Makinë prerëse me lazer të pëlhurave tekstile industriale me shpejtësi të lartë

Nr. Model: JMCCJG / Seria JYCCJG

Prezantimi:

  • Kjo makinë prerëse lazer me shtrat të sheshtë të serisë CO2 është projektuar për rrotulla të gjera tekstili dhe materiale të buta që presin automatikisht dhe vazhdimisht.
  • I drejtuar nga marshi dhe rafti me servo motor, prerësi lazer ofron shpejtësinë dhe përshpejtimin më të lartë të prerjes.
  • Paketa e softuerit dhe opsionet shtesë vijnë me sistemin e prerjes me lazer është ofruar për të arritur përpunim dixhital dhe inteligjent.

Makinë prerëse me lazer të pëlhurave

Drejtuar me ingranazhe dhe rafte me performancë të lartëCO2Sistemi i prerjes me lazer me shtrat të sheshtë për pëlhura dhe tekstilepërpunimi i zhvilluar nga goldenlaser përmban shpejtësi të lartë, saktësi të lartë dhe shumë të automatizuar.

Prerësja lazer e pëlhurave me shtrat të sheshtë CO2 është projektuar për rrotulla të gjera tekstili dhe materiale të buta që prehen automatikisht dhe vazhdimisht. I shtyrë ngapajisje dhe raftmeservo motorkontrolli, makina prerëse me lazer ofron saktësi të lartë dhe cilësi të prerjes me shpejtësinë dhe përshpejtimin më të lartë të prerjes.Makina prerëse lazer është e disponueshme me një fuqi lazer nga 150 vat deri në 800 vat.Tëtavolinë prerje me format të madhmund të aplikohet në shumicën e rrotullave tipike të pëlhurës.

Me opsionin eushqyes automatik, materialet e rrotullës futen drejtpërdrejt në tryezën e prerjes dhe priten vazhdimisht.Makina eshte methithje me vakumnën tëtransportuestavolinë pune, e cila siguron që materialet të jenë të sheshta në tavolinë.Të ndryshmesistemet e vizionitmund të pajiset me këtë makinë lazer për aplikim të larmishëm si prerja e tekstilit të printuar me sublimim të ngjyrës.Dhe opsioni i stilolapsit ose kokës së printimit me bojë është i disponueshëm për të bërë shenja për qepje ose qëllime të tjera.

Karakteristikat e makinës

Karakteristikat e makinës së prerjes me lazer me shtrat të sheshtë CO2 me performancë të lartë

Kjomakinë prerëse lazerjeppërpunim i shpejtë dhe jashtëzakonisht i saktëfalë përbërësve të tij me cilësi të lartë.Shumë i besueshëm dhe pa mirëmbajtje.

Ingranazhe me precizion të lartë dhe sistem drejtimi me raft.Me tub lazer CO2 me fuqi të lartë, shpejtësi prerjeje deri në 1200 mm/s, përshpejtim deri në 8000 mm/s2, dhe mund të ruajë stabilitetin afatgjatë.

Servo motori japonez Yaskawa

- Siguroni saktësi, besueshmëri dhe performancë maksimale.

Kjomakinë lazervjen mesistem transportues.Makina ushqen materialin automatikisht në një cikël të vazhdueshëm në sinkronizim me shtratin transportues duke eliminuar plotësisht kohën e ndërprerjes për të arritur produktivitetin maksimal të mundshëm.

Përveç kësaj,transportues vakumtavolina e punës ka funksionin eadsorbimi i presionit negativpër të siguruar rrafshimin e pëlhurës gjatë prerjes me lazer.

 Ushqyes automatikmekorrigjimi i devijimitfunksion (opsionale) për të siguruar ushqim të saktë.

 Interaktive unike manuale dhe automatikesoftuer folezuesfunksioni mund të përmirësojë përdorimin e pëlhurës në ekstrem.

 Së bashku mesistemi i shkarkimit, koka e lazerit dhe sistemi i shkarkimit sinkronizohen;efekt i mirë i shkarkimit, për të siguruar që doza e pluhurit të mos ndotë materialet.

 Është e mundur për të përfunduarprerje e të gjithë formatit të paraqitjes shumë të gjatëme një gjatësi të vetme paraqitjeje që tejkalon formatin e prerjes.

 sistemi i prerjes me lazer is modularenë dizajn sipas kërkesave të përpunimit të klientëve.

Specifikime të shpejta

Seria JMCCJG
Seria JYCCJG
Seria JMCCJG
Lloji lazer Lazer metalik CO2 RF
Fuqia lazer 150W 300W 600W 800W
Zona e punës 2000mm~8000mm(L) ×1300mm~3200mm(W)
Tabela e punës Tabela e punës me transportues vakum
Sistemi i lëvizjes Transmisioni me raft dhe shtyllë, ngasje me motor servo
Shpejtësia e prerjes 0~1200 mm/s
Nxitimi 8000 mm/s2
Seria JYCCJG
Lloji lazer Lazer qelqi CO2 DC
Fuqia lazer 150W 300W
Zona e punës 2000mm~8000mm(L) ×1300mm~3200mm(W)
Tabela e punës Tabela e punës me transportues vakum
Sistemi i lëvizjes Transmisioni me raft dhe shtyllë, ngasje me motor servo
Shpejtësia e prerjes 0~600 mm/s
Nxitimi 6000 mm/s2

Rrjedha e punës e përpunimit të prerjes me lazer

Si funksionon makina prerëse me lazer Co2 për përpunimin e tekstilit?

Pikat kryesore të Prerësit me Laser CO2 me shtrat të sheshtë

Shtesat opsionale thjeshtojnë prodhimin e përpunimit dhe rrisin mundësitë
mbulesë mbrojtëse

Mbulesa mbrojtëse e sigurisë

Duke e bërë përpunimin më të sigurt dhe duke reduktuar tymrat dhe pluhurin që mund të krijohen gjatë përpunimit.

Është në dispozicion mePlot i mbylluropsioni për të përmbushur mbrojtjen e sigurisë së produktit lazer të klasës 1.

ushqyes automatik

Ushqyes automatik

Është një njësi ushqyese e cila funksionon sinkron me prerësin lazer.ushqyesi do t'i transferojë materialet e rrotullës në tryezën e prerjes pasi t'i vendosni rrotullat në ushqyes.Ju mund të vendosni shpejtësi të ndryshme të ushqyerjes sipas shpejtësisë kryesore të makinës.Furnizuesi ka sensorin për të siguruar pozicionimin e saktë të materialit.Ushqyesi mund të pajiset me diametra të ndryshëm boshti për rrotulla të ndryshme.Roli i ndryshëm pneumatik do të përdoret për tekstilet me tension, trashësi të ndryshme... Kjo njësi ju ndihmon të realizoni një proces prerjeje plotësisht të automatizuar.

thithje me vakum

Thithja me vakum

Tabela e vakumit është nën tryezën e prerjes, ka një seri vrimash në sipërfaqen e tavolinës që tërheqin materialin poshtë në sipërfaqe.Tabela e vakumit lejon akses të plotë në sipërfaqe, nuk ka asgjë për të penguar rrezen e lazerit gjatë prerjes.Me tifozët e fortë të shkarkimit së bashku, ndihmon gjithashtu në parandalimin e tymit dhe pluhurit gjatë prerjes.

sistemi i vizionit

Sistemi i Vizionit

Sistemi i shikimit është një opsion i rëndësishëm kur dëshironi të shkurtoni konturet.Nuk ka rëndësi për printimin e konturit ose konturit të qëndisjes, do t'ju duhet kjo pajisje për të lexuar konturin ose të dhëna të veçanta për pozicionimin dhe prerjen.Skanimi i kontureve dhe skanimi i shenjave janë të përshtatshme për aplikime të ndryshme.Ne ofrojmë opsione të ndryshme vizioni për aplikacione të ndryshme.

stilolaps me shenjë

Modulet e shënimit

1. Shënoni stilolaps

Për shumicën e pjesëve të prerjes me lazer, veçanërisht për tekstile, ajo duhet të qepet pas prerjes.Ju mund të përdorni stilolapsin për të bërë shenja në pjesën e prerjes për të ndihmuar punëtorët për qepje të lehtë.Ju gjithashtu mund të përdorni stilolapsin për të bërë disa shenja të veçanta në pjesën e prerjes, si numrin serial të produktit, madhësinë e produktit, datën e prodhimit të produktit etj... Ju mund të zgjidhni stilolapsa me ngjyra të ndryshme sipas në ngjyrën e materialeve tuaja.

2. Printim me bojë

Krahasuar me "stilolapsin e markës", teknologjia e printimit me bojë është një proces pa prekje, kështu që mund të përdoret për shumë më tepër lloje të ndryshme materialesh.Dhe ka bojëra të ndryshme për një opsion të tillë si bojë e paqëndrueshme dhe bojë jo e paqëndrueshme, kështu që mund ta përdorni në industri të ndryshme.

pika e kuqe

Treguesi me pika të kuqe

- Sistemi i gjurmimit të rrezeve lazer

Treguesi i pikës së kuqe ndihmon si referencë për të kontrolluar se ku do të zbresë rrezja lazer në materialin tuaj duke gjurmuar një simulim të dizajnit tuaj pa aktivizuar lazerin.Si dhe pikënisja juaj.

kokë e dyfishtë

Kokë e dyfishtë

Dy koka bazë lazer
Dy kokat e lazerit janë montuar në të njëjtën portierë, të cilat lejojnë që dy modele të njëjta të priten njëkohësisht.

Koka të dyfishta të pavarura
Kokat e pavarura të dyfishta mund të presin dizajne të ndryshme në të njëjtën kohë.Rrit efikasitetin e prerjes dhe fleksibilitetin e prodhimit në shkallën më të madhe.

kokë galvo galvo

Kreu GALVO

Lazeri Galvo përdor pasqyra me shpejtësi të lartë, me motor për të drejtuar rrezen e lazerit përmes një lente.Në varësi të pozicionit brenda fushës së shënjimit me lazer, rrezja prek materialin në një kënd më të madh ose më të vogël të prirjes.Madhësia e fushës së shënimit përcaktohet nga këndi i devijimit dhe gjatësia fokale e optikës.Meqenëse nuk ka pjesë të lëvizshme (me përjashtim të pasqyrave), rreze lazer mund të drejtohet mbi pjesën e punës me shpejtësi jashtëzakonisht të larta me saktësi dhe besueshmëri të lartë, duke i bërë ato ideale kur kërkohen kohë të shkurtra cikli dhe shenja me cilësi të lartë.

renditje automatike

Sistemi i klasifikimit automatik

Niveli i rritur i automatizimit gjatë procesit të shkarkimit dhe renditjes gjithashtu përshpejton proceset e mëpasshme të prodhimit.

Përfitimet e prerjes së tekstileve me sisteme lazer nga goldenlaser

Tehe prerëse të pastra - Prerje pa garzë

Skajet e pastra - Prerje pa garzë

Lazeri automatik mbyll skajet e prerjes dhe në këtë mënyrë parandalon fërkimin.Krahasuar me prerjen mekanike, prerja me lazer kursen shumë hapa pune në përpunimin e mëtejshëm.

Prerje e vazhdueshme e rrobave me lazer nga rrotulla

Prerje e vazhdueshme nga rrotulla

Prerja me lazer e tekstileve dhe pëlhurave direkt nga rrotulla falë sistemit të transportuesit dhe ushqyesit automatik.I aftë për përpunim me format ultra të gjatë.

dizajne në pëlhura delikate

Prerje me laser të detajeve jashtëzakonisht të imta

Lazeri është idealisht i përshtatshëm për prerjen e formave dhe modeleve të brendshme jashtëzakonisht të komplikuara, madje edhe për prerjen e vrimave jashtëzakonisht të vogla (përforimi me lazer).

Përpunimi me lazer pa kontakt - Nuk ka shtrembërim të pëlhurës

Pa konsumim të veglave - Cilësi e vazhdueshme e prerjes së lartë

Përsëritshmëri me saktësi dhe saktësi të lartë

Prodhim i thjeshtë nëpërmjet një programi të projektimit të PC

Fleksibilitet i lartë në përmasat dhe format e prerjes - pa përgatitje të veglave ose ndryshime të veglave

Goldenlaser ka aftësi të fuqishme personalizimi.

Makina lazer që ne prodhojmë është e konfiguruar posaçërisht për të përmbushur kërkesat tuaja falë dizajnit modular.Ne mund t'i personalizojmë pajisjet saktësisht sipas nevojave të aplikacionit tuaj.

Parametrat teknikë të makinës prerëse lazer

Modelet

SERIA JMCCJG

SERIA JYCCJG

Lloji lazer

Lazer metalik CO2 RF

Lazer qelqi CO2 DC

Fuqia lazer

150W 300W 600W 800W

150W 300W

Zona e punës

2000mm~8000mm(L) ×1300mm~3200mm(W)

Tabela e punës

Tabela e punës me transportues vakum

Sistemi i lëvizjes

Transmisioni me raft dhe shtyllë, ngasje me motor servo

Shpejtësia e prerjes

0~1200 mm/s

0~600 mm/s

Nxitimi

8000 mm/s2

6000 mm/s2

Sistemi i vajosjes

Sistemi automatik i lubrifikimit

Sistemi i nxjerrjes së tymit

Tub lidhës i specializuar me ventilatorë N centrifugale

Furnizimi me energji elektrike

AC380V±5% 50/60Hz 3fazë / AC220V±5% 50/60Hz

Format grafik i mbështetur

PLT, DXF, AI, DST, BMP

 Madhësia e tabelës, fuqia lazer dhe konfigurimet mund të personalizohen sipas kërkesës.

GOLDENLAZER – PRERËS LAZER ME SHPEJTËSIA E LARTË SAKTËSIA E LARTË CO2

Zonat e punës: 1600 mm × 2000 mm (63 × 79 ″), 1600 mm × 3000 mm (63 ″ × 118 ″), 2300 mm × 2300mm (90.5 × 90.5 ″), 2500 mm × 3000 mm (98.4 × 118 ″), 3000 mm × 3000.5 mm) (118″×118″), 3500mm×4000mm (137,7″×157,4″), etj.

Zonat e punës

***Përmasat e shtratit mund të personalizohen sipas aplikacioneve të ndryshme.***

Materialet e aplikueshme

Poliestër, najloni, pëlhura jo të endura dhe të endura, fibra sintetike, PES, polipropileni (PP), poliamide (PA), fibër qelqi (ose fibër qelqi, tekstil me fije qelqi, tekstil me fije qelqi), Kevlar, aramid, stilastik, poliestër PET, PTFE, letër, shkumë , pambuk, plastikë, fije mëndafshi, shami, pëlhura të thurura, pëlhura ndarëse 3D, fibra karboni, pëlhura kordura, UHMWPE, pëlhurë vela, mikrofibër, pëlhurë elastik, etj.

Aplikacionet

1. Tekstile për veshje:pëlhura dhe tekstile teknike për aplikime për veshje.

2. Tekstile për shtëpi:qilima, dyshekë, divane, kolltuqe, perde, materiale jastëku, jastëkë, mbulesa dyshemeje dhe muresh, letër-muri tekstili etj.

3. Tekstile industriale:filtrimi, kanalet e shpërndarjes së ajrit etj.

4. Tekstile të përdorura në automobila dhe në hapësirën ajrore:tapetet e avionëve, dyshekët e maceve, mbulesat e sediljeve, rripat e sigurimit, airbagët etj.

5. Tekstile për ambiente të jashtme dhe sportive:pajisje sportive, sporte fluturimi dhe lundrimi, mbulesa telajo, tenda marquee, parashuta, paragliding, kitesurf etj.

6. Tekstile mbrojtëse:materiale izoluese, jelek antiplumb etj.

Mostrat e prerjes me lazer të tekstilit

prerje me laser tekstile-mostra prerje me laser tekstile-mostra tekstile për prerje me lazer

<Lexoni më shumë rreth prerjes dhe gdhendjes me lazer të tekstileve

Ju lutemi kontaktoni Golden Laser për më shumë informacion.Përgjigja juaj e pyetjeve të mëposhtme do të na ndihmojë të rekomandojmë makinën më të përshtatshme.

1. Cila është kërkesa juaj kryesore për përpunimin?Prerje me laser apo gdhendje me lazer (shënim lazer) apo shpim me laser?

2. Çfarë materiali ju nevojitet për përpunimin me laser?Cila është madhësia dhe trashësia e materialit?

3. Cili është produkti juaj përfundimtar(industria e aplikimit)?

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Produkte të ngjashme

Lini Mesazhin tuaj:

whatsapp +8615871714482