Машина за ласерско сечење CO2

Како пионер во ласерската индустрија, нашата серија на машини за ласерско сечење CO2 е дизајнирана да обезбеди ефикасни, автоматизирани и интелигентни решенија за вашето производство.Ние комбинираме долгогодишно искуство со најнапредната технологија и развој за да ви обезбедиме системи за ласерско сечење со високи перформанси.

Многу индустрии сега откриваат дека технологијата за ласерско сечење е далеку супериорна во однос на другите методи на сечење и нашите машини за ласерско сечење CO2 се покажаа како успешни на сите видови пазари како што се филтри, автомобилски, технички текстил, дигитално печатење, облека, кожа и чевли и рекламирање.

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Оставете ја вашата порака:

whatsapp +8615871714482