Laser Leyuran - Wuhan Golden laser Co., Ltd
Laser motong Mesin, laser ukiran Mesin, Galvo laser Mesin - Golden laser

laser Leyuran

Dina proses produksi tina lawon filter pencet, lawon lebu, tas lebu, lawon filter bolong, cartridges filter, filter poliéster fleece, katun filter sarta unsur filter, Golden laser peupeus ngaliwatan bottleneck of motong bahan filter, punching, trimming na tradisional lianna prosés.

Systems laser dianjurkeun

Golden laser Visi laser motong Mesin automates prosés motong kaluar lawon dicitak gancang tur akurat, otomatis nahan sagala distortions tur manjang anu lumangsung dina gulungan stabil tina tékstil.

Systems laser dianjurkeun

labél laser Sistim motong paeh emas laser urang téh husus pikeun labél pagawean, mangrupa téhnologi motong di-jalur laser nu ngarobah pakasaban pondok tur sedeng ngalir reliably jeung éfisién, bisa ngolah sakabéh workflow digital.

Systems laser dianjurkeun

Golden laser kulit & sapatu solusi, dilengkepan sistem kontrol gerak precision tinggi, ngahijikeun pola digitalizing, grading na nyarang pinter jeung fungsi sejen bareng jeung téhnologi laser unmatched kana ngaganti motong alat konvensional ...

Systems laser dianjurkeun

Laser pésta solusi Industri tailoring Golden utamana dikembangkeun pikeun produksi leutik tumpak, motong tunggal jeung tailoring, sampel kaen tailoring, sarta-speed tinggi dijieun-to-ukuran apparel tailoring ...

Systems laser dianjurkeun

Industri Airbag

Dina motong na punching of airbags, Golden laser Sistim motong boga kaunggulan atra dibandingkeun kalawan sistem paeh-motong mékanis. processing laser migunakeun métode processing termal. Aya fraying on materi.

Systems laser dianjurkeun

Magrib-230230LD
Magrib-300300LD
Magrib-320400LD

CJG-250300LD
CJG-250400LD

airbag
imah Tekstil

Imah Industri Tekstil

Dina industri tekstil imah, solusi Golden laser boga taun kaunggulan. Golden laser dirancang husus badag-format-speed tinggi motong & mesin ukiran. Ieu tiasa ngalakukeun fabrics tekstil home motong sarta motong renda eunteung gambar na punching ..

Systems laser dianjurkeun

CJG-250300LD
CJG-250400LD

Hoyong manggihan deui? Contact us keur cutatan a!

Golden laser nyadiakeun solusi laser pikeun rupa-rupa industri aplikasi.