Од 2005 гПроизводител на ласерски машини

Од 2005 г
Производител на ласерски машини

Дигитален, автоматизиран и интелигентен давател на решенија за ласерски апликации.
Придонесете за трансформација, надградба и иновација на традиционалното индустриско производство.

Нашиот опсег на ласерски машини

Истражете го широкото портфолио на ласерски машини на Golden Laser, дизајнирано да дава прецизност, прилагодување и дигитална автоматизација низ повеќе сектори.

 • Ласерска машина за сечење матрици
 • Машина за ласерско сечење со рамно лежиште
 • Машина за ласерско сечење Vision
 • Галво ласерска машина
 • Машина за ласерско сечење со висока прецизност
 • Специјална машина за чевларска индустрија
 • Нарачана ласерска машина
https://www.goldenlaser.cc/label-laser-die-cutting-machine.html

Машина за сечење со ласерски матрици за тркалање во тркалање
LC350

LC350 е целосно дигитален, со голема брзина и автоматски со апликација „roll-to-roll“.Обезбедува висококвалитетно конвертирање на ролни материјали на барање, драматично намалувајќи го времето на испорака и елиминирање на трошоците преку целосен, ефикасен дигитален работен тек.

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/digital-laser-finisher-for-label.html

Ласерски матрица за етикета
LC230

LC230 е компактна, економична и целосно дигитална ласерска машина за завршна обработка.Стандардната конфигурација има единици за одмотување, ласерско сечење, премотување и отстранување на отпадната матрица.Подготвен е за додатни модули како што се УВ лак, ламиниране и сечење итн.

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/roll-to-part-sticker-laser-cutting-machine.html

Машина за сечење со ласерски матрици во ролна до дел
LC350

Оваа машина вклучува механизам за извлекување што ги одделува вашите готови налепници на транспортер.Добро работи за конвертори на етикети кои треба целосно да ги исечат етикетите и компонентите, како и да ги извлечат готовиот исечени делови.Вообичаено, тие се конвертори на етикети кои се справуваат со нарачки за налепници и налепници.

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/sheet-fed-laser-cutting-machine.html

Лист Банката на федерални резерви ласерски машина за сечење
LC8060

LC8060 се одликува со континуирано хранење листови, ласерско сечење во лет и автоматско собирање режим на работа.Челичниот транспортер го поместува листот континуирано до соодветното

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/textile-fabric-laser-cutting-machine.html

Машина за ласерско сечење на текстилни ткаенини
Серија JMCCJG / JYCCJG

Оваа серија CO2 машина за ласерско сечење со рамно лежиште е дизајнирана за автоматско и континуирано сечење на широки текстилни ролни и меки материјали.Управуван со запчаник и багажник со серво мотор, ласерскиот секач нуди најголема брзина на сечење и забрзување.

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/filter-cloth-laser-cutting-machine.html

Ласерска машина за сечење за филтер крпа
JMCCJG-350400LD

Управувано со опрема и багажник со висока прецизност.Брзина на сечење до 1200 mm/s.CO2 RF ласер од 150W до 800W.Вакуумски транспортен систем.Автоматско напојување со корекција на напнатоста.Погоден за сечење филтер крпа, филтер душеци, полиестер, ПП, фиберглас, тефлонски и индустриски ткаенини.

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/fabric-air-duct-laser-cutting-machine.html

Ласерска машина за сечење текстилни канали
Серија JMCZJJG(3D).

Комбинација од ласерско сечење на оската X, Y со голем формат (сечење) и Галво ласерско перфорирање со голема брзина (дупки за сечење со ласер).Наменет е за сечење текстилен вентилационен канал.

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/airbag-laser-cutting-machine-with-multi-layer-auto-feeder.html

Ласерска машина за сечење воздушни перничиња
JMCCJG-250350LD

Со комбинирање на прецизноста, сигурноста и брзината, специјализираните технологии за ласерско сечење на воздушни перничиња на Goldenlaser обезбедуваат зголемена продуктивност и флексибилност додека одржуваат одличен квалитет на сечење.

