Makinë prerëse me laser, makinë për gdhendje me laser, makinë lazer Galvo - Laser i artë

Mbështetje

Ofroni gjithmonë shërbime të vlefshme për klientët

Dëgjo klientët / Analizo nevojat e klientëve / Zgjidh problemin e klientëve / Përmirëso aplikacionin e lazerit / Rimoulo statusin e industrisë

I orientuar nga klienti

Përqendrohuni në tendencat e industrisë, duke këmbëngulur për të orientuar drejt tregut për të zhvilluar dhe hulumtuar produkte të reja.

Analizoni nevojat e klientëve

Specialistët tanë kryejnë analiza fizibiliteti dhe ju ndihmojnë të zgjidhni sistemet dhe mjetet e duhura lazer për aplikimet tuaja individuale.

Prodhimi preciz

Standarde të larta të prodhimit me precizion, për t'u ofruar klientëve makineri dhe zgjidhje lazer me cilësi të lartë.

Dorëzimi i plotë i produktit

Përfundoni prodhimin, dorëzimin, instalimin dhe trajnimin e makinerive lazer brenda kohës së përcaktuar në kontratë.

Përmirësoni cilësinë e produkteve të personalizuara

Përmblidhni informacionin e përvojës së klientëve në të njëjtën industri dhe përmirësoni performancën dhe funksionin e makinerive lazer.

Rritni ndikimin e karakteristikave të produktit

Përqendrohuni në përmirësimin e detajeve të produktit, si dhe në karakteristikat dhe avantazhet e makinerive lazer në fushën e segmentimit, përtej pritshmërisë së klientit.

Konsultimi i shërbimit para shitjes

Bëni zgjedhjen e duhur për industrinë tuaj të aplikimit për të përmbushur kërkesat tuaja. Specialistët tanë do të jenë të kënaqur t'ju këshillojnë për sistemet e gjithanshme të lazerit të GOLDEN LASER.

Specialistët tanë kryejnë një analizë fizibiliteti për t'ju ndihmuar të zgjidhni sistemet e duhura lazer për aplikimin tuaj.

Gama jonë e gjerë e makinerive lazer ju ofron kushte të favorshme në çdo kohë. Shpejt dhe thjesht bëni kalimin në teknologjitë lazer.

Me zhvillimin dhe përmirësimin e sistemeve lazer, si dhe përditësimin e softuerit, ne jemi vazhdimisht për të hapur aftësi dhe aplikacione të reja.

Instalimi, vënia në punë dhe trajnimi në vend

Për të arritur parametrat optimalë të përpunimit të prodhimit dhe për të siguruar përdorim të sigurt dhe efikas të makinerive tuaja lazer.

Ne kryejmë trajnime gjithëpërfshirëse për sistemin, operimin dhe mirëmbajtjen në vend. Trajnimi përfshin:

Njohuri për mbrojtjen e sigurisë me laser

Parimi themelor i lazerit

Konfigurimi i sistemit lazer

Funksionimi i softuerit

Funksionimi i sistemit dhe masat paraprake

Aftësi për mirëmbajtjen e përditshme të sistemit, rregullimin me lazer dhe zëvendësimin e pjesëve të këmbimit

Mirëmbajtje dhe servisim

Me mirëmbajtjen dhe shërbimin tonë, ne ju ofrojmë mbështetje të shpejtë dhe të besueshme, mundësojmë që makina juaj lazer me precizion të lartë të funksionojë pa probleme në prodhim.

Probleme teknike dhe ankesa

Në rast pyetjesh dhe defektesh teknike për makineritë tuaja lazer të blera nga Golden Laser, ju lutemi kontaktoni:

Tel:

0086-27-82943848 (Zona e Azisë dhe Afrikës)

0086-27-85697551 (zona e Evropës dhe Oqeanisë)

0086-27-85697585 (zona e Amerikës)

Shërbimi ndaj klientit

Email [email protected]

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me një defekt, ju lutemi na jepni informacionin e mëposhtëm:

• Emri juaj dhe emri i kompanisë

• Fotografia e pllakës së emrit në makinën tuaj goldenlaser (duke treguar numrin e modelit, numrin , makinë serisë dhe datën e dërgesës )

emrit ( Tarka e emrit është si kjo)

• Përshkrimi i defektit

Ekipi ynë i shërbimit teknik do t'ju mbështesë menjëherë.

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni
WhatsApp
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni