• laser cutting system for filter cloth
  • Galvo laser system

GOLDEN LASER focuses on providing intelligent, digital, and automated laser solutions.

Manufacturer of laser systems for cutting, engraving and marking. The specialist in CO2 laser cutting machine, Galvo laser engraving machine and fiber laser cutting machine.

From first consulting to application tests with your designed materials in specific industry to training for users and worldwide service - GOLDEN LASER offers comprehensive laser solutions, not only a single machine!

laser CO2

laser Galvo

laser serat

Sublimation lawon laser cutter pikeun Sportswear prints
Model No .: CJGV-160130LD + 80AF

Sublimation lawon laser cutter pikeun Sportswear prints

Visi mesin motong laser nya idéal pikeun motong fabrics tekstil percetakan sublimation digital tina ...
CO2 laser cutter pikeun Filter lawon / Industrial Filtration fabrics
Model No .: Magrib-230230LD / 300300LD

CO2 laser cutter pikeun Filter lawon / Industrial Filtration fabrics

rak precision tinggi na pinion. Motong nyepetkeun mun 1200mm / s, status Priangan nepi ka 10000mm / s2, miara ...
600W CO2 laser motong System keur Airbag Produksi
Model No .: Magrib-230230LD / 300300LD

600W CO2 laser motong System keur Airbag Produksi

Golden laser Magrib runtuyan laser cutter pikeun produksi airbag. precision tinggi, gancang, kacida ngajadikeun otomatis ...
Speed ​​tinggi Garment lawon laser Mesin motong
Model No .: CJGS-160300LD

Speed ​​tinggi Garment lawon laser Mesin motong

Struktur Y sumbu-ganda. Gancang. Motong speed nepi ka 1200mm / s. Pikeun sedeng & tumpak leutik a ...
Lega Format laser Mesin motong keur umbul, spanduk, Leuleus Signage
Model No .: CJGV-320400LD

Lega Format laser Mesin motong keur umbul, spanduk, Leuleus Signage

The Visi laser motong System dirancang husus pikeun industri print digital tur print se ...
Bebas Dual Kepala laser Kulit Mesin motong pikeun footwear
Model No .: XBJGHY-160100LD II

Bebas Dual Kepala laser Kulit Mesin motong pikeun footwear

Dicampur Typeset sarta dicampur motong digital Sistim motong laser keur kulit. huluna laser dual. B ...
Asli Kulit Mesin laser motong
Model No .: CJG-160250LD

Asli Kulit Mesin laser motong

Asli laser kulit mesin motong kalayan kaméra jeung projector. Pikeun barang hides kulit fo badag ...
Pesawat Nurani laser motong Mesin
Model No .: CJG-2101100LD

Pesawat Nurani laser motong Mesin

Motong karpét komérsial sarta industri anu aplikasi sejen laser CO2 hébat. Dina loba kasus, s ...
Galvo Laser Cutting and Perforating Machine for Jersey Fabric
Model No .: ZJ (3D) -170200LD

Galvo Laser Cutting and Perforating M...

A mesin laser serbaguna anu bisa ngalakukeun duanana motong na perforating pikeun jerseys, poliéster, microf ...
Renda laser motong Mesin pikeun Lungsi renda
Model No .: ZJJF (3D) -320LD

Renda laser motong Mesin pikeun Lungsi renda

Hiji leyuran otomatis dumasar kana algoritma pangakuan fitur renda na laser galvanometer processi ...
Speed ​​tinggi Galvo laser ukiran Mesin pikeun Kulit sapatu
Model No .: ZJ (3D) -9045TB

Tinggi Speed ​​Galvo laser ukiran Mach ...

CO2 laser RF logam 150W 275W 500W. sistim kontrol galvanometer dinamis 3D. Otomatis up na kade ...
Gulung ka gulung Flying lawon laser ukiran Mesin
Model No .: ZJJF (3D) -160LD

Gulung ka gulung Flying lawon laser Engr ...

Laser roll gulung fabrics tekstil ukiran kontinyu. Jérman 3D Sistim Galvo dinamis, finishi ...
Mesin jeans laser ukiran
Model No .: ZJ (3D) -9090LD

Mesin jeans laser ukiran

jeans denim laser ukiran anu catering ka tungtutan ngaganti prosés cuci tradisional ...
Galvanometer laser ukiran motong Mesin pikeun Kulit jeung Tekstil
Model No .: ZJ (3D) -160100LD

Galvanometer laser ukiran motong ...

Jérman Scanlab 3D sirah Galvo dinamis, hiji waktu aréa scan nepi ka 400x400mm. Conveyor méja gawé ...
Pinuh Closed Serat laser motong Mesin sareng Usuk Changer
Model No .: GF-1530JH

Pinuh motong Closed Serat laser machi ...

Serat laser mesin motong sareng tabel robah. Desain dipager. IPG / nLIGHT 2000W serat laser g ...
Otomatis kebat bastian Serat laser pipe Mesin motong
Model No .: P2060A / P3080A

Otomatis kebat bastian Serat laser P ...

Serat laser pipe & pipah motong Mesin bundles tina tabung ngangkat otomatis otomatis se ...
Dual CNC Serat laser Lambaran Metal jeung pipah / pipa motong Mesin
Model No .: GF-1530T - 1000W

Dual CNC Serat laser Lambaran Metal na ...

fungsi motong Dual keur lambaran logam jeung tube. Diimpor Amérika N-lampu serat laser sumber wi ...
Buka Tipe 1000W Serat Metal laser Mesin motong
Model No .: GF-1530 - 1000W

Buka Tipe 1000W Serat Metal laser Cut ...

Motong baja maksimum 12mm karbon, stainless steel 6mm, aluminium 4mm, kuningan 3mm, tambaga 3mm. IPG ...

panas Industries

Urang nyadiakeun solusi aplikasi dumasar kana téhnologi laser. Milih Industri anjeun: paling cocok solusi laser katuhu pikeun anjeun
  • FILTRATION MEDIA

    FILTRATION MEDIA

  • AIRBAG

    AIRBAG

  • SUBLIMATION SPORTWEAR

    SUBLIMATION SPORTWEAR

  • BANNER & FLAG

    BANNER & FLAG

  • LABEL DIE CUT

    LABEL DIE CUT

  • LEATHER & SHOES

    LEATHER & SHOES

  • CLOTHING

    CLOTHING

  • CARPET

    CARPET

  • AUTOMOTIVE INTERIORS

    AUTOMOTIVE INTERIORS

  • FURNITURE

    FURNITURE

  • TUBE & PIPE

    TUBE & PIPE

  • STEEL DECORATION

    STEEL DECORATION

Tambih deui

From the World Cup ball production evolut...

From June 14, the 2018 World Cup in Russia is in full swing, with numerous classic goals scored in numerous matches. However, when it comes to the World Cup ball, it's hard to imagine how a ball can b…
Tambih deui

China Laser Cutting Machine Market Demand...

Laser has become another major invention for humans since the 20th century after the atomic energy, computer, and semiconductor. It is called the “fastest knife,” “the most accurate …
Tambih deui

Meet us at 2018 Guangzhou International S...

Meet us at 2018 Guangzhou International Shoes Material Machinery Leather Fair to see how the footwear industry to be changed by laser technology. The exhibition is an influential professional foot…
Tambih deui

Golden laser - 2018 Visual Dampak S ...

The 2018 Visual Dampak Sign & Pameran Print Digital sampurna réngsé di Brisbane, Australia. pameran utamana ditembongkeun téknologi canggih jeung alat kayaning percetakan digital, SIG ...
Tambih deui

Non-stop, emas laser bakal buka Austral ...

Papanggih kami di Visual Dampak Gambar Expo Brisbane, Australia 19 ~ 21 April 2018 Booth NO. G20 Brisbane Konvénsi & Center Pameran Sebaran Golden laser ka pasar Australia mah ngan saukur ko ...
Tambih deui

Golden laser mucunghul dina filtration i ...

Dina 2018, stasiun mimiti paméran laser emas dimimitian. Internasional Filtration na separation Téhnologi Equipment Pameran FILTECH2018 Cologne, Jerman Maret 13-15 Ieu anu profésional ...

kustomisasi kamampuhan

Laser Leyuran Anjog Provider

Global Network Penjualan

Ku pangalaman 20 taun 'dina industri laser, terus berkembang ngagunakeun téknologi canggih, emas laser geus jadi produsén ngarah mesin laser jeung kamampuhan kustomisasi canggih.
Néangan Golden laser Mesin
Golden laser nawarkeun maneh solusi laser profésional pikeun industri aplikasi husus Anjeun - mantuan Anjeun ningkatkeun produktifitas, simplify prosedur ngolah sarta nyieun untung leuwih.
Néangan Leyuran Golden laser
Di pasar luar negeri, emas laser geus ngadegkeun hiji jaringan pamasaran dewasa di leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya, jeung produk kalapa urang jeung sistem inovasi berorientasi-pasar.
Diajar Leuwih lengkep ngeunaan laser Golden