Mesin Pemotongan Laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Laser Galvo - Laser Emas
  • https://www.goldenlaser.cc/laser-cutting-machine-for-label-finishing
  • https://www.goldenlaser.cc/textile-fabric-laser-cutting-machine.html
  • https://www.goldenlaser.cc/sublimation-fabric-laser-cutter-for-sportswear.html
20181226210201

WELCOME TO GOLDENLASER

Goldenlaser fokus nyedhiyakake solusi laser sing cerdas, digital, lan otomatis.

Produsen sistem laser kanggo nglereni, engraving lan menehi tandha. Spesialis ing mesin pemotong laser CO2mesin laser Galvo  lan mesin pemotong mati laser digital.

Saka konsultasi pisanan nganti tes aplikasi kanthi bahan sing dirancang ing industri tartamtu nganti latihan kanggo pangguna lan layanan ing saindenging jagad - Goldenlaser nawakake solusi laser lengkap, ora mung siji mesin!

MESIN RECOMMENDED

Precision Manufaktur • nguber Banget

Kanthi pengalaman 20 taun ing industri laser, terus berkembang lan nggunakake teknologi canggih, Goldenlaser wis dadi produsen mesin laser sing unggul kanthi kemampuan kustomisasi sing canggih.

> Jelajahi mesin laser
Goldenlaser nawakake solusi laser profesional kanggo industri aplikasi khusus sampeyan - kanggo mbantu nambah produktivitas, nyederhanakake prosedur pangolahan lan entuk bathi luwih akeh.

> Jelajahi solusi laser
Ing pasar jaban rangkah, Goldenlaser wis nggawe jaringan marketing diwasa ing luwih saka 100 negara lan wilayah donya, karo produk competitive lan sistem inovasi pasar-oriented.

> Sinau luwih lengkap babagan Goldenlaser
WhatsApp
Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita