Laser Mesin motong, Laser Engraving Mesin, Galvo Laser Mesin - Golden Laser
  • https://www.goldenlaser.cc/laser-cutting-machine-for-label-finishing
  • https://www.goldenlaser.cc/textile-fabric-laser-cutting-machine.html
  • https://www.goldenlaser.cc/sublimation-fabric-laser-cutter-for-sportswear.html
20181226210201

Wilujeng sumping di GOLDENLASER

Goldenlaser museurkeun kana nyayogikeun solusi laser anu cerdas, digital, sareng otomatis.

Produsén sistem laser pikeun motong, ukiran sarta nyirian. Spesialis dina mesin motong laser CO2 ,  mesin laser Galvo  sareng mesin motong paéh laser digital.

Ti mimiti konsultasi ka tés aplikasi kalawan bahan dirancang anjeun dina industri husus pikeun latihan pikeun pamaké sarta layanan sakuliah dunya - Goldenlaser nawarkeun solusi laser komprehensif, teu ukur hiji mesin tunggal!

MESIN dianjurkeun

Precision Manufaktur • pursuing alus teuing

Ku pangalaman 20 taun di industri laser, terus ngembang sarta ngagunakeun téknologi canggih, Goldenlaser geus jadi produsén ngarah tina mesin laser kalawan kamampuhan kustomisasi canggih.

> Ngajalajah mesin laser
Goldenlaser nawiskeun anjeun solusi laser profésional pikeun industri aplikasi khusus anjeun - pikeun ngabantosan anjeun ningkatkeun produktivitas, nyederhanakeun prosedur pamrosésan sareng langkung seueur kauntungan.

> Ngajalajah solusi laser
Di pasar luar negeri, Goldenlaser geus ngadegkeun jaringan pamasaran dewasa di leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya, kalawan produk kalapa urang jeung sistem inovasi berorientasi pasar.

> Diajar langkung seueur ngeunaan Goldenlaser
WhatsApp
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami