Produsen sistem laser kanggo nglereni, engraving lan menehi.

Golden Laser, laser dhigitalisasi teknologi platform inovasi, punika spesialis ing laser CO2 mesin nglereni, Galvo mesin laser engraving lan serat laser machine nglereni.

Saka pisanan Consulting kanggo tes aplikasi karo bahan kang dirancang ing industri tartamtu kanggo latihan kanggo pangguna lan layanan donya - Golden Laser nawakake solusi laser lengkap, ora mung mesin single!

Laser CO2

Laser Galvo

Laser serat

Sublimation Kain Laser Cutter kanggo Olahraga
Model No .: CJGV-160130LD + 80AF

Sublimation Kain Laser Cutter kanggo Olahraga

Penampilan nglereni laser becik kanggo nglereni rasukan textile printing sublimation digital saka ...
High Speed ​​Garment Kain Laser Machine Cutting
Model No .: CJGS-160300LD

High Speed ​​Garment Kain Laser Machine Cutting

struktur Y-sumbu pindho. kacepetan dhuwur. Nglereni kacepetan nganti 1200mm / s. Kanggo medium & kumpulan cilik ...
Wide Format Laser Machine Cutting kanggo Gendéra, Banners, Soft Signage
Model No .: CJGV-320500LD

Wide Format Laser Machine Cutting kanggo Gendéra, Banners, Soft Signage

The Vision Laser Cutting System dirancang khusus kanggo industri print digital lan print se ...
Vision Laser Cutting Machine kanggo sublimation Kain
Model No .: CJGV-160200LD + 100AF

Vision Laser Cutting Machine kanggo sublimation Kain

Penampilan nglereni laser becik kanggo nglereni rasukan textile printing sublimation digital saka ...
Industrial Kain Laser Cutting Machine kanggo Filter-filter
Model No .: CJG-250400LD

Industrial Kain Laser Cutting Machine kanggo Filter-filter

sistem nglereni Laser saringan, kain Filter, bahan Filter, kloso Filter. Apa laser ing filte ...
Independent Dual Lowongan Laser Kulit Machine Cutting kanggo Footwear
Model No .: XBJGHY-160100LD II

Independent Dual Lowongan Laser Kulit Machine Cutting kanggo Footwear

Campuran Typesetting lan campuran nglereni digital sistem nglereni laser kanggo kulit. kepala laser Dual. B ...
Kulit Asli Machine Laser Cutting
Model No .: CJG-160250LD

Kulit Asli Machine Laser Cutting

Genuine laser kulit mesin nglereni karo kamera lan proyektor. Kanggo barang kurang kulit nang gedhe ...
Pesawat Karpet Laser Cutting Machine
Model No .: CJG-2101100LD

Pesawat Karpet Laser Cutting Machine

Nglereni karpet lan industri aplikasi liyane laser CO2 gedhe. Ing akeh kasus, s ...
Lace Laser Cutting Machine kanggo Warp Lace
Model No .: ZJJF (3D) -320LD

Lace Laser Cutting Machine kanggo Warp Lace

Solusi otomatis adhedhasar algoritma pangenalan fitur lace lan laser galvanometer processi ...
High Speed ​​Galvo Laser Cutting lan Perforating Machine kanggo Jersey
Model No .: ZJ (3D) -170200LD

High Speed ​​Galvo Laser Cutting lan Pe ...

A mesin laser Versatile sing bisa nindakake loro-lorone nglereni lan perforating kanggo slempang, polyester, microf ...
High Speed ​​Galvo Laser Engraving Machine kanggo Kulit Shoe
Model No .: ZJ(3D)-6060TB

High Speed ​​Galvo Laser Engraving Mach ...

CO2 RF metal laser sistem kontrol galvanometer dinamis 100W 150W 275W 500W 3D otomatis munggah lan ...
Roll kanggo Muter Kain Laser Engraving Machine
Model No .: ZJJF (3D) -160LD

Muter kanggo muter Kain Laser Engraving M ...

Laser muter muter rasukan textile engraving dadi. Jerman 3D sistem Galvo dinamis, finishi ...
Machine Jeans Laser Engraving
Model No .: ZJ (3D) -9090LD

Machine Jeans Laser Engraving

jeans denim laser engraving katering kanggo tuntutan ngganti pangolahan ngumbah tradisional ...
Galvanometer Laser Engraving Machine Cutting
Model No .: ZJ (3D) -160100LD

Galvanometer Laser Engraving Cutting ...

Jerman Scanlab 3D sirah Galvo dinamis, siji wektu area scan bisa tekan 400x400mm. 150W 275W 500W C ...
Full Ditutup Serat Laser Cutting Machine karo Pallet Changer
Model No .: GF-1530JH

Full Cutting Ditutup Serat Laser machi ...

