Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Ngarojong

Salawasna Nyayogikeun Layanan Anu Berharga pikeun Palanggan

Ngadangukeun konsumén / Analisis kabutuhan konsumén / Ngabéréskeun masalah palanggan / Ngaronjatkeun aplikasi laser / Remould status industri

Berorientasi pelanggan

Fokus kana tren industri, keukeuh berorientasi pasar pikeun ngembangkeun sareng nalungtik produk anyar.

Nganalisis kabutuhan konsumén

Spesialis kami ngalaksanakeun analisis kasaluyuan sareng ngabantosan anjeun pikeun milih sistem laser anu cocog sareng alat pikeun aplikasi masing-masing.

Manufaktur Precision

Standar tinggi pembuatan presisi, pikeun nyayogikeun palanggan nganggo mesin laser anu saé sareng solusi.

Pangiriman produk lengkep

Ngalengkepan produksi, pangiriman, instalasi sareng latihan mesin laser dina waktos anu parantos ditangtoskeun dina kontrak.

Ningkatkeun kualitas produk ngarobih

Nyimpulkeun inpormasi pangalaman konsumén dina industri anu sami sareng ningkatkeun kinerja sareng fungsi mesin laser.

Ningkatkeun pangaruh ciri produk

Fokus kana ningkatkeun detil produk, ogé ciri sareng kaunggulan mesin laser dina bidang pamisahan, saluareun anu diarepkeun ku palanggan.

Konsultasi jasa pra-penjualan

Ngadamel pilihan anu pas pikeun industri aplikasi anjeun pikeun nyumponan sarat anjeun. Spesialis kami bakal senang mamatahan anjeun ngeunaan sistem laser serbaguna Emas EMAS.

Spesialis kami ngalaksanakeun analisis kasaluyuan pikeun ngabantosan anjeun milih sistem laser anu pas pikeun aplikasi anjeun.

Rupa-rupa mesin laser kami nawiskeun kaayaan anu pikaresepeun iraha waé. Gancang sareng saderhana ngalihkeun téknologi laser.

Kalayan pamekaran sareng pamutahiran sistem laser ogé pembaruan parangkat lunak, urang teras-terasan muka kamampuan sareng aplikasi anu anyar.

Instalasi dina situs, Komisioning sareng Latihan

Pikeun ngahontal parameter pamrosésan optimal produksi sareng ngajamin aman sareng épisién mesin laser anjeun.

Kami ngalaksanakeun sistem, operasi sareng perawatan perawatan komprehensif dina situs. Pelatihan ieu kalebet:

Pangetahuan panyalindungan kaamanan laser

Prinsip dasar tina laser

Konfigurasi sistem laser

Operasi parangkat lunak

Operasi sistem sareng pancegahan

Pangropéa sadidinten, pangaturan laser sareng kamampuan operasi ngagantian suku cadang

Pangropéa & ngalayanan

Kalayan pangropéa sareng jasa kami, kami nyayogikeun anjeun bantosan anu gancang sareng dipercaya, ngaktipkeun mesin laser presisi tinggi anjeun tiasa lancar dina produksi.

Masalah téknis sareng keluhan

Dina hal patarosan teknis sareng kalepatan pikeun mesin laser anjeun anu dipésér ti Golden Laser, mangga kontak:

Tel:

0086-27-82943848 (Daérah Asia & Afrika)

0086-27-85697551 (daérah Éropa & Oséania)

0086-27-85697585 (daérah Amérika)

Palayanan palanggan

Email info@goldenlaser.net

Upami anjeun ngagaduhan patarosan perkawis kalepatan, punten nyayogikeun kami inpormasi ieu:

• Ngaran anjeun sareng nami perusahaan

• Poto nameplate dina mesin goldenlaser anjeun (nunjukkeun Nomer Modél , Nomer Seri sareng Tanggal Pangiriman )

nameplate( Nameplate sapertos kieu)

• Pedaran ngeunaan kasalahan

Tim jasa téknis kami bakal geuwat ngadukung anjeun.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
WhatsApp

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami