• laser cutting system for filter cloth
  • Galvo laser system

GOLDEN LASER focuses on providing intelligent, digital, and automated laser solutions.

Manufacturer of laser systems for cutting, engraving and marking. The specialist in CO2 laser cutting machine, Galvo laser engraving machine and fiber laser cutting machine.

From first consulting to application tests with your designed materials in specific industry to training for users and worldwide service - GOLDEN LASER offers comprehensive laser solutions, not only a single machine!

Laser CO2

Laser Galvo

Laser serat

Sublimation Kain Laser Cutter kanggo Olahraga Prints
Model No .: CJGV-160130LD + 80AF

Sublimation Kain Laser Cutter kanggo Olahraga Prints

Penampilan nglereni laser becik kanggo nglereni rasukan textile printing sublimation digital saka ...
CO2 Laser Cutter kanggo Filter Kain / Industrial Filtrasi Kain
Model No .: JMC-230230LD / 300300LD

CO2 Laser Cutter kanggo Filter Kain / Industrial Filtrasi Kain

rak dhuwur tliti lan pinion. Nglereni nyepetake kanggo 1200mm / s, ing ACC nganti 10000mm / s2, njaga ...
600W CO2 Laser Cutting System kanggo Airbag Produksi
Model No .: JMC-230230LD / 300300LD

600W CO2 Laser Cutting System kanggo Airbag Produksi

GOLDEN Laser JMC seri laser kanggo motong kanggo produksi airbag. dhuwur tliti, cepet, Highly otomatis ...
High Speed ​​Garment Kain Laser Machine Cutting
Model No .: CJGS-160300LD

High Speed ​​Garment Kain Laser Machine Cutting

struktur Y-sumbu pindho. kacepetan dhuwur. Nglereni kacepetan nganti 1200mm / s. Kanggo medium & kumpulan cilik ...
Wide Format Laser Machine Cutting kanggo Gendéra, Banners, Soft Signage
Model No .: CJGV-320400LD

Wide Format Laser Machine Cutting kanggo Gendéra, Banners, Soft Signage

The Vision Laser Cutting System dirancang khusus kanggo industri print digital lan print se ...
Independent Dual Lowongan Laser Kulit Machine Cutting kanggo Footwear
Model No .: XBJGHY-160100LD II

Independent Dual Lowongan Laser Kulit Machine Cutting kanggo Footwear

Campuran Typesetting lan campuran nglereni digital sistem nglereni laser kanggo kulit. kepala laser Dual. B ...
Kulit Asli Machine Laser Cutting
Model No .: CJG-160250LD

Kulit Asli Machine Laser Cutting

Genuine laser kulit mesin nglereni karo kamera lan proyektor. Kanggo barang kurang kulit nang gedhe ...
Pesawat Karpet Laser Cutting Machine
Model No .: CJG-2101100LD

Pesawat Karpet Laser Cutting Machine

Nglereni karpet lan industri aplikasi liyane laser CO2 gedhe. Ing akeh kasus, s ...
Galvo Laser Cutting and Perforating Machine for Jersey Fabric
Model No .: ZJ (3D) -170200LD

Galvo Laser Cutting and Perforating M...

A mesin laser Versatile sing bisa nindakake loro-lorone nglereni lan perforating kanggo slempang, polyester, microf ...
Lace Laser Cutting Machine kanggo Warp Lace
Model No .: ZJJF (3D) -320LD

Lace Laser Cutting Machine kanggo Warp Lace

Solusi otomatis adhedhasar algoritma pangenalan fitur lace lan laser galvanometer processi ...
High Speed ​​Galvo Laser Engraving Machine kanggo Kulit Sepatu
Model No .: ZJ (3D) -9045TB

High Speed ​​Galvo Laser Engraving Mach ...

CO2 Laser RF logam 150W 275W 500W. sistem kontrol galvanometer dinamis 3D. Otomatis munggah lan Dow ...
Muter kanggo muter Flying Kain Laser Engraving Machine
Model No .: ZJJF (3D) -160LD

Muter kanggo muter Flying Kain Laser Engr ...

Laser muter muter rasukan textile engraving dadi. Jerman 3D sistem Galvo dinamis, finishi ...
Machine Jeans Laser Engraving
Model No .: ZJ (3D) -9090LD

Machine Jeans Laser Engraving

jeans denim laser engraving katering kanggo tuntutan ngganti pangolahan ngumbah tradisional ...
Galvanometer Laser Engraving Cutting Machine kanggo Kulit lan Tekstil
Model No .: ZJ (3D) -160100LD

Galvanometer Laser Engraving Cutting ...

Jerman Scanlab 3D sirah Galvo dinamis, siji wektu area scan nganti 400x400mm. Conveyor meja apa ...
Full Ditutup Serat Laser Cutting Machine karo Pallet Changer
Model No .: GF-1530JH

Full Cutting Ditutup Serat Laser machi ...

Serat laser machine nglereni karo meja pangowahan. desain pager. IPG / nLIGHT 2000W serat laser g ...
Otomatis Gerakan Loader Serat Laser Pipe Machine Cutting
Model No .: P2060A / P3080A

Otomatis Gerakan Loader Serat Laser P ...

Serat Laser Pipe & Tube Cutting Machine Nganggo sandhangan anget saka tabung ngangkat otomatis otomatis se ...
Dual CNC Serat Laser Sheet Metal lan Tube / Pipe Cutting Machine
Model No .: GF-1530T - 1000W

Dual CNC Serat Laser Sheet Metal lan ...

fungsi nglereni Dual kanggo sheet metal lan tabung. Diimpor Amérika N-cahya serat laser sumber wi ...
Open Koleksi 1000W Serat Metal Laser Machine Cutting
Model No .: GF-1530 - 1000W

Open Koleksi 1000W Serat Metal Laser Cut ...

Nglereni baja maksimum 12mm karbon, stainless steel 6mm, aluminium 4mm, Kuningan 3mm, tembaga 3mm. IPG ...

Hot Industries

We nyedhiyani solusi aplikasi adhedhasar teknologi laser. Pilih industri: paling cocok solusi laser nengen kanggo sampeyan
  • saringan

    filtrasi Media

  • airbag

    airbag

  • lambang flag banner

    Banner & Flag

  • sublimation Kain

    sublimation Kain

  • poto-adhesive-label

    Label Die Cut

  • karpet

    karpet

  • shoes kulit

    Kulit & Shoes

  • sandhangan

    fashion Garment

  • njero automotive

    Automotive Interiors

  • nglereni Laser stainless steel arsitektur hiasan-lambang

    Dekorasi steel

  • tabung lan pipe

    Tube & Pipe

  • kayu model 3d

    Model kayu

More

From the World Cup ball production evolut...

From June 14, the 2018 World Cup in Russia is in full swing, with numerous classic goals scored in numerous matches. However, when it comes to the World Cup ball, it's hard to imagine how a ball can b…
More

China Laser Cutting Machine Market Demand...

Laser has become another major invention for humans since the 20th century after the atomic energy, computer, and semiconductor. It is called the “fastest knife,” “the most accurate …
More

Meet us at 2018 Guangzhou International S...

Meet us at 2018 Guangzhou International Shoes Material Machinery Leather Fair to see how the footwear industry to be changed by laser technology. The exhibition is an influential professional foot…
More

GOLDEN Laser - 2018 Visual Impact S ...

Ing 2018 Visual Impact Sign & Exhibition Print Digital sampurna rampung ing Brisbane, Australia. Pameran utamané showcased teknologi maju lan peralatan kayata printing digital, tondho ...
More

Non-stop, GOLDEN Laser bakal pindhah menyang AUSTRAL ...

Ketemu kita ing Visual Impact Image Expo Brisbane, Australia 19 ~ 21 APRIL 2018 Booth ora ana. G20 Brisbane Convention & Pusat Pameran Distribusi saka Golden Laser menyang pasar Australia ora mung co ...
More

GOLDEN Laser muncul ing filtrasi i ...

Ing 2018, stasiun pisanan pameran Laser GOLDEN miwiti. International Filtrasi lan Separation Teknologi Equipment Exhibition FILTECH2018 Cologne, Germany Maret 13-15 Iku profesional ...

pangaturan kemampuan

Laser Solutions Anjog Provider

Global Network Sales

Miturut pengalaman 20 taun 'ing industri laser, terus-terusan ngembangaké lan nggunakake teknologi maju, GOLDEN Laser wis dadi produsen anjog saka mesin laser karo kemampuan pangaturan canggih.
Seeking Golden Laser Mesin
GOLDEN Laser nawakake solusi laser profesional kanggo industri aplikasi tartamtu - kanggo mbantu nambah produktivitas, menakake prosedur Processing lan nggawe bathi liyane.
Seeking Solutions Golden Laser
Ing pasar jaban rangkah, GOLDEN Laser wis ditetepake jaringan marketing diwasa ing luwih saka 100 negara lan wilayah donya, karo produk competitive kita lan sistem inovasi-oriented pasar.
Sinau luwih lengkap babagan Laser Golden