Serat laser machine nglereni karo meja pangowahan. desain pager. IPG / nLIGHT 2000W serat laser g ...
Otomatis Gerakan Loader Serat Laser Pipe Machine Cutting
Model No .: P2060A / P3080A

Otomatis Gerakan Loader Serat Laser P ...

Serat Laser Pipe & Tube Cutting Machine Nganggo sandhangan anget saka tabung ngangkat otomatis otomatis se ...
Dual CNC Fiber Laser Sheet Metal and Tube / Pipe Cutting Machines
Model No .: GF-1530T - 1000W

Dual CNC Serat Laser Sheet Metal lan ...

fungsi nglereni Dual kanggo sheet metal lan tabung. Diimpor Amérika N-cahya serat laser sumber wi ...
Open Koleksi 1000W Serat Metal Laser Machine Cutting
Model No .: GF-1530 - 1000W

Open Koleksi 1000W Serat Metal Laser Cut ...

Cutting maximum 12mm carbon steel, 6mm stainless steel, 4mm aluminum, 3mm brass, 3mm copper. IPG ...

Hot Industries

We nyedhiyani solusi aplikasi adhedhasar teknologi laser. Pilih industri: paling cocok solusi laser nengen kanggo sampeyan
  • kain sublimation

    sublimation Kain

  • poto-adhesive-label

    Label Die Cut

  • airbag

    airbag

  • nglereni Laser stainless steel hiasan arsitektur

    Dekorasi steel

  • kayu model 3d

    Model kayu 3D

  • karpet

    karpet

  • sandhangan

    fashion Garment

  • tabung lan pipe

    Tube & Pipe

  • amben laser flat

    CO2 Laser flatbed

  • saringan

    filtrasi Media

  • shoes kulit

    Kulit & Shoes

  • njero automotive

    Automotive Interiors

More

Carane iku aplikasi laser luwih intelli ...

GOLDEN Laser pinter digital solusi aplikasi laser kanggo jenenge sing kawentar CISMA 2017. "Tekstil & sandhangan, prints digital, lace, kulit lan laser sepatu solusi", kanggo ningkataké workshop cerdas, ngedongkrak ...
More

Siap kanggo 2017 CISMA. Nunggu sampeyan ing ...

Golden Laser njupuk produk anyar kanggo CISMA - JMC seri kacepetan dhuwur & tliti dhuwur cutter laser, Galvo & Gantry sistem laser perforation, CAD Vision mindhai laser sistem nglereni, CAM kamera reg ...
More

2017 SGIA Expo, GOLDEN Laser Waca Sampeyan Soon ...

SGIA Expo 2017 Undangan Booth Panggil: 3463 Time: Oktober 10 ~ 12, 2017 Address: Ernest N Morial Convention Center, New Orleans, LA.
More

GOLDEN Laser Cooperates karo Leading ...

Sampeyan njupuk kita limang taun kanggo nggarap pacoban lan riset babagan carane entuk asil Processing apik lan dhuwur efficiency kanggo industri footballs nglereni laser. Thanks kanggo insinyur ing loro-lorone sing ...
More

GOLDENLASER Bakal Rawuh Ing emo Hannover ...

Sak 18 ~ 23 September, 2017, kita bakal njupuk siji pesawat 1200W N-kebak cahya mesin Ana serat laser sheet metal nglereni GF-1530JH lan siji pesawat cilik format logam sheet mesin nglereni laser GF-6060 t ...
More

"Pindhah ngluwihi mesin laser, menang ing l ...

On May 9, Jerman Texprocess 2017 (Leading International Trade Fair kanggo Processing Textiles lan Materials Flexible) resmi wiwit. Ing dina kapisan ing pameran, kita partners saka Eropah, ing ...

pangaturan kemampuan

Laser Solutions Anjog Provider

Global Network Sales

Miturut pengalaman 20 taun 'ing industri laser, terus-terusan ngembangaké lan nggunakake teknologi maju, GOLDEN Laser wis dadi produsen anjog saka mesin laser karo kemampuan pangaturan canggih.
Seeking Golden Laser Mesin
GOLDEN Laser nawakake solusi laser profesional kanggo industri aplikasi tartamtu - kanggo mbantu nambah produktivitas, menakake prosedur Processing lan nggawe bathi liyane.
Seeking Solutions Golden Laser
Ing pasar jaban rangkah, GOLDEN Laser wis ditetepake jaringan marketing diwasa ing luwih saka 100 negara lan wilayah donya, karo produk competitive kita lan sistem inovasi-oriented pasar.
Sinau luwih lengkap babagan Laser Golden

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Flag