Laser Solutions - Wuhan Golden Laser Co., Ltd
Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

laser Solutions

Ing proses produksi saka kain Filter penet, kain bledug, tas bledug, kain Filter bolong, cartridges Filter, Filter polyester ngemuli, katun Filter lan unsur Filter, Golden Laser nyuwil liwat purwakanthi saka nglereni materi Filter, punching, trimming lan tradisional pangolahan.

Sistem Laser dianjurake

GOLDEN Laser Vision Laser Cutting Machine automates proses nglereni metu kain dicithak cepet lan kanthi, otomatis ngimbangi sembarang distorsi lan bukaan sing dumadi ing nggulung boten stabil saka textile.

Sistem Laser dianjurake

label laser sistem nglereni mati GOLDEN Laser iku tartamtu kanggo label Kola, iku teknologi nglereni ing-line laser sing ngowahi proyek cekak medium nganggo andal lan luwih irit, bisa kanggo proses kabeh etos digital.

Sistem Laser dianjurake

Golden Laser kulit & sepatu solusi, dilengkapi sistem kontrol gerakan dhuwur tliti, nggabungake pola digitalizing, tingkatan lan nyarang pinter lan fungsi liyane bebarengan karo teknologi laser unmatched kanggo ngganti nglereni alat conventional ...

Sistem Laser dianjurake

Laser sandhangan solusi industri Tailoring Golden utamané dikembangaké kanggo produksi cilik kumpulan, nglereni siji lan Tailoring, sampel kain Tailoring, lan dhuwur-kacepetan digawe-kanggo-langkah apparel Tailoring ...

Sistem Laser dianjurake

Industry airbag

Ing nglereni lan punching saka airbags, Golden Laser sistem nglereni wis kaluwihan ketok dibandhingake karo sistem die-nglereni mechanical. Processing Laser migunakake cara Processing termal. Ana fraying ing materi.

Sistem Laser dianjurake

JMC-230230LD
JMC-300300LD
JMC-320400LD

CJG-250300LD
CJG-250400LD

airbag
Home Tekstil

Home Industry Tekstil

Ing industri ngarep, solusi Golden Laser wis taun kaluwihan. Golden Laser dirancang khusus gedhe-format-kacepetan dhuwur nglereni & mesin engraving. Bisa nindakake rasukan textile ngarep nglereni lan nglereni lace mirror gambar lan punching ..

Sistem Laser dianjurake

CJG-250300LD
CJG-250400LD

Pengin ngerteni luwih akeh? Hubungi kita kanggo Kutipan!

GOLDEN Laser menehi solusi laser kanggo sawetara saka sudhut industri aplikasi.