Visi Laser Mesin motong pikeun Sublimation Printed Fabrics

modél No.: CJGV-180120LD

bubuka:

motong laser terpadu kalayan sistem pangakuan visi boga fungsi minangka mesin motong laser sampurna pikeun ngalelep sublimation dicitak fabrics pagawean.Kaméra nyeken lawon nalika conveyor maju, ngadeteksi sareng ngakuan pola kontur anu dicitak atanapi nyandak tanda pendaptaran anu dicitak, sareng ngirim inpormasi motong kana mesin motong laser.Prosés ieu diulang saatos mesin réngsé pikeun motong format ayeuna.Sakabéh prosés sagemblengna otomatis.


  • Wewengkon gawé:1800mm×1200mm / 70.8″×47.2″
  • Wewengkon scanning kaméra:1800mm×800mm / 70.8″×31.4″
  • Wewengkon Koléksi:1600mm×600mm (63"×23.6")
  • kakuatan laser:150W, 300W
  • Laju motong:0-800 mm/s

Visi Laser Mesin motong

Sistim motong laser canggih pikeun ngalelep sublimation dicitak fabrics jeung tékstil

☑ Mesin motong laser visi profésional Goldenlaser parantos dikembangkeun kalayan pangalaman mangtaun-taun dina solusi pikeun motong lawon sareng tékstil anu dicitak.

☑ Pangaweruh nu diala salila ieu, digabungkeun jeung eupan balik pasar ngarah ka ngembangkeun salajengna jeung optimasi sistem motong laser visi.

☑ Goldenlaser komitmen nyadiakeun Anjeun sareng solusi motong laser pikeun mawa kualitas unggul, processing calakan sarta akurasi unrivaled mun workflow Anjeun.

TheSistim Visinyaéta software / solusi hardware dirancang pikeun ngadeteksi / nyaluyukeun bentuk jeung posisi pola nurutkeun fabrics dumasar kana pangakuan optik.TheSistim Visiieu terpadu kalayan mesin motong laser sarta nawarkeun solusi fléksibel pikeun rupa-rupa aplikasi.

Naha anjeun dina industri tinabaju olahraga,fashion gancang, baju dagang, hiasan interior or signage lemes, salami anjeun boga paménta tingalelep sublimation dicitak fabrics pagawean, anuVisi Laserfungsi minangka sistem motong laser sampurna.

spésifikasi

Daérah gawé 1800mm×1200mm / 70.8″×47.2″
Wewengkon scanning kaméra 1800mm×800mm / 70.8″×31.4″
Jenis laser CO2 kaca laser / CO2 RF logam laser
kakuatan laser 150W, 300W
Méja gawé Méja kerja conveyor
Sistem gerak Servo motor
Parangkat lunak Goldenlaser CAD nyeken Software Paket
Pilihan séjén Otomatis feeder, titik beureum pointer

Kumaha Sistem Visi Gawé?

› Kaméra nyeken lawon nalika conveyor maju,ngadeteksi sareng ngakuan kontur pola anu dicitak or nyokot dicitak tanda pendaptaran, sarta ngirimkeun informasi motong kana mesin motong laser.Prosés ieu diulang saatos mesin réngsé pikeun motong jandela motong ayeuna.Sakabéh prosés sagemblengna otomatis.

› Sistem Visi tiasa diadaptasi dina pemotong laser tina sagala dimensi;hiji-hijina faktor anu gumantung kana lebar cutter nyaéta jumlah kaméra.

> Gumantung kana precision motong diperlukeun jumlah kaméra bakal ngaronjat / turun.Pikeun sabagéan ageung aplikasi praktis, 90cm lebar cutter merlukeun 1 kaméra.

motong contactless kalawan precision tinggi

Sampurna disegel edges

Pinuh otomatis tur speed tinggi processing

Produksi kontinyu bahan roll

deteksi otomatis kontur dicitak sublimation

On-the-fly Scanning sareng Pangenal Visi

Ningkatkeun tingkat produktivitas anjeun sareng sistem Visi.téhnologi canggih laser Ieulangsung nyeken bahan anu dicitaktanpa campur operator, tanpa butuh file motong.

Ngolah-produksi luhur tékstil dicitak bisa ngandelkeun Visi Laser Mesin motong.Ngarasakeun kauntungan tina hijiworkflow otomatis, ngurangan période dianggurkeun sarta pamakéan maksimum bahan kalawan minimum runtah.

Potongan anu sampurna, unggal waktos deui

Pangenalan kaméra canggih dianggo pikeun gancang nyeken bahan sareng sacara otomatis nyiptakeun vektor pikeun motong.Alternatipna, tanda bisa akurat dibaca ku kaméra, sahingga analisis calakan urang pikeun ngimbangan sagala deformasi.Nalika potongan laser cut kaluar tina mesin, aranjeunna sampurna motong, nurutkeun rarancang.Unggal deui.

Motong gulungan tanpa campur operator

Téknologi Visi téh bisa gancang nyeken bahan dina ranjang motong, otomatis nyieun vektor cut sarta motong sakabeh roll tanpa campur operator.Aya moal kudu nyieun cut file / desain.Kalawan ngan hiji klik tombol, sagala file design dimuat kana mesin bakal motong kalawan kualitas edges disegel.

Dilengkepan fitur canggih

Mesin motong laser visi ieu dilengkepan sumber laser CO2 kualitas pangalusna sarta bakal unggul dina lingkungan produksi volume tinggi.

The vakum conveyor akurat bakal eupan sarta motong sagala bentuk panjangna atawa desain nested kalawan speed unrivaled.

Nonton Vision Laser Cutting in Action

Visi Scan On-the-fly Laser Motong pikeun Dye-sublimation Printed Sportswear jeung Masker

Parameter Téknis tina Visi Laser Cutter

Daérah gawé 1800mm×1200mm / 70.8″×47.2″
Wewengkon scanning kaméra 1800mm×800mm / 70.8″×31.4″
Méja gawé Méja kerja conveyor
kakuatan laser 150W, 300W
tabung laser CO2 kaca laser tube / CO2 RF logam laser tube
Sistim kontrol Sistim kontrol motor Servo
Sistim cooling chiller cai suhu konstan
Sistem knalpot Kipas knalpot 1.1KW × 2, kipas knalpot 550W × 1
Sasayogian tanaga 220V 50Hz / 60Hz, fase tunggal
Standar listrik CE / FDA / CSA
Konsumsi kakuatan 9KW
Parangkat lunak Goldenlaser CAD nyeken Software Paket
Pilihan séjén Feeder otomatis, titik beureum

Laser Emas - Range Pinuh Sistem Pamotongan Laser Visi

 High Speed ​​Scan On-the-Fly Cutting Series

Modél No. Daérah gawé
CJGV-160100LD 1600mm×1000mm (63”×39.3”)
CJGV-160120LD 1600mm×1200mm (63”×47.2”)
CJGV-180100LD 1800mm×1000mm (70,8”×39,3”)
CJGV-180120LD 1800mm×1200mm (70,8”×47,2”)

 Precision High motong ku Tanda Pendaptaran

Modél No. Daérah gawé
MZDJG-160100LD 1600mm×1000mm (63”×39.3”)

Ultra-Gedé Format Laser motong Series

Modél No. Daérah gawé
ZDJMCJG-320400LD 3200mm×4000mm (126”×157.4”)

Smart Vision (Kepala Ganda)Laser motong Series

Modél No. Daérah gawé
QZDMJG-160100LD 1600mm×1000mm (63”×39.3”)
QZDXBJGHY-160120LDII 1600mm×1200mm (63”×47.2”)

  CCD kaméra laser motong Series

Modél No. Daérah gawé
ZDJG-9050 900mm×500mm (35.4”×19.6”)
ZDJG-3020LD 300mm×200mm (11,8”×7,8”)

Industri lumaku tina Visi Laser Mesin motong

Baju olahraga

Kaos olahraga, pakean sapédah, legging sareng alat olahraga anu aya hubunganana

pakéan fashion jeung asesoris

Kaos, kaos polo, pakéan, baju renang, kantong leungeun, masker

Hiasan imah

Taplak meja, bantal, gorden, hiasan témbok, jeung parabotan.

Bandéra, spanduk sareng signage lemes

Visi laser motong Dye Sublimation lawon Sampel

visi laser motong ngalelep sublimation sportswearvisi laser motong ngalelep sublimation fabrics dicitak

<Tempo More Sampel ngeunaan Visi Laser motong Sublimation Prints

Kasadiaan Sistim Visi

1. Dina laleur nu - pangakuan format badag motong kontinyu

Pungsi ieu pikeun lawon patterned persis positioning sarta motong.Contona, ngaliwatan percetakan digital, rupa grafik dicitak dina lawon.Dina saterusna positioning sarta motong, informasi bahan sasari kukaméra industri-speed tinggi (CCD), software idéntifikasi pinter nutup grafik kontur luar, lajeng otomatis dibangkitkeun jalur motong na rengse motong.Tanpa butuh campur manusa, éta bisa ngahontal motong pangakuan kontinyu sakabéh roll fabrics dicitak.Ie ku format badag sistem pangakuan visual, software nu otomatis ngakuan pola kontur tina pésta, lajeng otomatis motong kontur grafik, sahingga mastikeun motong akurat lawon.

Kauntungannana deteksi kontur

  • Henteu diperlukeun file grafik aslina
  • Langsung ngadeteksi roll fabrics dicitak
  • Otomatis tanpa campur tangan manual
  • Idéntifikasi dina 5 detik dina sakabeh wewengkon motong

pangakuan format badag motong kontinyu

2. Dicitak tanda motong

téhnologi motong Ieu lumaku pikeun rupa-rupa pola na labél motong precision.Utamana cocog pikeun otomatis kontinyu percetakan pakean motong kontur.Marker titik positioning motong euweuh ukuran pola atawa larangan bentuk.positioning na ngan pakait sareng dua titik Marker.Saatos dua titik Marker pikeun ngaidentipikasi lokasi, sakabéh format grafik tiasa dipotong.(Catetan: aturan susunan kudu sarua pikeun tiap format tina grafik. Otomatis dahar motong kontinyu, pikeun dilengkepan sistem dahar.)

Kauntungannana deteksi tanda dicitak

  • Precision tinggi
  • Unlimited pikeun jarak antara pola dicitak
  • Unlimited pikeun desain percetakan jeung warna latar
  • Santunan ngolah deformasi bahan

Dicitak Marks motong

3. Strips na Plaids motong

Kaméra CCD, anu dipasang di tukangeun ranjang motong, tiasa ngenal inpormasi bahan sapertos belang atanapi plaids dumasar kana kontras warna.Sistem nyarang tiasa ngalakukeun nyarang otomatis dumasar kana inpormasi grafis anu diidentifikasi sareng sarat potongan potongan.Sareng otomatis tiasa nyaluyukeun sudut potongan pikeun ngahindarkeun garis-garis atanapi distorsi plaids dina prosés nyoco.Saatos nyarang, projector bakal ngaluarkeun lampu beureum pikeun nandaan garis motong dina bahan pikeun calibration.

Stripes na Plaids motong

 

<<Maca langkung seueur ngeunaan Solusi Motong Laser Visi

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Produk patali

Ninggalkeun Pesen anjeun:

whatsapp +8615871714482