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/sublimation-fabric-laser-cutter-for-sportswear.html

Машина за ласерско сечење со скенирање на видот
CJGV-160130LD

Vision Laser е идеален за сечење сублимирана ткаенина од сите облици и големини.Камерите ја скенираат ткаенината, откриваат и препознаваат испечатена контура или ги собираат ознаките за регистрација и ги сечат избраните дизајни со брзина и точност.Транспортер и автоматско полнење се користат за континуирано сечење, заштедувајќи време и зголемување на брзината на производството.

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/camera-laser-cutter.html

Ласерски секач за регистрација на камера
GoldenCAM

Позиционирање на ознаки за регистрација со висока прецизност и интелигентна компензација на деформации за прецизно ласерско сечење на печатени логоа, букви и бројки со сублимација на боја.

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/wide-format-laser-cutting-machine-for-flags-banners-soft-signage.html

Машина за ласерско сечење Vision со голем формат
CJGV-320400LD

Ласерскиот секач со голем формат е специјално за индустријата за дигитално печатење - создава неспоредливи способности за завршување на дигитално печатени или сублимирани текстилни графики со широк формат, банери и меки знаци.

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/vision-galvo-laser-on-the-fly-cutting-machine-for-sublimation-fabric.html

Ласерска машина за сечење Vision Galvo во лет
ZJJF(3D)-160160LD

Опремен со систем за скенирање на галванометар и работен систем од тркалање во тркалање.Системот на визуелна камера ја скенира ткаенината, ги детектира и препознава печатените форми и на тој начин ги сече избраните дизајни брзо и прецизно.Внесување на ролни, скенирање и сечење во лет за да се постигне максимална продуктивност.

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/galvo-gantry-laser-engraving-cutting-machine.html

Машина за сечење со ласерско гравирање Galvo & Gantry
JMCZJJG(3D)170200LD

Овој ласерски систем комбинира галванометар и подемен XY.Galvo нуди означување на гравирање со голема брзина, перфорирање, сечење и сечење со бакнеж од тенки материјали.XY Gantry овозможува обработка на поголеми обрасци и подебели материјали.

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/galvo-laser-cutting-marking-machine-with-camera.html

Целосна летечка Galvo Gantry ласерска машина со камера
ZJJG-16080LD

Интегрираната ласерска машина Galvo & Gantry усвојува целосна летечка оптичка патека, опремена со стаклена цевка CO2 и систем за препознавање на камерата CCD.Станува збор за економична верзија на серијата JMCZJJG(3D) со опрема и багажник.

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/roll-to-roll-fabric-laser-engraving-machine.html

Машина за ласерско гравирање од тркалање во ролна
ZJJF(3D)-160LD

3D динамичен Galvo систем, завршувајќи го континуираното означување на гравирање во еден чекор.Ласерска технологија „во лет“.Погоден за ткаенина со голем формат, текстил, кожа, гравирање на тексас, значително го подобрува квалитетот на обработката на ткаенината и додадената вредност.Автоматско напојување и премотување.

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/high-precision-co2-laser-cutting-machine.html

Висока прецизност CO2Ласерска машина за сечење
Серија JMSJG

Оваа машина за ласерско сечење со висока прецизност CO₂ со работна платформа за мермер обезбедува висок степен на стабилност во работата на машината.Прецизниот шраф и целосниот погон на серво моторот обезбедуваат висока прецизност и голема брзина на сечење.Саморазвиен систем за визуелна камера за сечење печатени материјали.

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/independent-dual-head-laser-cutting-machine-for-leather.html

Независна машина за ласерско сечење со двојна глава
XBJGHY-160100LD II

Две ласерски глави кои работат независно една од друга може да сечат различни графики истовремено.Разновидна ласерска обработка (ласерско сечење, удирање, гребење, итн.) може да се заврши одеднаш.

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/double-head-inkjet-line-drawing-machine-for-shoe-upper.html

Машина за обележување инкџет
JYBJ-12090LD

JYBJ12090LD е специјално дизајниран за прецизно цртање на линии за шиење на материјали за чевли.Може да врши автоматско препознавање на видот на исечените парчиња и прецизно позиционирање со голема брзина и голема прецизност.

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/laser-perforating-cutting-machine-for-sandpaper.html

Галво Ласерски перфорирачки машина за сечење шкурка
ZJ(3D)-15050LD

Системи за скенирање со галванометри со голема површина.Повеќе ласерски извори за зголемување на продуктивноста.Автоматско напојување и премотување – работна платформа на транспортер.Автоматска обработка од ролна во ролна за абразивна хартија.Брзо и ефикасно.Ултра фино ласерско место.Минимален дијаметар до 0,15 mm.

Гледај Повеќе
https://www.goldenlaser.cc/laser-solutions/marine-mat/

Ласерска машина за гравирање за морски подни душеци

Со појавата на зголемени персонализирани барања, на оваа апликација итно и е потребна технологија за ласерско обележување.Без разлика какви дизајни по мерка сакате да направите на подлогата од пена EVA, на пр. име, лого, сложен дизајн, дури и природен изглед на четката, итн. Ви овозможува да правите различни дизајни со ласерско офортување.

Гледај Повеќе

Чекори за изградба на ласерски систем

Започнете со сеопфатно истражување на нашиот професионален процес во дизајнирање и изградба на ласерски системи, приспособени на специфичните потреби на различни индустрии.

Машинско собрание01

Машинско собрание

Ние произведуваме супериорни ласерски системи за широк опсег на апликации

Развој на софтвер02

Развој на софтвер

Домашно развиен софтвер и систем за контрола, совршено прилагоден на ласерскиот систем

Дебагирање на машината03

Дебагирање на машината

Дебагирање, тестирање и калибрација за да се постигне оптимална состојба на ласерскиот систем

Контрола на квалитет04

Контрола на квалитет

Строго спроведена контрола на квалитетот од материјал, монтажа, дебагирање до пакување

Златен ласер

Нашиот процес

Гледај Повеќе
 • Тестирање на апликации

  Тестирање на апликации

  Материјалите за клиентите се испраќаат преку нашата лабораторија за развој на апликации за анализа.Ова е местото каде што ги одредуваме оптималните компоненти за ласер, оптика и контрола на движењето пред да испорачаме формална понуда и дизајн на системот.

 • Дизајн на системот

  Дизајн на системот

  Ако едно од нашите стандардни решенија не функционира, нашите инженери ќе дизајнираат систем што ќе ги исполни барањата од првиот чекор.Од основни ласерски системи до целосно автоматизирани решенија, нашите инженери се дел од вашиот тим.

 • Изграден за да трае

  Изграден за да трае

  За време на последното склопување, ние темелно ја тестираме машината за да се осигураме дека сите системи работат на спецификации додека отворено комуницираат со клиентот за да го прилагодиме нивниот процес.Обезбедуваме демо видеа за напредок, целосна обука и виртуелно/лице фабричко прифаќање тестирање.

Апликации во индустријата

Обезбедуваме специјализирани решенија за ласерско сечење и гравирање за различни апликации.Тој е дел од апликациите кои често ги користиме.Изберете ја вашата индустрија: најсоодветното ласерско решение за вас

Нова колекција

Систем за сечење со осцилирачки нож за кожа и чевли

Golden Laser дополнително го проширува своето портфолио на производи од ласерски системи до моќни решенија за дигитално сечење со ножеви за да ја подобри ефикасноста за масовно производство на кожни производи.

 • 01 Интелигентна машина за сечење со двојна глава
 • 02 Тип на канал Интелигентна машина за сечење
 • 03 CNC кожна машина за гнездење
Гледај Повеќе
/

За нас

Златен ласер е основан во 2005 година и котираше на Growth Enterprise Market на берзата во Шенжен во 2011 година (Stock Code 300220).Ние сме производител на висококвалитетни индустриски ласерски системи со седиште во Кина.

Со одговорност за интелигентно производство на индустриски машини за ласерско сечење, гравирање и обележување, Златен Ласер се фокусира на поделба на пазарите и индустриите, создава вредност за клиентите, обезбедува хардвер + софтвер + услуга бизнис стратегија, се стреми да изгради паметен фабрички модел и се стреми да стане лидер на решенија за дигитални ласерски апликации за интелигентна автоматизација.

 • Континуирана иновација
 • Експертиза и знаење
 • Оптимална услуга за поддршка
 • Вашиот доверлив партнер
Повеќе информации

0+

Години на искуство

0+

Основна технологија

0+

Професионалци

0+

Задоволни клиенти

ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС

Golden Laser е ваш партнер за најсовремени ласерски машини, со експертиза за ласерски решенија за широк спектар на индустриски сектори и пристап фокусиран на клиентите, обезбедувајќи иновативна технологија и извонредна поддршка.

Способности за приспособување

Способности за приспособување

Со 20 години експертиза во ласерската индустрија, континуирано истражување, развој и иновации, Golden Laser стана водечки производител на ласерски системи со софистицирани можности за прилагодување.

Откријте ги нашите ласерски машини
Давател на ласерски решенија

Давател на ласерски решенија

Golden Laser нуди специјализирани ласерски решенија за вашата специфична индустрија на апликации - помагајќи ви да ја зголемите продуктивноста и додадената вредност, да го поедноставите работниот процес на обработка, да го проширите опсегот на услуги и да стекнете поголем профит.

Откријте ги нашите ласерски решенија
Услуги на клиентите

Услуги на клиентите

Нашата услуга започнува со вашата врска и продолжува да ви помага да го максимизирате враќањето на инвестицијата.Професионален инженерски тим е подготвен да ги сервисира машините во странство за инсталација, обука и сервис за одржување.

Прочитајте повеќе за нашата поддршка
Глобална продажна мрежа

Глобална продажна мрежа

На прекуокеанскиот пазар, Golden Laser има воспоставено зрела маркетинг мрежа во повеќе од 60 земји и региони ширум светот, со нашите конкурентни производи и пазарно ориентиран иновативен систем.

Прочитајте повеќе за Златен ласер

Златен ласер ја следи својата цел да ви служи подобро

КОМПАНИЈАТА ДОБИВА СЕРТИФИКАЦИЈА СО ISO 9001:2015

ПРОЧИТАЈТЕ ЈА ОБЈАВАТА

Златен ласер ја следи својата цел да ви служи подобро

СИТЕ СЕРИИ ПРОИЗВОДИ ДОБИВААТ СЕРТИФИКАТ

ПРОЧИТАЈТЕ ЈА ОБЈАВАТА

Златен ласер ја следи својата цел да ви служи подобро

ОД 31.12.2022 БРОЈОТ НА ПАТЕНТИ Е 212

ПРОЧИТАЈТЕ ЈА ОБЈАВАТА
Златен ласер ја следи својата цел да ви служи подобро
Златен ласер ја следи својата цел да ви служи подобро
Златен ласер ја следи својата цел да ви служи подобро

сведоштва

Нашата најголема мотивација е довербата на нашите клиенти

Хозе Антонио Чакон

Хозе Антонио Чакон

Технички менаџер

Шпанија

За време на процесот на инсталација, техничарите на Golden Laser покажаа високо ниво на стручност и професионалност.Тие се погрижија машините да бидат поставени беспрекорно и спроведоа темелни обуки за нашиот персонал.Дури и по инсталацијата, тимот за поддршка на клиентите на Golden Laser останува лесно достапен за навремено да одговори на какви било прашања или проблеми.

ТАХ Дохчор

ТАХ Дохчор

извршен директор

Франција

Најсовремената технологија на Golden Laser го трансформираше нашиот бизнис пред две години.Конзистентните перформанси на нивната машина и нивната немилосрдна иновација нè прават подготвени да ја прошириме нашата линија со нивниот напреден модел.

ТАХ Дохчор

Анет Улоа

Директор за операции

Мексико

Златниот ласер обезбедува неспоредлива точност и брзи операции.Неговиот кориснички интерфејс, заедно со безбедносните карактеристики, го прави да се издвојува.Навремената, професионална поддршка по продажбата е вишна на врвот!

ТАХ Дохчор

Брунхилд Мораес

Директор на проектот

Канада

Златен ласер отсекогаш реагирал брзо на сите проблеми што ги имав во текот на годините.Нивните членови на технолошкиот тим се паметни и пријателски расположени и секогаш ми давале одлична услуга и совет.Тоа е тим за кој ми е мило што го имам во мојот агол.Ви благодарам Златен Ласер што ја поставивте лентата во СЕРВИС и ги надминавте моите очекувања!

ТАХ Дохчор

Киген шоуалтер

Менаџер за производство

Соединети Држави

Тимот на Golden Laser беше неверојатно одговорен, трпелив и информиран, водејќи ме низ целиот процес од изборот на вистинската машина за моите деловни потреби до инсталација и обука.Тие одвоија време да ги разберат нашите уникатни барања и дадоа приспособени решенија кои совршено се совпаѓаат со нашиот работен тек.

 • Хозе Антонио Чакон
 • ТАХ Дохчор
 • ТАХ Дохчор
 • ТАХ Дохчор
 • ТАХ Дохчор

Доверба од некои од најдобрите

Golden Laser е горд што работи со некои од најголемите компании во светот.

 • 3M
 • Ејвери Денисон
 • HP_100
 • adidas-removebg-preview
 • NKE
 • Youngone
 • Сефар
 • ClearEdge
 • Саати
 • DuctSox
 • FabricAir
 • Декатолон

КорпоративниВести

Златниот ласер напредува на Друпа 2024: Нон-стоп зделки и успех

Златната ласерска серија на ласерски машини за сечење матрици со одличен квалитет и висококвалитетна локална услуга е многу фаворизирана, многу индустриски професионалци изразија силна подготвеност да нарачаат…

Гледај Повеќе

Златен ласерски нови производи Неверојатни деби Друпа 2024 година

Golden Laser ги донесе своите ѕвездени производи LC-350 ролна за ролна ласерска машина за матрици, LC-5035 ласерски секач на листови и новиот производ LC-3550JG прецизен ласерски секач со ролна на Drupa 2024…

Гледај Повеќе

Златен ласер Ве поканува на APFE Шангај

20-та меѓународна изложба на касети и филмови во Шангај и 20-та Шангајска меѓународна изложба за сечење на касети, APFE, пионер на глобалната професионална изложба на лепливи ленти и филмови, ќе се одржи од 3 до 5 јуни 2024 година во Националниот изложбен и конгресен центар во Шангај.Обемот на оваа изложба се проценува на 53.000 квадратни метри, со 2.600 меѓународни стандардни штандови, а се очекува да собере повеќе од 900 кинески и странски бренд претпријатија, а големата изложбена постава на ...
Гледај Повеќе

Запознајте го Златниот ласер на Друпа 2024 година

Од 28 мај до 7 јуни ќе се одржи Drupa 2024 во Дизелдорф, Германија, кој е најголемиот светски саем за печатарската и графичката индустрија.Во периодот од 11 дена, 1625 излагачи од 52 земји ќе покажат иновативни технологии, решенија и теми кои влијаат на развојот на печатарската индустрија.И разни специјални настани, исто така, обезбедуваат вредна експертиза.Во оваа ера која се карактеризира со огромни социјални шан...
Гледај Повеќе
 • 2024 година

 • 2024 година

 • 2024 година

 • 2024 година

Контактирајте сега

Ние сме посветени на производство, инженеринг и иновација на ласерски системи и решенија за најдобро да го водите вашиот бизнис и оттука да ја негуваме долгорочната врска меѓу нас.Обратете се кај нас за повеќе информации за продуктивноста и напредната технологија на нашите машини и за да ги видите нивните врвни перформанси.

БРЗ ИСТРАЖУВАЊЕ

Ви треба консултација?Контактирајте не 24/7

Оставете ја вашата порака:

whatsapp +8615871714482