Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Zgjidhje lazer

Makinat lazer mund të aplikohen në një gamë të gjerë aplikimesh, duke përfshirë tekstile teknike, automobila, modë dhe etiketa për të përmendur vetëm disa. Këtu është një përmbledhje e aplikacioneve tipike të lazerit në industri të ndryshme në të cilat sistemet Goldenlaser përdoren për prerje, gdhendje ose shënim me lazer. Kontaktoni Goldenlaser për të zbuluar se si lazeri mund të ndihmojë industrinë tuaj.

Në procesin e prodhimit të leckës së shtypjes së filtrit, leckës së pluhurit, çantave të pluhurit, leckës me rrjetë filtri, fishekëve të filtrit, leshit të poliestrës filtri, pambukut të filtrit dhe elementit të filtrit, Goldenlaser shpërtheu në grykën e bllokimit të prerjes së materialit filtrues, shpimit, zvogëlimit dhe proceseve të tjera tradicionale .

Sisteme lazer të rekomanduara

Duke përdorur makinerinë e prerjes me lazer të zhvilluar nga Goldenlaser, është e mundur të prodhohen me efikasitet produkte nga pothuajse të gjitha tekstilet teknike dhe materialet e përbëra në industrinë e izolimit dhe mbrojtjes.

Sisteme lazer të rekomanduara

Përpunimi me lazer CO2 (prerja lazer, shënimi me lazer dhe perforimi me lazer përfshirë) hap më shumë mundësi për aplikime të brendshme dhe të jashtme në prodhimin e automobilave. Prerja e saktë dhe pa kontakt e lazerit përmban një shkallë të lartë automatizimi dhe fleksibilitet të pashembullt.

Zbatime të ngjashme

Pëlhura e shpërndarjes së ajrit është padyshim një zgjidhje më e mirë për ajrosjen. Goldenlaser dizenjoi posaçërisht makina lazer CO2 që përmbushin prerjen dhe shpimin e saktë të kanaleve të ventilimit të tekstilit të bëra nga pëlhura speciale.

Sisteme lazer të rekomanduara

Lazeri është një zgjidhje alternative për përpunimin e letrës me letër zmerile për të përmbushur kërkesat e reja të përpunimit të disqeve gërryese, të cilat janë përtej mundësive të prerjes tradicionale të vdesit. Një opsion i mundshëm për prodhimin e vrimave më të vogla në letër zmerile është përdorimi i një sistemi industrial lazer CO2 Galvo.

Sisteme lazer të rekomanduara

Goldenlaser's Vision Laser Cutting Machine automatizon procesin e prerjes së rrobave të shtypura shpejt dhe me saktësi, duke kompensuar automatikisht çdo shtrembërim dhe shtrirje që ndodh në rrotulla të paqëndrueshme të tekstilit.

Sisteme lazer të rekomanduara

Sistemi i prerjes me lazer të etiketave të Goldenlaser është specifik për përfundimin e etiketave, është një teknologji in-line e prerjes me lazer që shndërron funksione të shkurtra dhe të mesme në mënyrë të besueshme dhe efikase, në gjendje të përpunojë të gjithë rrjedhën e punës në mënyrë dixhitale.

Sisteme lazer të rekomanduara

Zgjidhjet lazer prej lëkure dhe këpucësh të Goldenlaser, të pajisura me sistemin e kontrollit të lëvizjes me precizion të lartë, integrojnë dixhitalizimin e modelit, gradimin dhe folezimin inteligjent dhe funksione të tjera së bashku me teknologjinë e pakrahasueshme të lazerit për të zëvendësuar prerjen e mjeteve konvencionale ...

Sisteme lazer të rekomanduara

Zgjidhjet e industrisë së rrobaqepësisë së veshjeve Goldenlaser janë zhvilluar kryesisht për prodhimin e grupeve të vogla, prerjen dhe rrobaqepësinë e vetme, rrobaqepësinë e rrobave të mostrave dhe rrobaqepësinë e veshjeve me shpejtësi të lartë ...

Sisteme lazer të rekomanduara

Në prerjen dhe shpimin e çantave të ajrit, sistemi i prerjes me lazer të Goldenlaser ka përparësi të dukshme krahasuar me sistemin mekanik të prerjes së vdesit. Përpunimi me lazer përdor metodën e përpunimit termik. Nuk ka asnjë grindje të materialit.

Sisteme lazer të rekomanduara

airbag
Home Textile

Industria tekstile në shtëpi

Në industrinë e tekstilit në shtëpi, zgjidhjet Goldenlaser ka vite përparësi. Goldenlaser modeloi posaçërisht makineri për prerje dhe gdhendje me shpejtësi të lartë me format të madh. Mund të bëjë prerjen e pëlhurave të tekstilit në shtëpi dhe prerjen dhe shpimin e dantellave të imazhit pasqyrë ..

Sisteme lazer të rekomanduara

Dëshironi të zbuloni më shumë? Na kontaktoni për një vlerësim!

GOLDENLASER ofron zgjidhje lazer për një gamë të gjerë të industrisë së aplikimit.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni
WhatsApp

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni