High Speed ​​Industrial Tekstil lawon laser motong Mesin

Modél No.: JMCCJG / JYCCJG Series

bubuka:

  • runtuyan ieu CO2 mesin motong laser flatbed dirancang pikeun gulungan tékstil lega jeung bahan lemes otomatis tur terus motong.
  • Didorong ku gear sareng rak kalayan motor servo, pamotong laser nawiskeun kacepetan sareng akselerasi anu paling luhur.
  • Paket software sarta pilihan tambahan datangna kalawan sistem motong laser disadiakeun pikeun ngahontal processing digital sarta calakan.

Mesin motong laser lawon

Kinerja luhur Gear sareng Rak DidorongCO2Sistim motong laser flatbed pikeun lawon sarta tékstilprocessing dikembangkeun ku goldenlaser pitur speed tinggi, precision tinggi na kacida otomatis.

The CO2 flatbed lawon laser cutter dirancang pikeun gulungan tékstil lega jeung bahan lemes otomatis tur terus motong. Didorong kugear jeung rakkalawanmotor servokontrol, mesin motong laser nawarkeun precision tinggi na cut kualitas dina speed motong pangluhurna sarta akselerasi.Mesin laser cutter sayogi kalayan kakuatan laser ti 150 watt dugi ka 800 watt.Theméja motong format badagbisa dilarapkeun ka lolobana gulungan lawon has.

Kalayan pilihan tinaotomatis-feeder, bahan roll anu fed kana méja motong langsung sarta motong terus.mesin téh kalawannyeuseup vakumhandapeunconveyorméja kerja, nu ensures bahan jadi datar dina méja.Bédasistem visibisa dilengkepan mesin laser ieu aplikasi diversified kayaning ngalelep sublimation motong tékstil dicitak.Jeung mark pen atawa ink-jet print head pilihan sadia pikeun nyieun tanda pikeun jahit atawa tujuan séjén.

Fitur Mesin

Fitur tina kinerja High flatbed CO2 mesin motong laser

Ieumesin motong lasernganteurkeunngolah gancang sareng akurat pisanhatur nuhun kana komponén kualitas luhur na.Pisan diandelkeun sareng gratis pangropéa.

Gear kelas precision tinggi sareng sistem nyetir rak.Kalayan tabung laser CO2 anu kuat, laju motong dugi ka 1,200mm / s, akselerasi dugi ka 8,000mm / s2, sarta bisa ngajaga stabilitas jangka panjang.

Motor servo Yaskawa Jepang

- Mastikeun precision maksimum, reliabilitas, sarta kinerja.

Ieumesin laserhadir kalawanSistim conveyor.Mesin eupan bahan sacara otomatis dina siklus kontinyu dina sinkronisme sareng ranjang conveyor ngaleungitkeun downtime lengkep pikeun ngahontal produktivitas maksimal.

Sajaba ti éta, nuconveyor vakumworktable boga fungsiadsorption tekanan négatippikeun mastikeun flatness tina lawon salila motong laser.

 feeder otomatiskalawankoreksi simpanganfungsi (pilihan) pikeun mastikeun nyoco akurat.

 Manual unik sareng interaktif otomatissoftware nyarangfungsi bisa ningkatkeun utilization lawon ka ekstrim.

 Bareng jeungsistem knalpot, sirah laser jeung sistem knalpot nyingkronkeun;pangaruh knalpot alus, pikeun mastikeun yén dosis lebu teu ngotoran bahan.

 Ieu mungkin pikeun ngalengkepansakabéh motong format tina perenah tambahan-panjangkalawan panjang perenah tunggal nu ngaleuwihan format cut.

 TheSistim motong laser is modulardina desain sakumaha per tungtutan processing konsumén '.

Spésifikasi gancang

JMCCJG Series
JYCCJG Series
JMCCJG Series
Jenis laser CO2 RF logam laser
kakuatan laser 150W 300W 600W 800W
Daérah gawé 2000mm~8000mm(L) ×1300mm~3200mm(W)
Méja gawé méja kerja conveyor vakum
Sistem gerak Rak jeung transmisi pinion, Servo motor drive
Laju motong 0~1.200mm/s
Gagancangan 8.000mm/s2
JYCCJG Series
Jenis laser CO2 DC kaca laser
kakuatan laser 150W 300W
Daérah gawé 2000mm~8000mm(L) ×1300mm~3200mm(W)
Méja gawé méja kerja conveyor vakum
Sistem gerak Rak jeung transmisi pinion, Servo motor drive
Laju motong 0~600mm/s
Gagancangan 6.000mm/s2

Laser Cut Processing Workflow

Kumaha Co2 mesin motong laser pikeun ngolah tékstil jalan?

Sorotan tina Flatbed CO2 Laser Cutter

Tambahan pilihan simplify produksi processing jeung ningkatkeun kemungkinan
panutup pelindung

Panutup Pelindung Kasalametan

Ngadamel pamrosésan langkung aman sareng ngirangan haseup sareng lebu anu tiasa dibangkitkeun nalika ngolah.

Ieu sadia kalawanPinuh Ditutuppilihan pikeun minuhan kelas 1 panyalindungan kaamanan produk laser.

feeder otomatis

Feeder Otomatis

Éta mangrupikeun unit tuang anu ngajalankeun sinkron sareng pamotong laser.feeder bakal mindahkeun bahan roll kana tabel motong sanggeus anjeun nempatkeun gulungan on feeder.Anjeun tiasa nyetel speeds dahar béda nurutkeun speed mesin utama.feeder boga sensor pikeun mastikeun positioning akurat bahan.feeder bisa dilengkepan diaméter aci béda pikeun gulungan béda.The roller pneumatic béda bakal dipaké pikeun tékstil jeung tegangan béda, ketebalan ... Unit ieu mantuan Anjeun pikeun ngawujudkeun prosés motong lengkep otomatis.

nyeuseup vakum

Nyeuseup vakum

Méja vakum aya di handapeun méja motong, aya sababaraha liang dina permukaan méja narik bahan ka handap kana permukaan.Méja vakum ngamungkinkeun aksés pinuh kana beungeut cai, aya nanaon meunang di jalan sinar laser bari motong.Kalayan kipas knalpot anu kuat babarengan, éta ogé ngabantosan nyegah haseup sareng lebu nalika motong.

sistem visi

Sistim Visi

Sistem visi mangrupikeun pilihan anu penting nalika anjeun hoyong motong kontur.Henteu masalah pikeun nyitak kontur atanapi kontur sulaman, anjeun peryogi alat ieu pikeun maca kontur atanapi data khusus pikeun posisi sareng motong.Nyeken kontur sareng nyeken tanda cocog pikeun aplikasi anu béda.Kami nawiskeun pilihan visi anu béda pikeun aplikasi anu béda.

tanda kalam

Modul nyirian

1. Tanda kalam

Kanggo sabagéan ageung potongan motong laser, khususna pikeun tékstil, éta kedah dijahit saatos motong.Anjeun tiasa make mark pen pikeun nyieun tanda dina potongan motong pikeun mantuan pagawe pikeun jahit gampang.Anjeun oge bisa make mark pen pikeun nyieun sababaraha tanda husus dina sapotong motong kayaning jumlah serial produk, ukuran produk, tanggal pabrik produk jeung sajabana...Anjeun bisa milih warna béda mark pens nurutkeun kana warna bahan anjeun.

2. Ink-jet percetakan

Ngabandingkeun jeung "mark pen" téhnologi percetakan ink-jet nyaéta prosés non-rampa, ku kituna bisa dipaké pikeun leuwih loba tipena béda bahan.Tur aya inks béda pikeun hiji pilihan kayaning tinta volatile sarta tinta non-volatile, jadi Anjeun bisa make eta dina industri béda.

titik beureum

Beureum Dot Pointer

- Laser Beam Tracing System

Pointer titik beureum mantuan salaku rujukan pikeun pariksa dimana sinar laser bakal darat dina bahan Anjeun ku tracing simulasi desain Anjeun tanpa ngaktipkeun laser.Kitu ogé titik awal anjeun.

sirah ganda

Kepala Ganda

Dasar dua huluna laser
Dua kapala laser dipasang dina gantry anu sami, anu ngamungkinkeun dua pola anu sami dipotong sakaligus.

bebas huluna dual
Kepala ganda anu mandiri tiasa motong desain anu béda dina waktos anu sami.Éta ningkatkeun efisiensi motong sareng kalenturan produksi dina gelar anu paling ageung.

sirah gantri galvo

Kapala GALVO

Galvo laser ngagunakeun-speed tinggi, motor-disetir kaca spion pikeun steer sinar laser ngaliwatan lénsa.Gumantung kana posisi dina widang laser nyirian, beam dampak bahan dina sudut gede atawa Lesser of inclination.Ukuran médan nyirian ditetepkeun ku sudut defleksi sareng panjang fokus optik.Kusabab teu aya bagian anu tiasa dipindah-pindahkeun (iwal kaca spion), sinar laser tiasa dipandu dina sapotong karya dina kecepatan anu luhur pisan kalayan akurasi sareng reliabilitas anu luhur, ngajantenkeun aranjeunna idéal nalika waktos siklus pondok sareng tanda kualitas luhur diperyogikeun.

asihan otomatis

Sistim asihan otomatis

Ningkatkeun tingkat otomatisasi salami prosés ngabongkar sareng asihan ogé ngagancangkeun prosés manufaktur anjeun salajengna.

Mangpaat motong tékstil jeung sistem laser ku goldenlaser

Ujung motong bersih - motong tanpa serat

Tepi bersih - Potongan tanpa serat

The laser otomatis ngégél edges motong sahingga, nyegah fraying.Dibandingkeun motong mékanis, motong laser ngaheéat loba léngkah gawé dina ngolah salajengna.

motong lawon laser kontinyu tina roll

motong kontinyu tina roll

Laser motong tékstil jeung fabrics langsung ti roll berkat sistem conveyor na feeder otomatis.Sanggup ngolah format ultra-panjang.

desain dina lawon hipu

motong laser detil pisan rupa

Laser idéal cocog pikeun motong wangun internal kacida incredibly pajeulit jeung desain, malah motong liang leutik pisan (laser perforation).

Ngolah laser contactless - Taya distorsi lawon

Teu nganggo alat - Kualitas motong anu luhur

Precision tinggi jeung akurasi repeatability

Produksi basajan via program desain PC

Kalenturan anu luhur dina ukuran sareng bentuk motong - tanpa persiapan alat atanapi parobihan alat

Goldenlaser gaduh kamampuan kustomisasi anu kuat.

Mesin laser anu kami hasilkeun dikonpigurasi khusus pikeun minuhan sarat anjeun berkat desain modular.Urang tiasa ngaropea alat persis kana kabutuhan aplikasi anjeun.

Parameter Téknis Mesin Laser Cutter

Modél

JMCCJG séri

JYCCJG séri

Jenis laser

CO2 RF logam laser

CO2 DC kaca laser

kakuatan laser

150W 300W 600W 800W

150W 300W

Daérah gawé

2000mm~8000mm(L) ×1300mm~3200mm(W)

Méja gawé

méja kerja conveyor vakum

Sistem gerak

Rak jeung transmisi pinion, Servo motor drive

Laju motong

0~1.200mm/s

0~600mm/s

Gagancangan

8.000mm/s2

6.000mm/s2

Sistim lubrication

Sistim lubrication otomatis

Sistim ékstraksi haseup

pipa sambungan husus kalawan N blowers centrifugal

Sasayogian tanaga

AC380V±5% 50/60Hz 3Phase / AC220V±5% 50/60Hz

Format Grafik Dirojong

PLT, DXF, AI, DST, BMP

 Ukuran méja, kakuatan laser sareng konfigurasi tiasa disaluyukeun sakumaha sarat.

GOLDENLASER - speed tinggi precision tinggi CO2 laser cutter

Wewengkon gawé: 1600mm×2000mm (63″×79″), 1600mm×3000mm (63″×118″), 2300mm×2300mm (90.5″×90.5″), 2500mm×3000mm (9.0″×0.8″), 2500mm×3000mm (9.0″ mm (118″×118″), 3500mm×4000mm (137.7″×157.4″), jsb.

Wewengkon Gawé

***Ukuran ranjang tiasa disaluyukeun dumasar kana aplikasi anu béda.***

Bahan lumaku

Poliéster, nilon, lawon nonwoven sareng anyaman, serat sintétik, PES, polipropilén (PP), poliamida (PA), serat kaca (atanapi serat kaca, orat, orat), Kevlar, aramid, Lycra, poliéster PET, PTFE, kertas, busa , katun, plastik, viscose, felts, lawon knitted, lawon spacer 3D, serat karbon, lawon cordura, UHMWPE, lawon balayar, microfiber, lawon spandex, jsb.

Aplikasi

1. Tekstil pakéan:lawon sareng tékstil téknis pikeun aplikasi pakean.

2. Tekstil Imah:karpét, kasur, sofas, armchairs, curtains, bahan cushion, bantal, lanté jeung témbok coverings, wallpaper tékstil, jsb.

3. Tekstil Industri:filtration, saluran dispersi hawa, jsb.

4. Tekstil anu dianggo dina otomotif sareng aerospace:karpét pesawat, tikar ucing, sarung korsi, sabuk pengaman, kantong udara, jsb.

5. Tekstil Luar sareng Olahraga:alat-alat olah raga, olahraga ngalayang jeung balayar, panutup kanvas, tenda marquee, parasut, paralayang, kitesurf, jsb.

6. Tekstil pelindung:bahan insulasi, kutang bulletproof, jsb.

Tékstil Laser motong Sampel

laser motong tékstil-sampel laser motong tékstil-sampel tékstil motong laser

<Baca leuwih seueur tentang motong laser sarta ukiran tékstil

Mangga ngahubungan Golden Laser pikeun inpo nu salajengna.Tanggapan anjeun tina patarosan di handap ieu bakal ngabantosan kami nyarankeun mesin anu paling cocog.

1. Naon sarat processing utama anjeun?motong laser atawa laser engraving (laser nyirian) atanapi laser perforating?

2. Bahan naon anu anjeun peryogikeun pikeun prosés laser?Naon ukuran sareng kandel bahanna?

3. Naon produk ahir Anjeun(industri aplikasi)?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Produk patali

Ninggalkeun Pesen anjeun:

whatsapp +8615871714482