sadia pikeun minuhan sarat individu Anjeun.

Mesin motong laser boga kalenturan bisa ngaropéa kalawan pilihan ngarobah béda pikeun ngaronjatkeun produk anjeun sarta nyadiakeun efisiensi kana garis produksi Anjeun.

Desain modular
pituduh wéb

Panungtun wéb

percetakan flexo sarta varnishing

Unit Flexo

laminasi

Laminasi

sensor tanda pendaptaran na encoder

Sénsor Tanda Pendaptaran sareng Encoder

bilah slitting

Blades Slitting

Sababaraha Sampel

Karya Heboh Anu Mesin Pemotong Laser Die Diemutkeun.

Parameter Téknis tinaLC350 Laser maot Mesin motong

Modél No. LC350
Jenis laser CO2 RF logam laser
kakuatan laser 150W / 300W / 600W
Max.motong lebar 350mm / 13.7"
Max.motong panjang Unlimited
Max.lebar nyoco 370mm / 14.5"
Max.diaméterna web 750mm / 29.5"
Laju wéb 0-120m / mnt (Laju variasina gumantung kana bahan sareng pola motong)
Akurasi ± 0,1 mm
Diménsi L 3700 x W 2000 x H 1820 (mm)
Beurat 3000Kg
Sasayogian tanaga 380V 3 fase 50/60Hz
kakuatan chiller cai 1,2KW-3KW
kakuatan Sistim knalpot 1,2KW-3KW

*** Catetan: Salaku produk terus diropéa, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna. ***

Model has Goldenlaser urang Digital Laser maot Mesin motong

Modél No.

LC350

LC230

Max.motong lebar

350mm / 13.7"

230mm / 9″

Max.motong panjang

Unlimited

Max.lebar nyoco

370mm / 14.5"

240mm / 9.4"

Max.diaméterna web

750mm / 29.5"

400mm / 15.7"

Max.speed web

120m / mnt

60m / mnt

Laju beda-beda gumantung kana bahan sareng pola motong

Jenis laser

CO2 RF logam laser

kakuatan laser

150W / 300W / 600W

100W / 150W / 300W

fungsi baku

Motong pinuh, motong ciuman (satengah motong), perforation, ukiran, nyirian, jsb.

fungsi pilihan

Laminasi, varnish UV, slitting, jsb.

Ngolah bahan

Film palastik, kertas, kertas herang, kertas matt, poliéster, polipropilén, BOPP, plastik, pilem, polyimide, kasét reflective, jsb.

format rojongan software

AI, BMP, PLT, DXF, DST

Sasayogian tanaga

380V 50HZ / 60HZ Tilu fase

Laser Ngarobah Aplikasi

bahan umum dipaké pikeun mesin motong laser paeh ngawengku:

Kertas, pilem plastik, kertas herang, kertas matt, kertas sintétik, kardus, poliéster, polipropilén (PP), PU, ​​pepet, BOPP, plastik, pilem, pilem microfinishing, jsb.

aplikasi umum pikeun mesin motong laser paeh ngawengku:

  • Labels
  • Labels napel na pita
  • Pita Reflektif / Pilem Reflektif Retro
  • Pita Industri
  • Decals / Stiker
  • Abrasive
  • Gaskets

kasét labél

Kauntungannana Laser UNIK pikeun Roll to Roll Sticker Labels motong

- Stabilitas jeung reliabilitas
Disegel Co2 RF sumber laser, kualitas cut salawasna sampurna tur konstan kana waktu kalawan béaya rendah pangropéa.
- Gancang
Sistem Galvanometric ngamungkinkeun kacang pikeun mindahkeun gancang pisan, sampurna fokus kana sakabéh wewengkon gawé.
- Precision High
Label Positioning System inovatif ngadalikeun posisi web dina sumbu X jeung Y.Alat ieu ngajamin katepatan motong dina 20 micron bahkan motong labél kalayan jurang anu henteu teratur.
- Kacida serbaguna
Mesinna diapresiasi pisan ku produsén labél sabab tiasa nyiptakeun rupa-rupa labél, dina prosés anu gancang.
- Cocog jeung karya rupa-rupa bahan
Kertas herang, kertas matt, kardus, poliéster, polipropilén, polimida, pilem polimérik sintétik, jsb.
- Cocog jeung rupa-rupa karya
Paeh motong nanaon nu bentukna - motong sarta cium motong - perforating - mikro perforating - ukiran
- Taya watesan desain motong
Anjeun tiasa motong desain béda jeung mesin laser, euweuh urusan bentuk atawa ukuranana
-Runtah Bahan Minimal
motong laser nyaéta prosés panas non-kontak.tt nyaéta kalayan sinar laser langsing.Éta moal nyababkeun runtah ngeunaan bahan anjeun.
-Simpen biaya produksi anjeun & biaya pangropéa
Motong laser henteu peryogi kapang / péso, henteu kedah ngadamel kapang pikeun desain anu béda.Potongan laser bakal nyalametkeun anjeun seueur biaya produksi;jeung mesin laser geus lila ngagunakeun hirup, tanpa ongkos ngagantian kapang.

machanical paeh motong VS labél motong laser

<<Baca langkung seueur ngeunaan Roll to Roll Label Laser Cutting Solution

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Produk patali

WhatsApp
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami