Ласерска машина за сечење, машина за ласерско гравирање, Галво ласерска машина - златен ласер

Првиот ден на Goldenlaser на Sino-Label 2023 година во Гуангжу

Денес, НаКинеска меѓународна изложба за технологија за печатење етикети 2023 година (SINO LABEL 2023)беше грандиозно отворен во кинескиот саем за увоз и извоз, Гуангжу!

златен ласер на sinolabel 2023 година
златен ласер на sinolabel 2023 година

Goldenlaser донесе цела палета на високо-брзински интелигентни машини за ласерско сечење матрици на изложбата.Од неговото лансирање во 10 часот, штандот на Goldenlaser е преполн со луѓе, привлекувајќи голем број клиенти да ги посетат и консултираат.

Гледајте goldenlaser на Sino-Label 2023 во акција!

На изложбата, мулти-платформски, мултифункционален и модуларен интелигентенласерски машини за сечење матрицидонесе иновативни, пробивни и разновидни решенија за обработка со ласерско сечење за конвертирање по печатење, привлекувајќи голем број клиенти да застанат и да научат повеќе.

goldenlaser на sinolabel 2023 година

На оваа изложба, Goldenlaser донесе дигитална ласерска машина за сечење со матрици со голема брзина LC-350, економичен ласерски секач за матрици LC-230 и машина за сечење со ласерски матрици LC-8060.три опрема нагласува се доста, со цел да се постигне око-фаќање!

машина за ласерско сечење напоена со лист
систем за сечење со ласерски матрици
етикета ласерски матрица сечење машина

Подготвени сте да дознаете повеќе?Контактирајте не за понуда!

Застанете кај нашиот штанд # 4.2-B10 и придружете ни се за истражување на нашите понуди.

Поврзани производи

WhatsApp
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја