Makinë për prerje me lazer, Makinë për gdhendje me lazer, Makinë me lazer Galvo - Laser i artë
filtër për prerjen me lazer pëlhurë me lazer të artë
makina për prerjen me lazer të vizionit-banderola SGIA
Sistemi lazer - banderolë Galvo
20181226210201

MIRC SE VINI N L LASER T G AROLD

GOLDEN LASER përqendrohet në ofrimin e zgjidhjeve inteligjente, dixhitale dhe të automatizuara të lazerit.

Prodhuesi i sistemeve lazer për prerje, gdhendje dhe shënjim. Specialisti në makinerinë e prerjes me lazer CO2  dhe  makinën lazer Galvo.

Nga këshillimi i parë te testet e aplikimit me materialet tuaja të dizajnuara në industri specifike deri te trajnimi për përdoruesit dhe shërbimi në të gjithë botën - GOLDEN LASER ofron zgjidhje gjithëpërfshirëse lazer, jo vetëm një makinë të vetme!

MAKINA TEC REKOMANDUAR

Prodhimi preciz i ndjekur shkëlqyeshëm

Me përvojë 20 vjeçare në industrinë e lazerit, duke zhvilluar vazhdimisht dhe duke përdorur teknologji të përparuara, GOLDEN LASER është bërë një prodhuesi kryesor i makinave lazer me aftësi të sofistikuara të personalizimit.
GOLDEN LASER ju ofron zgjidhje profesionale lazer për industrinë tuaj specifike të aplikimeve - për t'ju ndihmuar të rrisni produktivitetin, të thjeshtoni procedurën e përpunimit dhe të bëni më shumë fitime.
Në tregun jashtë shtetit, GOLDEN LASER ka krijuar një rrjet të pjekur të marketingut në më shumë se 100 vende dhe rajone në të gjithë botën, me produktet tona konkurruese dhe sistemin e inovacionit të orientuar drejt tregut.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni