Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Dhukungan

Tansah Nyedhiyakake Layanan sing Berharga kanggo Pelanggan

Rungokake pelanggan / Analisis kabutuhan pelanggan / Ngatasi masalah pelanggan / Nambah aplikasi laser / Remould status industri

Berorientasi pelanggan

Fokus karo tren industri, negesake supaya berorientasi ing pasar kanggo nggawe lan riset produk anyar.

Analisis kabutuhan pelanggan

Spesialis kami nganalisa analisis kelayakan lan mbantu sampeyan milih sistem laser lan alat sing cocog kanggo aplikasi individu.

Pabrik presisi

Standar pabrikan presisi tinggi, kanggo nyedhiyakake mesin lan solusi laser kanggo para pelanggan.

Pangiriman produk lengkap

Rampungake produksi, pangiriman, instalasi lan latihan mesin laser ing wektu sing ditemtokake ing kontrak.

Nambah kualitas produk sing disesuaikan

Ringkesan informasi pengalaman para pelanggan ing industri sing padha lan tingkatake kinerja lan fungsi mesin laser.

Nambah pengaruh karakteristik produk

Fokus nambah rincian produk, uga karakteristik lan kaluwihan mesin laser ing kolom pamisahan, sing ora dikarepake karo pelanggan.

Konsultasi layanan pra-penjualan

Pilih pilihan sing tepat kanggo industri aplikasi kanggo memenuhi syarat. Spesialis kita bakal luwih seneng menehi saran babagan sistem laser GOLDEN Laser sing serbaguna.

Spesialis kami nganakake analisis kelayakan kanggo mbantu sampeyan milih sistem laser sing cocog kanggo aplikasi sampeyan.

Mesin laser akeh banget nyedhiyakake kahanan sing nyenengake kapan wae. Cepet lan gampang nggawe transisi menyang teknologi laser.

Kanthi pangembangan lan upgrade sistem laser uga nganyari piranti lunak, kita kudu terus mbukak kemampuan lan aplikasi anyar.

Instalasi, Komisi lan Latihan ing situs

Kanggo nggayuh paramèter pangolahan optimal produksi lan priksa manawa aman lan efisien mesin laser sampeyan.

Kita nganakake pelatihan sistem, operasi, lan perawatan lengkap ing situs. Latihan kasebut kalebu:

Ilmu pangayoman keamanan laser

Prinsip dhasar laser

Konfigurasi sistem laser

Operasi piranti lunak

Operasi sistem lan pancegahan

Pemeliharaan sistem saben dina, pangaturan laser lan katrampilan operasi panggantos suku cadang

Pangopènan & pelayanan

Kanthi pangopènan lan layanan, sampeyan nyedhiyakake dhukungan sing cepet lan dipercaya, supaya mesin laser presisi tinggi bisa mlaku kanthi lancar.

Masalah teknis lan keluhan

Yen ana masalah teknis lan kesalahan mesin laser sampeyan sing dituku saka Golden Laser, hubungi:

Tel:

0086-27-82943848 (wilayah Asia & Afrika)

0086-27-85697551 (wilayah Eropa & Oseania)

0086-27-85697585 (wilayah Amerika)

Layanan Pelanggan

Email info@goldenlaser.net

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kesalahan, wenehake informasi kaya ing ngisor iki:

• Jeneng lan jeneng perusahaan

• Foto saka nameplate ing mesin goldenlaser Panjenengan (nuduhake Pesanan , Series No. lan Tanggal pangiriman )

nameplate( Nameplate kaya iki)

• Katrangan babagan kesalahan

Tim layanan teknis bakal langsung ndhukung sampeyan.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
WhatsApp

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita