Mesin Pemotongan Laser Kain Tekstil Industri Kacepetan Tinggi

Nomer Model: JMCCJG / JYCCJG Series

Pambuka:

  • Mesin pemotong laser flatbed CO2 seri iki dirancang kanggo gulungan tekstil sing amba lan bahan alus kanthi otomatis lan terus dipotong.
  • Didorong dening gear lan rak kanthi motor servo, pemotong laser nawakake kacepetan lan akselerasi sing paling dhuwur.
  • Paket lunak lan opsi ekstra teka karo sistem nglereni laser kasedhiya kanggo entuk Processing digital lan cerdas.

Mesin Pemotongan Laser Kain

Gear kinerja dhuwur lan Rack DrivenCO2sistem nglereni laser flatbed kanggo kain lan tekstilProcessing dikembangaké dening Goldenlaser fitur kacepetan dhuwur, dhuwur tliti lan Highly otomatis.

Pemotong laser kain flatbed CO2 dirancang kanggo gulungan tekstil sing amba lan bahan alus kanthi otomatis lan terus dipotong. Didorong deninggear lan rakkaromotor servokontrol, mesin nglereni laser nawakake tliti dhuwur lan kualitas Cut ing kacepetan nglereni paling dhuwur lan akselerasi.Mesin pemotong laser kasedhiya kanthi daya laser saka 150 watt nganti 800 watt.IngTabel nglereni format gedhebisa Applied kanggo paling saka gulungan kain khas.

Kanthi pilihan sakapakan otomatis, bahan gulung dipakani langsung menyang meja potong lan terus dipotong.Mesin karonyedhot vakuming ngisorconveyormeja kerja, sing njamin bahan warata ing meja.Bedasistem visibisa dilengkapi mesin laser iki kanggo macem-macem aplikasi kayata nglereni tekstil dicithak sublimasi pewarna.Lan tandha pen utawa pilihan print head ink-jet kasedhiya kanggo nggawe tandha kanggo jahitan utawa tujuan liyane.

Fitur Mesin

Fitur mesin pemotong laser CO2 flatbed kinerja dhuwur

Ikimesin nglereni laserngirimproses cepet lan banget akuratthanks kanggo komponen kualitas dhuwur.Bisa dipercaya lan gratis pangopènan.

Gear kelas presisi dhuwur lan sistem nyopir rak.Kanthi tabung laser CO2 kanthi daya dhuwur, kacepetan potong nganti 1,200mm / s, akselerasi nganti 8,000mm / s2, lan bisa njaga stabilitas jangka panjang.

Motor servo Yaskawa Jepang

- Njamin presisi, linuwih, lan kinerja maksimal.

Ikimesin lasernerangake karosistem conveyor.Mesin feed materi kanthi otomatis ing siklus terus-terusan ing sinkronisme karo amben conveyor mbusak downtime rampung kanggo entuk produktivitas maksimum bisa.

Kajaba iku, ingconveyor vakummeja kerja nduweni fungsiadsorpsi tekanan negatifkanggo mesthekake flatness saka kain sak nglereni laser.

 Feeder otomatiskarokoreksi penyimpanganfungsi (opsional) kanggo mesthekake dipakani akurat.

 Manual unik lan interaktif otomatispiranti lunak nestingfungsi bisa nambah pemanfaatan kain kanggo nemen.

 Bebarengan karosistem pembuangan, sirah laser lan sistem exhaust nyinkronake;efek exhaust apik, kanggo mesthekake yen dosis bledug ora rereged bahan.

 Bisa rampungkabeh nglereni format saka tata letak ekstra-dawakanthi dawa tata letak siji sing ngluwihi format potong.

 Ingsistem nglereni laser is modularing desain minangka saben panjaluk Processing pelanggan.

Spesifikasi cepet

Seri JMCCJG
Seri JYCCJG
Seri JMCCJG
jinis laser CO2 RF logam laser
daya laser 150W 300W 600W 800W
Area kerja 2000mm~8000mm(L) ×1300mm~3200mm(W)
Meja kerja Meja kerja vakum conveyor
Sistem gerak Rak lan transmisi pinion, Servo motor drive
kacepetan nglereni 0~1,200mm/s
Akselerasi 8.000mm/s2
Seri JYCCJG
jinis laser CO2 DC kaca laser
daya laser 150W 300W
Area kerja 2000mm~8000mm(L) ×1300mm~3200mm(W)
Meja kerja Meja kerja vakum conveyor
Sistem gerak Rak lan transmisi pinion, Servo motor drive
kacepetan nglereni 0~600mm/s
Akselerasi 6.000mm/s2

Alur Kerja Processing Laser Cut

Kepiye mesin nglereni laser Co2 kanggo pangolahan tekstil?

Highlights saka Flatbed CO2 Laser Cutter

Ekstra opsional nyederhanakake produksi pangolahan lan nambah kemungkinan
tutup protèktif

Sarung Pelindung

Nggawe pangolahan luwih aman lan nyuda asap lan bledug sing bisa diasilake sajrone pangolahan.

Iku kasedhiya karoLengkap Terlampirpilihan kanggo ketemu kelas 1 pangayoman safety produk laser.

pakan otomatis

Auto Feeder

Iki minangka unit pakan sing mlaku kanthi sinkron karo pemotong laser.feeder bakal nransfer bahan muter kanggo meja nglereni sawise sampeyan sijine nggulung ing feeder.Sampeyan bisa nyetel kacepetan dipakani beda miturut kacepetan mesin utama.Feeder duwe sensor kanggo njamin posisi materi sing akurat.Feeder bisa dilengkapi diameter poros sing beda kanggo gulungan sing beda.Roller pneumatik sing beda-beda bakal digunakake kanggo tekstil kanthi tension sing beda, kekandelan ... Unit iki mbantu sampeyan nyadari proses pemotongan kanthi otomatis.

nyedhot vakum

Nyedhot vakum

Tabel vakum ana ing sangisore meja potong, ana sawetara bolongan ing permukaan meja narik materi mudhun menyang permukaan.Tabel vakum ngidini akses lengkap kanggo lumahing, ana apa-apa kanggo njaluk ing cara sinar laser nalika lagi nglereni.Kanthi penggemar exhaust kuwat bebarengan, iku uga mbantu kanggo nyegah kumelun lan bledug nalika nglereni.

sistem penglihatan

Sistem Vision

Sistem sesanti minangka pilihan penting nalika sampeyan pengin ngethok kontur.Ora preduli kanggo nyetak kontur utawa kontur sulaman, sampeyan butuh piranti iki kanggo maca kontur utawa data khusus kanggo posisi lan nglereni.Pemindaian kontur lan pindai tandha cocog kanggo macem-macem aplikasi.We offer opsi sesanti beda kanggo aplikasi beda.

tandha pen

Modul Marking

1. Mark pen

Kanggo umume potongan laser, utamane kanggo tekstil, kudu dijahit sawise dipotong.Sampeyan bisa nggunakake pena tandha kanggo nggawe tandha ing potongan kanggo mbantu para pekerja supaya gampang jahitan.Sampeyan uga bisa nggunakake pena tandha kanggo nggawe sawetara tandha khusus ing potongan potong kayata nomer seri produk, ukuran produk, tanggal pabrik produk lan liya-liyane ... Sampeyan bisa milih pena tandha warna sing beda miturut kanggo warna bahan sampeyan.

2. Printing ink-jet

Dibandhingake karo "pena tandha" teknologi printing ink-jet minangka proses non-tutul, saengga bisa digunakake kanggo macem-macem jinis bahan liyane.Lan ana macem-macem tinta kanggo pilihan kayata tinta molah malih lan tinta non-molah malih, supaya sampeyan bisa nggunakake ing industri beda.

titik abang

Pointer Red Dot

- Laser Beam Tracing System

Pointer titik abang mbantu minangka referensi kanggo mriksa ngendi sinar laser bakal nampa materi sampeyan kanthi nglacak simulasi desain sampeyan tanpa ngaktifake laser.Uga titik wiwitan sampeyan.

sirah dual

Dwi Kepala

Dasar loro kepala laser
Kepala laser loro dipasang ing gantry sing padha, sing ngidini rong pola sing padha dipotong bebarengan.

Kepala dual independen
Kepala dual independen bisa ngethok desain sing beda ing wektu sing padha.Iku nambah efisiensi nglereni lan keluwesan produksi ing jurusan paling gedhe.

sirah gantry galvo

Ketua GALVO

Galvo laser nggunakake kacepetan dhuwur, mirrors motor-mimpin kanggo kemudi sinar laser liwat lensa.Gumantung ing posisi ing lapangan laser menehi, balok impact materi ing amba luwih utawa kurang saka inclination.Ukuran lapangan tandha ditemtokake dening sudut defleksi lan dawa fokus optik.Amarga ora ana bagean sing bisa dipindhah (kajaba pangilon), sinar laser bisa dipandu ing potongan kerja kanthi kecepatan sing dhuwur banget kanthi presisi lan linuwih, dadi becik nalika wektu siklus sing cendhak lan tandha kualitas dibutuhake.

ngurutake otomatis

Sistem Urut Otomatis

Tingkat otomatisasi sing tambah sajrone proses unloading lan ngurutake uga nyepetake proses manufaktur sabanjure.

Keuntungan saka nglereni tekstil karo sistem laser dening goldenlaser

Pinggir pemotongan sing resik - Potongan tanpa serat

Pinggir sing resik - Potongan tanpa serat

Laser otomatis nutup pinggiran nglereni lan kanthi mangkono, nyegah fraying.Dibandhingake karo nglereni mechanical, nglereni laser nyimpen akeh langkah apa ing Processing luwih.

nglereni kain laser terus-terusan saka muter

Pemotongan terus-terusan saka gulungan

Tekstil lan kain nglereni laser langsung saka gulungan amarga sistem conveyor lan feeder otomatis.Bisa ngolah format ultra-dawa.

desain ing kain alus

Pemotongan laser kanthi rincian sing apik banget

Laser saenipun cocok kanggo nglereni wangun internal pancen luar biasa rumit lan desain, malah Cut bolongan cilik banget (laser perforasi).

Proses laser tanpa kontak - Ora ana distorsi kain

Ora nganggo alat - Kualitas pemotongan sing konsisten

High precision lan akurasi repeatability

Produksi prasaja liwat program desain PC

Fleksibilitas dhuwur ing ukuran lan wujud nglereni - tanpa persiapan alat utawa owah-owahan alat

Goldenlaser nduweni kemampuan kustomisasi sing kuat.

Mesin laser sing kita produksi dikonfigurasi khusus kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan amarga desain modular.Kita bisa ngatur peralatan persis kanggo kabutuhan aplikasi.

Parameter Teknis Mesin Pemotong Laser

Model

SIRI JMCCJG

SIRI JYCCJG

jinis laser

CO2 RF logam laser

CO2 DC kaca laser

daya laser

150W 300W 600W 800W

150W 300W

Area kerja

2000mm~8000mm(L) ×1300mm~3200mm(W)

Meja kerja

Meja kerja vakum conveyor

Sistem gerak

Rak lan transmisi pinion, Servo motor drive

kacepetan nglereni

0~1,200mm/s

0~600mm/s

Akselerasi

8.000mm/s2

6.000mm/s2

Sistem pelumasan

Sistem pelumasan otomatis

Sistem ekstraksi asap

Pipa sambungan khusus kanthi blower sentrifugal N

sumber daya

AC380V±5% 50/60Hz 3 Phase / AC220V±5% 50/60Hz

Format Grafis Didhukung

PLT, DXF, AI, DST, BMP

 Ukuran meja, daya laser lan konfigurasi bisa disesuaikan miturut kabutuhan.

GOLDENLASER - KECEPATAN HIGH CO2 LASER CUTTER

Wilayah sing digunakake: 1600mm × 20mm (63 "× 79"), 1600mm × 3000mm (600mm × 90mm (900mm × 1100mm) × 1100MM (900mm × 1100) × 11000 "), 3000mm × 1100" × 11000 "× 11000" (118″×118″), 3500mm×4000mm (137.7″×157.4″), lsp.

Wilayah Kerja

***Ukuran amben bisa disesuaikan miturut macem-macem aplikasi.***

Materi sing ditrapake

Poliester, nilon, kain nonwoven lan tenunan, serat sintetik, PES, polipropilena (PP), poliamida (PA), serat kaca (utawa serat kaca, fiberglass, fiberglass), Kevlar, aramid, Lycra, poliester PET, PTFE, kertas, busa , katun, plastik, viscose, felt, kain rajutan, kain spacer 3D, serat karbon, kain cordura, UHMWPE, kain layar, microfiber, kain spandex, etc.

Aplikasi

1. Tekstil Busana:kain lan tekstil teknis kanggo aplikasi sandhangan.

2. Tekstil omah:karpet, kasur, sofa, kursi, gorden, bahan bantal, bantal, penutup lantai lan tembok, wallpaper tekstil, lsp.

3. Tekstil Industri:filtrasi, saluran sawur hawa, lsp.

4. Tekstil digunakake ing otomotif lan aerospace:karpet pesawat, tikar kucing, sarung kursi, sabuk pengaman, airbag, lsp.

5. Tekstil njaba lan Olahraga:peralatan olahraga, olahraga mabur lan layar, tutup kanvas, tenda marquee, parasut, paralayang, kitesurf, etc.

6. Tekstil protèktif:bahan isolasi, rompi anti peluru, lsp.

Sampel Pemotongan Laser Tekstil

laser nglereni tekstil-sample laser nglereni tekstil-sample tekstil nglereni laser

<Waca liyane babagan Pemotongan Laser lan Ukiran Tekstil

Hubungi Golden Laser kanggo informasi luwih lengkap.Tanggepan sampeyan kanggo pitakonan ing ngisor iki bakal mbantu kita nyaranake mesin sing paling cocog.

1. Apa syarat pangolahan utama sampeyan?Laser nglereni utawa laser engraving (laser menehi tandha) utawa laser perforating?

2. Apa materi sampeyan kudu proses laser?Apa ukuran lan kekandelan materi?

3. Apa produk pungkasan sampeyan(industri aplikasi)?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Produk sing gegandhengan

Ninggalake pesen sampeyan:

whatsapp +8615871714482