Mesin motong laser kulit asli

modél No.: CJG-160250LD

bubuka:

mesin motong laser kalawan kaméra jeung projector.Pikeun hides barang kulit format badag motong precision.Simplify ngolah kompléks motong kulit alam opat léngkah: Inspection;Maca;Nyarang;Motong.Sistim kaméra digital-precision tinggi, akurat maca kontur tina kulit jeung nyingkahan wewengkon goréng jeung ngalakukeun nyarang otomatis gancang dina potongan sampel.Salila nyarang, éta ogé bisa proyek potongan sarua, mintonkeun posisi motong sampel dina kulit jeung ningkatkeun utilization tina kulit.


Mesin Pemotong Laser Kulit Asli sareng Projector sareng Kaméra

Kaunggulan

Taya kapang diperlukeun, processing laser nyaéta fléksibel tur merenah.Saatos nyetél pola, laser tiasa ngamimitian ngolah.

Lemes motong edges.Taya stress mékanis, euweuh deformasi.Ngolah laser tiasa ngahemat biaya produksi kapang sareng waktos persiapan.

kualitas motong alus.Precision motong tiasa ngahontal 0.1mm.Tanpa aya larangan grafis.

Éta mangrupikeun set lengkep sareng praktis aslimotong laser kulitsistem, jeungpola digitalisasi, sistem pangakuanjeungsoftware nyarang.gelar High of automation, ngaronjatkeun efisiensi tur nyimpen bahan.

Fitur Mesin

Utamana pikeun motong kulit asli.Cocog jeung sagala jinis kulit asli jeung hides produk motong industri processing.

Motong laser kalayan ujung motong anu mulus sareng tepat, kualitas luhur, henteu aya distorsi.

Ieu adopts sistem digital-precision tinggi nu akurat bisa maca kontur tina kulit jeung nyingkahan wewengkon goréng jeung ngalakukeun nyarang otomatis gancang dina potongan sampel (pamaké ogé bisa ngagunakeun sacara manual nyarang).

Nyederhanakeun pamrosésan kompléks motong kulit asli kana opat léngkah:

1. Inspeksi 2. Maca 3. Nyarang 4. Motong

motong laser kulit asli 4 léngkah

Salila waktu nyarang, éta ogé bisa proyek potongan sarua, mintonkeun posisi motong sampel dina kulit jeung ningkatkeun utilization tina kulit.

Dilengkepan sistem pangakuan daérah ageung, sistem proyéksi sareng parangkat lunak nyarang otomatis.

Ieu lumaku pikeun panutup korsi mobil, sofa jeung motong precision barang kulit badag-ukuran lianna.

mesin motong laser kulit asli kalawan canera

Mesin motong laser kulit asli sareng kaméra CJG-160250LD

Jenis laser

DC kaca tube laser

kakuatan laser

130W

Wewengkon motong

1600 × 2500 mm

Méja gawé

Méja kerja conveyor

Laju gawé

Bisa diatur

Ngulang akurasi positioning

± 0,1 mm

Sistem gerak

Sistem motor léngkah mode offline,

5 layar LCD inci kalawan precision tinggi Sistim terpadu CNC

Sistim cooling

Sistim chilling sirkulasi cai wajib

Sasayogian tanaga

AC220V ± 5% 50/60Hz

Format dirojong

AI, BMP, PLT, DXF, DST jsb.

Kolokasi standar

1 set kipas knalpot top 550W,

2 sét kipas knalpot handap 1100W,

aréa badag sistem otomatis-pangakuan, sistem proyéksi pinter

Kolokasi pilihan

CO2 RF logam laser tube (150W),

CO2 DC tube laser kaca (80W/100W),

chiller cai suhu konstan,

Alat nyoco otomatis, posisi lampu beureum

***Catetan: Salaku produk terus diropéa, manggataros Kamipikeun spésifikasi panganyarna.***

LASER emas Uranus Series CO2 laser motong Pesanggrahan

Wewengkon Gawé

Wewengkon Gawé bisa disaluyukeun

Bahan lumaku jeung Industri

Cocog jeung panutup korsi mobil kulit asli, sofa, sapatu, tas jeung cocog, industri barang kulit.

format badag sarta motong precision tinggi.

Cocog jeung motong rupa kulit hides kulit, kulit asli, kulit lemes, kulit alam pikeun panutup korsi otomotif jeung industri hiasan interior mobil, upholstery sofa, barang kulit, tas, sarung, jeung suitcases, sapatu, sapatu, baju kulit, karajinan kulit jeung bulu. jeung industri lianna.

sampel motong laser kulit asli

Solusi laser pikeun motong kulit asli

software CAD (versi mandiri) bisa ngonpigurasi nyadiakeun rarancang jeung fungsi grading.Éta ogé ngagaduhan fungsi digitalisasi pola.Parangkat lunak anu ngadukung tiasa ngahindarkeun cacad tina kulit asli, teras nyarang sareng motong otomatis atanapi manual tiasa dilakukeun.

Rojongan pikeun Lectra, Gerber sareng 20 jinis format file anu sanés.Ieu merenah pikeun grading na nyarang.

desain nyieun pola

Kalawan 15 megapiksel-precision tinggi ultra-lega-sudut kaméra, éta akurat bisa maca kontur éksternal motong potongan dina 1500mmX2000mm, lajeng ngalakukeun pola digitizing otomatis.

Kaméra CCD pikeun kéngingkeun kontur pikeun kulit asli

Saatos scanning na grading, pola bisa nested sarta motong.LASER emas timer ngembangkeun spidol pinter nyieun software teu ngan bisa rengse motong ZERO-gap on bahan, tapi ogé ngagunakeun alus workpiece surplus pikeun motong design leutik.Éta tiasa ngamangpaatkeun bahan sacara maksimal.Dibandingkeun sareng metode nyarang tradisional, rasio panggunaan bahan tiasa ningkat ku 12%.

nyarang pinter pikeun kulit

Bentuk kulit asli henteu teratur, ogé aya bintik-bintik sareng daérah cacad dina kulit asli.Dina raraga mastikeun motong potongan pikeun nyingkahan éta wewengkon, urang utamana ngagunakeun Projector pikeun mantuan nyarang.Mimiti nyieun proyéksi ukuran motong sabenerna grafik nested onto permukaan kulit.Lajeng, nurutkeun lokasi wewengkon cacad sarta bentuk kulit, saluyukeun lokasi grafik projected.Éta sacara efektif ngajamin kualitas sareng integritas potongan potongan, sareng tabungan biaya.

motong pangakuan titik goréng kulit asli

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Produk patali

Ninggalkeun Pesen anjeun:

whatsapp +8615871714482