Sajarah - Wuhan Golden laser Co., Ltd
Laser motong Mesin, laser ukiran Mesin, Galvo laser Mesin - Golden laser

Sajarah

Kami mitra konsumén kami ti kontak kahiji pikeun layanan sanggeus-jualan. Salaku konsultan teknis, urang bahas sarat kalawan konsumén urang sarta ngamekarkeun solusi nu ngaronjatkeun efisiensi sarta ditambahkeun-nilai. Sapanjang sakabéh - ISO 9001 ranté prosés Certified - urang nawarkeun pakét solusi paling pikaresepeun.

Sajarah ngembangkeun

2018

Kami salawasna dina jalan.

2017

MES sistem manajemen workshop calakan

2016

Sistem visi pinter jeung sistem laser dual-sirah bebas diprakarsai ku laser emas ieu sacara resmi dibuka, sarta hasil dilarapkeun dina widang motong kulit pikeun sapatu.

2015

Laser emas ngajukeun rarancang strategis tina "Golden Mode: Platform + Circle ékologis" pikeun ngagancangkeun konstruksi tina mesin laser tinggi-tungtung na 3D téhnologi digital inovasi aplikasi platform - "Golden +".

2014

Golden laser ieu resmi diadegkeun Penjualan na Service Center di Amérika Serikat jeung Viétnam.

2013

Golden laser cooperated kalawan Wuhan Universitas Tekstil pikeun nyieun laboratorium denim aplikasi laser.

2012

struktur organisasi parusahaan geus greatly disaluyukeun. Sababaraha subsidiaries jeung bagean geus ngadegkeun.

Laleur scanning Sistim motong visi laser dikembangkeun pikeun industri sportswear ngalelep-sublimation ieu hasil dibuka.

2011

Dina Méi 2011, emas laser ieu sacara resmi kadaptar dina Tumuwuh perusahaan Market of Bursa Saham Shenzhen ( kode stock: 300220 )

2010

Formal aub dina widang motong laser serat pikeun logam, nu cabangna parusahaan Wuhan Vtop Serat laser Téknik Co., Ltd  didirikan.

2009

CO2 RF logam lasers dikembangkeun ku emas laser anu dibuka.

Galvo Sistim laser ukiran otomatis pikeun bahan roll diawalan.

Golden laser munggaran 3.2 méter super-lega mesin motong laser CO2 ieu dikirimkeun. The pangabisa kustomisasi tina laser emas pikeun format badag flatbed CO2 Mesin motong laser nya well-dipikawanoh di industri.

2008

Ngasupkeun industri lawon industri. Pertama kali pikeun ilubiung dina paméran Industri filtration, kahontal puji unanimous.

2007

Sasak mesin laser sulaman diawalan, achieving kombinasi sampurna sulaman komputer tur laser motong.

3D dinamis fokus badag-format galvanometer laser Sistim ukiran sumping kaluar.

2006

Modél patén domestik jeung kahirupan pangpanjangna, pangluhurna ongkos-pagelaran sarta laju gagalna panghandapna, "dual-core" laser JGSH runtuyan CO2 cutter, munggaran dibuka.

2005

Badag-format laser CO2 mesin motong sareng conveyor méja gawé ieu nempatkeun kana produksi, nyirian kamungkinan produksi otomatis tina cutter laser.

2003

Garis produksi runtuyan galvanometer laser ieu resmi diadegkeun.

Hasil mekarkeun laser brand Sistim kakuatan laser emas.

2002

Pakean laser mesin motong heula di Cina geus hasil dimekarkeun ku laser emas, jeung pasar domestik jeung luar nagri nampi pujian luhur.