Makinë prerëse me laser Vision për pëlhura të printuara me sublimim

Nr. Modeli: CJGV-190130LD

Prezantimi:

Prerja me lazer e integruar me sistemin e njohjes së vizionit shërben si një makinë prerëse e përsosur me lazer për përfundimin e pëlhurave të printuara me sublimim të bojës.Kamerat skanojnë pëlhurën gjatë avancimit të transportuesit, zbulojnë dhe njohin konturet e modeleve të printuara ose marrin shenjat e regjistrimit të printuara dhe dërgojnë informacionin e prerjes në makinën e prerjes me lazer.Ky proces përsëritet pasi makina të përfundojë për të prerë formatin aktual.I gjithë procesi është plotësisht i automatizuar.


Makinë Prerëse me Laser Vision

Sistemi i avancuar i prerjes me lazer për pëlhura dhe tekstile të printuara me sublimim të ngjyrosjes

☑ Makinat e prerjes me lazer me vizion profesional të Goldenlaser janë zhvilluar me përvojë shumëvjeçare në zgjidhjet për prerjen e pëlhurave dhe tekstileve të printuara.

☑ Njohuritë e marra gjatë kësaj kohe, të kombinuara me reagimet e tregut çuan në zhvillimin dhe optimizimin e mëtejshëm të sistemeve të prerjes me lazer të vizionit.

☑ Goldenlaser është i përkushtuar t'ju ofrojë zgjidhje për prerjen me lazer për të sjellë cilësi superiore, përpunim inteligjent dhe saktësi të pakrahasueshme në rrjedhën tuaj të punës.

Sistemi i Vizionitështë një zgjidhje softuerike/hardware e krijuar për të zbuluar/rregulluar formën dhe pozicionin e modeleve sipas pëlhurave bazuar në njohjen optike.TëSistemi i Vizionitështë i integruar me një makinë prerëse lazer dhe ofron një zgjidhje fleksibël për një gamë të gjerë aplikimesh.

Pavarësisht nëse jeni në industrinë eveshje sportive,modë e shpejtë, tregtimi i rrobave, dekorim i brendshëm or sinjalistikë e butë, përderisa keni kërkesën ePërfundimi i pëlhurave të printuara me sublimim të ngjyrosjes,Laser vizionishërben si një sistem perfekt i prerjes me lazer.

Specifikimet

Zona e punës 1900mm×1300mm / 74,8"×51"
Zona e skanimit të kamerës 1880mm×1300mm / 74"×51"
Lloji lazer Lazer qelqi CO2 / lazer metalik CO2 RF
Fuqia lazer 70 W / 100 W / 150 W
Tabela e punës Tabela e punës me transportues
Sistemi I kontrollit Sistemi i kontrollit të servo motorit
Software Paketa e softuerit të skanimit Goldenlaser CAD
Opsione të tjera Ushqyes automatik, tregues me pika të kuqe

Si funksionon Vision System?

› Kamerat skanojnë pëlhurën gjatë avancimit të transportuesit,zbulojnë dhe njohin konturet e modeleve të printuara or merrni shenjat e printuara të regjistrimit, dhe dërgoni informacionin e prerjes në makinën e prerjes me lazer.Ky proces përsëritet pasi makina të përfundojë për të prerë dritaren aktuale të prerjes.I gjithë procesi është plotësisht i automatizuar.

› Sistemi Vision mund të përshtatet në prerës lazer të çdo dimensioni;i vetmi faktor që varet nga gjerësia e prerësit është numri i kamerave.

› Në varësi të saktësisë së kërkuar të prerjes, numri i kamerave do të rritet/zvogëlohet.Për shumicën e aplikimeve praktike, 90 cm gjerësi prerëse kërkon 1 kamera.

Prerje pa kontakt me saktësi të lartë

Skajet e mbyllura në mënyrë perfekte

Përpunim plotësisht automatik dhe me shpejtësi të lartë

Prodhimi i vazhdueshëm i materialeve me role

Zbulimi automatik i kontureve të printuara me sublimim

Skanim në fluturim me njohjen e vizionit

Rritni nivelin tuaj të produktivitetit me sistemin Vision.Kjo teknologji e avancuar me lazerskanon menjëherë materialin e printuarpa ndërhyrje operatori, pa pasur nevojë për skedarë të prerë.

Përpunimi me prodhim të lartë të tekstileve të printuara mund të mbështetet në makinën prerëse me laser Vision.Shijoni përfitimet e njëRrjedha e automatizuar e punës, reduktimi i periudhave të papunësisë dhe përdorimi maksimal i materialit me një minimum mbetjesh.

Një prerje perfekte, çdo herë përsëri

Njohja moderne e kamerës përdoret për të skanuar shpejt materialin dhe për të krijuar automatikisht vektorët për prerje.Përndryshe, shenjat mund të lexohen me saktësi nga kamera, duke lejuar analizën tonë inteligjente të kompensojë çdo deformim.Kur pjesët e prera me lazer dalin nga makina, ato priten në mënyrë perfekte, sipas dizajnit.Çdo herë përsëri.

Prerja e rrotullave pa ndërhyrjen e operatorit

Teknologjia Vision është në gjendje të skanojë shpejt materialin në shtratin e prerjes, të krijojë automatikisht një vektor të prerë dhe të presë të gjithë rrotullën pa ndërhyrjen e operatorit.Nuk do të ketë nevojë të krijoni skedarë/dizajn të prerë.Me vetëm një klikim të një butoni, çdo skedar dizajni i ngarkuar në makinë do të pritet me skajet e mbyllura cilësore.

E pajisur me veçori të avancuara

Makina e prerjes me lazer vizion është e pajisur me burim lazer CO2 të cilësisë më të mirë dhe do të shkëlqejë në një mjedis prodhimi me volum të lartë.

Transportuesi me vakum do të ushqejë dhe prerë me saktësi çdo formë gjatësie ose dizajn të foleshëm me shpejtësi të pakrahasueshme.

Shikoni Prerjen me Laser Vision në Veprim

Vision Scan Prerje me lazer në fluturim për veshje sportive dhe maska ​​të printuara me sublimim

Parametrat Teknikë të Prerësit me Laser Vision

Zona e punës 1900mm×1300mm / 74,8″×51″
Zona e skanimit të kamerës 1880mm×800mm / 74″×31,4″
Tabela e punës Tabela e punës me transportues
Fuqia lazer 70 W / 100 W / 150 W
Tub lazer Tub lazeri prej qelqi CO2 / Tub lazer metalik CO2 RF
Sistemi I kontrollit Sistemi i kontrollit të servo motorit
Sistemi i ftohjes Ftohës uji me temperaturë konstante
Sistemi i shkarkimit Ventilator i shkarkimit 1,1 KW × 2, ventilator i shkarkimit 550 W × 1
Furnizimi me energji elektrike 220V 50Hz / 60Hz, njëfazore
Standardi elektrik CE / FDA / CSA
Konsumi i energjisë 9 KW
Software Paketa e softuerit të skanimit Goldenlaser CAD
Opsione të tjera Ushqyes automatik, pika e kuqe

GOLDENLASER Gama e plotë e Sistemeve të Prerjes me Lazer me Kamera Vizion

 Seritë e prerjes së skanimit me shpejtësi të lartë

Numri i modelit. Zona e punës
CJGV-160130LD 1600mm×1300mm (63”×51”)
CJGV-190130LD 1900 mm×1300 mm (74,8”×51”)
CJGV-160200LD 1600mm×2000mm (63”×78,7”)
CJGV-210200LD 2100 mm×2000 mm (82,6”×78,7”)

 Prerje me saktësi të lartë sipas shenjave të regjistrimit

Numri i modelit. Zona e punës
MZDJG-160100LD 1600mm×1000mm (63”×39,3”)

Seritë e prerjes me lazer me format ultra të madh

Numri i modelit. Zona e punës
ZDJMCJG-320400LD 3200mm×4000mm (126”×157,4”)

Vizioni i zgjuar (Koka e dyfishtë)Seria e prerjes me lazer

Numri i modelit. Zona e punës
QZDMJG-160100LD 1600mm×1000mm (63”×39,3”)
QZDXBJGHY-160120LDII 1600mm×1200mm (63”×47,2”)

  Seria e prerjes me laser të kamerës CCD

Numri i modelit. Zona e punës
ZDJG-9050 900 mm×500 mm (35,4”×19,6”)
ZDJG-3020LD 300 mm×200 mm (11,8”×7,8”)

Industritë e aplikueshme të makinës prerëse me lazer Vision

Veshje sportive

Fanella sportive, veshje për çiklizëm, dollakë dhe pajisje sportive të ngjashme

Veshje dhe aksesorë të modës

bluza, bluza polo, fustane, rroba banje, çanta dore, maska

Dekorimi i shtëpisë

Mbulesa tavoline, jastëkë, perde, dekorime muri dhe orendi.

Flamuj, pankarta dhe sinjalistika të buta

Mostrat e pëlhurave të sublimimit me ngjyra për prerje me lazer Vision

Veshje sportive për prerje me lazer për sublimimvizion pëlhura të printuara me bojë me sublimim për prerje me lazer

<Shihni më shumë shembuj rreth printimeve të sublimimit të prerjes me lazer të Visionit

Disponueshmëria e Vision System

1. Në fluturim – prerje e vazhdueshme me njohje të formatit të madh

Ky funksion është për pozicionimin dhe prerjen e saktë të pëlhurës me model.Për shembull, përmes printimit dixhital, grafika të ndryshme të printuara në pëlhurë.Në vijim të pozicionimit dhe prerjes, informacioni i materialit është nxjerrë ngakamera industriale me shpejtësi të lartë (CCD), identifikimi inteligjent i softuerit mbylli grafikët e konturit të jashtëm, më pas gjeneron automatikisht shtegun e prerjes dhe përfundimin e prerjes.Pa nevojën e ndërhyrjes njerëzore, mund të arrijë prerje të vazhdueshme me njohje të të gjithë pëlhurave të printuara në rrotull.Dmth me anë të sistemit të njohjes vizuale të formatit të madh, softueri njeh automatikisht modelin e konturit të veshjes dhe më pas grafikë automatike të prerjes së konturit, duke siguruar kështu prerje të saktë të pëlhurës.

Avantazhi i zbulimit të konturit

  • Nuk kërkohen skedarë grafikë origjinalë
  • Zbuloni drejtpërdrejt pëlhurat e printuara në rrotull
  • Automatik pa ndërhyrje manuale
  • Identifikimi brenda 5 sekondave në të gjithë zonën e prerjes

prerje e vazhdueshme me njohje të formatit të madh

2. Prerja e shenjave të shtypura

Kjo teknologji prerjeje është e zbatueshme për një shumëllojshmëri modelesh dhe etiketon prerje me saktësi.Veçanërisht i përshtatshëm për printimin automatik të vazhdueshëm të prerjes së kontureve të veshjeve.Prerja e pozicionimit të pikës së shënuesit nuk ka kufizime në madhësi ose formë modeli.Pozicionimi i tij lidhet vetëm me dy pika Marker.Pas dy pikave të shënjimit për të identifikuar vendndodhjen, e gjithë grafika e formatit mund të pritet saktësisht.(Shënim: rregullat e rregullimit duhet të jenë të njëjta për çdo format të grafikut. Prerje e vazhdueshme e ushqyerjes automatike, për t'u pajisur me sistem ushqimi.)

Avantazhi i zbulimit të shenjave të printuara

  • Saktësi e madhe
  • E pakufizuar për distancën midis modelit të printuar
  • E pakufizuar për dizajnin e printimit dhe ngjyrën e sfondit
  • Kompensimi i deformimit të materialit përpunues

Prerja e shenjave të shtypura

3. Prerje strips dhe plaids

Kamera CCD, e cila është e instaluar në pjesën e pasme të shtratit të prerjes, mund të njohë informacionin e materialeve, të tilla si vija ose gërshërë, sipas kontrastit të ngjyrave.Sistemi i foleve mund të kryejë folezim automatik sipas kërkesës së informacionit grafik të identifikuar dhe pjesëve të prera.Dhe mund të rregullojë automatikisht këndin e pjesëve për të shmangur shtrembërimin e vijave ose plaideve në procesin e të ushqyerit.Pas folesë, projektori do të lëshonte dritë të kuqe për të shënuar vijat e prerjes në materialet për kalibrim.

Prerje me vija dhe plis

 

<<Lexoni më shumë rreth zgjidhjes së prerjes me lazer Vision

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Produkte të ngjashme

Lini Mesazhin tuaj:

whatsapp +8615871714482