Dhukungan - Wuhan Golden Laser Co., Ltd
Laser Machine Cutting, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Nyokong

Tansah Nyedhiyani Terkenal Service kanggo Pelanggan

Listen to pelanggan / Analysis pelanggan 'perlu / Ngatasi pelanggan' masalah / Nambah aplikasi laser / Remould status industri

Customer-oriented

Fokus tren industri, insisting ing kanggo berkembang lan riset produk anyar tujuan pasar-.

Njelasno kabutuhan customer

Komunitas panjarwa lan kita nindakake iso kedaden nganalisa lan mbantu kanggo milih sistem laser tengen lan pribadi kanggo aplikasi individu.

Manufaktur Precision

dhuwur standar Manufaktur tliti, kanggo nyedhiyani pelanggan karo mesin laser kualitas dhuwur lan solusi.

layang produk lengkap

Ngrampungake produksi, layang, instalasi lan latihan saka mesin laser ing wektu kasebut ing contract.

Nambah kualitas produk selaras

Ngringkes informasi pengalaman pelanggan ing industri padha lan nambah kinerja lan fungsi saka mesin laser.

Nambah pengaruh ciri produk

Fokus Ngapikake rincian produk, uga karakteristik lan kaluwihan saka mesin laser ing lapangan dumduman, ngluwihi pengarepan customer.

rembugan layanan Pre-sales

Nggawe pilihan hak kanggo industri aplikasi kanggo ketemu kasenengan. Komunitas panjarwa lan kita bakal pleased kanggo maringi pitutur sampeyan ing sistem laser Versatile ing GOLDEN Laser kang.

Komunitas panjarwa lan kita tumindak analisis iso kedaden kanggo mbantu milih sistem laser tengen kanggo aplikasi.

sawetara saka sudhut kita mesin laser kurban kahanan sarujuk ing sembarang wektu. Cepet lan mung nggawe transisi kanggo teknologi laser.

Kanthi perkembangan lan upgrade saka sistem laser uga nganyari piranti lunak, kita saya mbukak nganti Kapabilitas anyar lan aplikasi.

On-site Instalasi, Commissioning lan Training

Kanggo entuk paramèter Processing optimal saka produksi lan njamin aman nggunakake lan efisiensin saka mesin laser Panjenengan.

We tumindak sistem lengkap, operasi lan latihan pangopènan ing situs. Latihan kalebu:

Laser kawruh pangayoman safety

Ing asas dhasar saka laser

konfigurasi sistem laser

operasi Software

operasi sistem lan pancegahan

pangopènan dina sistem, imbuhan laser lan skills operasi bagean panggantos spare

Maintenance & pelayanan

Kanthi pangopènan lan layanan kita, kita nyedhiyani sampeyan karo support cepet lan dipercaya, mbisakake mesin laser-dhuwur tliti mbukak lancar ing produksi.

masalah Technical lan keluhan

Ing cilik saka pitakonan technical lan bentet kanggo mesin laser dituku saka Golden Laser, hubungi:

Tel:

+ 86-27-82943848 (Asia & Afrika area)

+ 86-27-85697551 (Eropah & Oceania area)

+ 86-27-85697585 (wilayah Amerika)

Email:  info@goldenlaser.com.cn

Tampilan / WeChat +86 15871714482

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan fault, mangga nyedhiyani kita karo informasi iki:

• jeneng lan perusahaan jeneng Panjenengan

• Foto saka nameplate ing mesin goldenlaser Panjenengan (nuduhake Number Model , Series No. lan Tanggal pangiriman )

nameplate ( NAMEPLATE kaya iki)

• Description of fault

tim layanan technicial kita bakal langsung ndhukung sampeyan.