motong laser of Cordura lawon

Solusi motong laser pikeun lawon Cordura

Kain cordura mangrupikeun kumpulan lawon dumasar serat sintétik, biasana didamel tina nilon.Dipikawanoh pikeun lalawanan -na pikeun abrasions, cimata jeung scuffs, Cordura boga fungsi minangka bahan alus teuing pikeun rupa-rupa pakean, militér, outdoor sarta aplikasi laut.

pamotong laserngamungkinkeun fabrics Cordura jeung bahan sintétik séjén bisa motong gancang tur akurat.. Panas tina sinar laser ngégél ujung motong na eliminates butuh perlakuan ujung salajengna.Kusabab henteu aya kontak anu dilakukeun sareng bahan nalika ngolah tékstil nganggo laser, bahanna tiasa diolah dina sagala arah sareng tanpa deformasi mékanis, henteu paduli struktur lawon.

Goldenlaser boga pangalaman éksténsif dina pembuatanmesin lasersareng kaahlian jero dina aplikasi laser pikeun industri tékstil.Kami kompeten pikeun nyayogikeun solusi laser profésional pikeun ngahontal éfisién sareng kualitas luhurmotong laser sarta nyiriantina lawon Cordura.

laser motong cordura

Prosés Laser lumaku pikeun Cordura Fabrics:

1. motong laser of Cordura®

Nalika laser motong fabrics Cordura, sinar laser-énergi tinggi vaporizes bahan sapanjang jalur cut, ninggalkeun edges lint-gratis, beresih jeung disegel.Edges laser disegel nyegah lawon ti fraying.

2. Laser nyirian of Cordura®

Laser téh bisa nyieun tanda katempo dina beungeut cordura fabrics nu bisa dipaké pikeun nerapkeun spidol jahit salila prosés motong.The laser nyirian nomer serial, di sisi séjén, ensures traceability sahiji komponén tékstil.

Kaunggulan tina mesin goldenlaser pikeun motong fabrics Cordura:

kalenturan tinggi.Sanggup motong sagala ukuran jeung bentuk, kitu ogé nyirian idéntifikasi permanén.

Precision tinggi.Sanggup réproduksi rinci pisan leutik tur kompléks.

motong laser nyadiakeun repeatability hadé pikeun produksi badag skala.

Pemotong laser merlukeun kirang tanaga sareng ngirangan waktos latihan.

Panas tina prosés laser ngakibatkeun edges beresih jeung disegel nu nyegah fraying lawon jeung ningkatkeun daya tarik visual sakabéh produk rengse.

kasaluyuan serbaguna.Sirah laser anu sami tiasa dianggo pikeun rupa-rupa lawon - nilon, katun, poliéster, sareng poliamida antara anu sanés 0 kalayan parobihan sakedik kana parameterna.

Prosés non-kontak.lawon teu perlu clamped atawa diamankeun kana méja motong.

Inpormasi bahan tina lawon Cordura® sareng metode motong laser

Lawon Cordura lawon sintétik (atawa sakapeung campuran dumasar kana sintétik sareng katun).Éta tékstil premium anu dianggo langkung ti 70 taun.Asalna diciptakeun ku DuPont, kagunaan munggaran pikeun militér.Kusabab Cordura mangrupikeun bahan sintétis, éta kuat sareng awét.Cai mibanda serat kakuatan tensile tinggi sarta bakal tahan maké jangka panjang.Éta abrasive pisan sareng dina kalolobaan kasus panolak cai pisan.lawon Cordura ogé panolak seuneu.Tangtosna, cordura asalna dina sababaraha beurat sareng gaya lawon gumantung kana aplikasi sareng proyék anu tangtu.lawon kawas Cordura beurat beurat nyaeta gede pikeun aplikasi industri.Fleksibilitas lawon gaya Cordura anu hampang tiasa dianggo pikeun sagala jinis panggunaan pribadi sareng profésional.

npz21323

motong lasermindeng tétéla jadi pilihan leuwih ekonomis.Pamakéan amotong laserpikeun motong fabrics Cordura jeung tékstil séjén bisa ningkatkeun efisiensi jeung ngurangan tanaga gawé.Motong laser ogé nyababkeun panulak anu langkung handap, anu umumna ningkatkeun kauntungan pikeun perusahaan manufaktur tékstil.

Salaku pelopor solusi aplikasi laser dina séktor tékstil, Goldenlaser gaduh pangalaman ampir 20 taun dina desain sareng pamekaran.mesin laser.Themesin laser CO2dijieun ku Goldenlaser sanggup ngahasilkeun solusi tukang ngaput jeung hasil kualitas luhur, motong sarta nyirian dina tingkat pangluhurna speed, akurasi sarta kualitas konsisten.

Aplikasi tina Cordura®

aplikasi Cordura

Lawon Cordura tahan ka abrasion, cimata, sareng scuffs - sadaya kualitas anu dipiharep tina lawon berprestasi tinggi.Lawon Cordura mangrupikeun bahan utami dina seueur produk peralatan sareng pakean berprestasi luhur di dunya mimitian ti:

  • Jaket motor jeung calana
  • Bagéan
  • Upholsteri
  • Ransel
  • Sapatu
  • Parabot militér
  • Pakéan taktis
  • Baju kerja
  • Apparel kinerja
  • pamakéan outdoor

Varian béda tina Cordura®

- lawon balistik CORDURA®

- Kain CORDURA® AFT

- Kain CORDURA® Klasik

- Kain CORDURA® Combat Wool™

- CORDURA® Denim

- lawon Eco CORDURA®

- Kain Knit CORDURA® NYCO

- Kain CORDURA® TRUELOCK

jsb.

Jenis séjén Cordura®

- lawon poliamida

- Nilon

Kami ngarékoméndasikeun mesin laser CO2 pikeun motong fabrics Cordura®

Gear jeung rak disetir

Daérah kerja format ageung

Struktur pinuh enclosed

speed tinggi, precision tinggi, kacida otomatis

Laser RF logam CO2 tina 300 watt, 600 watt dugi ka 800 watt

Pilari inpo tambahan?

Naha anjeun hoyong langkung seueur pilihan sareng kasadiaan sistem goldenlaser sareng solusi pikeun prakték bisnis anjeun?Mangga eusian formulir di handap.Spesialis kami salawasna bagja ngabantosan sareng bakal uih deui ka anjeun langsung.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Ninggalkeun Pesen anjeun:

whatsapp +8615871714482