Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Prerja me lazer e jastëkëve automobilistik

Si pjesë e sistemit të sigurisë pasive, jastëkët e automjeteve luajnë një rol shumë të rëndësishëm në përmirësimin e sigurisë së pasagjerëve. Këto çanta ajri të ndryshme kërkojnë zgjidhje efikase dhe fleksibël të përpunimit.

Prerja me lazer është përdorur gjerësisht në fushën e brendshme të automobilave . Të tilla si prerja dhe shënimi i pëlhurave të tilla si qilima makinash, sedilje makinash, jastëkë makinash dhe hije dielli makinash. Sot, kjo teknologji fleksibile dhe efikase e përpunimit të lazerit është aplikuar gradualisht në procesin e prerjes së jastëkëve të ajrit.

Sistemi i prerjes me lazer ka përparësi të konsiderueshme në krahasim me sistemin mekanik të prerjes së vdesit. Para së gjithash, sistemi lazer nuk përdor mjete të vdesit, gjë që jo vetëm që kursen koston e vetë veglave, por gjithashtu nuk shkakton vonesa në planin e prodhimit për shkak të prodhimit të mjeteve të vdesit.

Përveç kësaj, sistemi mekanik i prerjes së vdesit gjithashtu ka shumë kufizime, të cilat burojnë nga karakteristikat e tij të përpunimit përmes kontaktit midis mjetit prerës dhe materialit. Ndryshe nga metoda e përpunimit të kontaktit të prerjes mekanike të prerjes, prerja me lazer është një përpunim pa kontakt dhe nuk do të shkaktojë deformim material.

Për më tepër, prerja me lazer e rrobave të jastëkëve ajrorë ka avantazhin se përveç prerjeve të shpejta, lecka shkrihet në skajet e prerjes menjëherë, gjë që shmang fragmentimin. Për shkak të mundësisë së mirë të automatizimit, gjithashtu mund të gjenerohen lehtësisht gjeometri komplekse të pjesëve të punës dhe forma të ndryshme prerëse.

airbag modern processing

Disponueshmëria

Rëndësia kryesore e prerjes me lazer për jastëkët e automobilave
multilayer feeding of airbag fabrics

Prerje me shumë shtresa

Prerja e njëkohshme e shtresave të shumëfishta, krahasuar me prerjen me një shtresë, jep vëllime të rritura dhe ulur kostot.

laser cut holes on airbags

I aftë për shpim pikërisht

Qeset e ajrit kërkohen për të prerë vrimat e montimit. Të gjitha vrimat e përpunuara me lazer janë të pastra, pa mbeturina dhe pa ngjyrosje.

clean and perfect cut edges

Skajet e prerjes të pastra dhe perfekte

Precizion shumë i lartë i prerjes me lazer.
Nënshkrimi automatik i skajeve.
Nuk është e nevojshme post-përpunimi.

Përparësitë shtesë të prerësve me lazer CO2 të Goldenlaser

Prerje precize me lazer dhe perforim në një operacion të vetëm pa rivendosje

Procesi i automatizuar i prodhimit me transportues dhe sisteme ushqyese.

Prodhim i thjeshtë dhe dixhital i përpunimit përmes programit PC.

Fleksibilitet i lartë në përpunim për shkak të opsioneve të ndryshme shtesë.

Në dispozicion ekzistojnë shumëllojshmëri të madhësive të tabelave me format të madh.

Exhashtë e mundur shkarkimi dhe filtrimi i plotë i emisioneve prerëse.

Sistemi special lazer CO2 për prerjen e jastëkëve ajror

Nr Modeli: JMCCJG-250350LD
Burimi lazer Lazeri CO2 RF
Fuqia lazer 150 vat / 300 vat / 600 vat / 800 vat
Zona e punës (Gjerësi x L) 2500 mm × 3500 mm (98,4 "× 137,8")
Tryezë pune Transportues vakumi tryezë pune
Shpejtësia e prerjes 0-1,200 mm / s
Nxitimi 8,000 mm / s 2

Me kënaqësi ju këshillojmë në lidhje me Zgjidhjet e Prerjes me Laser për Airbag. Na kontaktoni sot!

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni
WhatsApp

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni