Rojongan - Wuhan Golden laser Co., Ltd

sokongan

Salawasna Nyadiakeun berharga Service mun Konsumén

Ngadangukeun konsumén / Analisis konsumén 'kedah / ngajawab konsumén' masalah / Ngaronjatkeun aplikasi laser / Remould status industri

Customer-berorientasi

Difokuskeun tren industri, maksa dina ngamekarkeun sarta panalungtikan produk anyar berorientasi pasar-.

Nganalisis pangabutuh customer

spesialis urang ngalakonan feasibility nganalisa sarta mantuan anjeun milih sistem laser katuhu sarta parabot pikeun aplikasi individu Anjeun.

manufaktur precision

standar luhur manufaktur precision, nyadiakeun konsumén jeung mesin laser kualitasna alus sarta solusi.

pangiriman produk lengkep

Ngalengkepan produksi, pangiriman, instalasi jeung latihan mesin laser dina waktu dieusian di kontrak.

Ngaronjatkeun kualitas produk ngaropéa

Nyimpulkeun informasi pangalaman konsumén dina industri anu sarua sarta ngaronjatkeun kinerja sarta fungsi tina mesin laser.

Ningkatkeun pangaruh ciri produk

Difokuskeun ngaronjatkeun rinci produk, kitu ogé ciri jeung kaunggulan tina mesin laser dina widang segmentation, saluareun frékuénsi ékspéktasi customer.

rundingan jasa pre-jualan

Sangkan pilihan katuhu pikeun industri aplikasi Anjeun pikeun minuhan pasaratan Anjeun. spesialis kami bakal pleased mamatahan anjeun dina sistem laser serbaguna Golden laser urang.

spesialis kami ngalaksanakeun analisis feasibility pikeun mantuan anjeun milih sistem laser katuhu pikeun aplikasi Anjeun.

rupa-rupa kami mesin laser nawiskeun maneh kaayaan nguntungkeun iraha wae. Gancang tur saukur nyieun transisi ka téknologi laser.

Kalawan ngembangkeun sarta pamutahiran sistem laser ogé update software, kami terus mun muka nepi kamampuhan anyar jeung aplikasi.

Dina situs Instalasi, Commissioning sarta Diklat

Pikeun ngahontal parameter processing optimal produksi sarta mastikeun pamakéan aman tur efisien mesin laser Anjeun.

Urang ngalaksanakeun sistem komprehensif, operasi sarta latihan pangropéa dina situs. latihan ngawengku:

Laser pangaweruh perlindungan kaamanan

Prinsip dasar tina lasers

Konfigurasi Sistim laser

operasi software

Operasi sistem na precautions

pangropéa poean sistem, adjustment laser sarta kaahlian operasi bagian ngagantian cadang

Pangropéa & ngalayanan

Kalayan perawatan sarta jasa urang, urang nyadiakeun Anjeun sareng rojongan saum sareng dipercaya, ngaktipkeun mesin laser-precision tinggi anjeun ngajalankeun mulus di produksi.

isu teknis na keluhan

Dina hal patarosan teknis na faults pikeun mesin laser Anjeun dibeuli ti Golden laser, mangga ngahubungan:

Tel:

0086-27-82943848 (Asia & Africa area)

0086-27-85697551 (Europe & Oceania area)

0086-27-85697585 (America area)

Customer Service

Email goldenlaser@vip.163.com

Phone 0086-27-82944108

Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan lepat, punten nyadiakeun kami jeung informasi di handap:

• Ngaran sarta parusahaan ngaran anjeun

• Poto ti nameplate on mesin goldenlaser Anjeun (nu nunjukkeun Jumlah Modél , Series Jumlah jeung Tanggal tina kiriman )

nameplate ( Nameplate téh kawas kieu)

• Deskripsi sesar teh

Tim jasa technicial kami baris geura-giru ngarojong anjeun.

Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami