FESPA 2023 |Златен ласер ве запознава во Минхен, Германија

Од 23-ти до 26-ти мај, FESPA 2023 Global Printing Expo ќе се одржи во Минхен, Германија.

Golden Laser, давател на решенија за дигитални ласерски апликации, ќе ги прикаже своите производи со ѕвезди на штандот A61 во Сала Б2.Искрено ве покануваме да присуствувате!

FESPA 2023 година

FESPA е основана во 1962 година и е глобална федерација на индустријата за печатење составена од членови на Здружението на индустријата за печатење со голем формат, што ги покрива индустриите како што се печатење на свила, дигитално печатење и печатење текстил.FESPA Global Print Expo е неспоредлив индустриски настан за печатење на екран, дигитално печатење во голем формат, текстилни ткаенини и рекламно печатење.Како глобално позната меѓународна изложба, инсајдерите во индустријата едногласно се согласуваат дека FESPA Expo е изложбен центар за реформи и иновации на индустријата за печатење со голем формат.

FESPA 2023 година

FESPA, Европската изложба за печатење на екран, е европска изложба на турнеи и моментално највлијателната и најголемата рекламна изложба во Европа.Главните изложбени земји ги вклучуваат Швајцарија, Холандија, Германија, Шпанија, Обединетото Кралство итн.FESPA секоја година има изложби во Мексико, Бразил, Турција и Кина, освен европските изложби, а нејзиното влијание го покрива светот.

FESPA 2023 година

Модели за изложба

ZJJG160100LD ласерски секач со камера

01. Мултифункционален Vision Galvanometer ласерски систем за сечење

Гледајте Ласерско сечење и перфорирање на спортска облека како работи во акција!

Ласерска машина за сечење етикети со лист

02. Автоматска машина за сечење ласерски матрици за рефлективна етикета

Гледајте Ласерска машина за сечење како работи во акција!

Поврзани производи

Оставете ја вашата порака:

whatsapp +8615871714482